Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Proč je tolik oceňovaná přirozená krása a za estetické úpravy se ženám vysmívá? Vždyť za tu přirozenou krásu se ta žena nijak nezasloužila. Nikdo neovlivní, jestli se narodí s velkým nosem, klapatýma ušima nebo malým poprsím. Ovlivnit může akorát štíhlost, upravenost, ale ty vrozené rysy jsou prostem dané.
Téma je jen tak k volné diskuzi. Žádná křeč.
Protože nepřirozené, vylepšené krásy je moc. Stačí Instagram. Proto výhledově bude vzácností každá žena, která nebude mít umělé řasy, kterými při zamrkání způsobí hurikán v Austrálii.
@pitahaya „Nikdo neovlivní, jestli se narodí s velkým nosem, klapatýma ušima nebo malým poprsím.“ Já myslím, že se nikdo s poprsím (ani malým ani velkým) nerodí.
@smile_xxx píše: Více
pošli mi videjko na mrkandy. rasama@seznam.cz
![]()
@pitahaya píše: Více
Asi proto, me prifouknout rty, kozy nebo zadek, si muze kazdy, kdo na to ma penize a ma pocit, ze to potrebuje. Ve finale tyto vylepsene botoxem, smetaky a kacerem vypadaji jak pres kopirak, navic je jich dost takovych, co nedokazou odhadnout, co uz je prilis. At si kazdy dela, co ho dela stastnym, ale hodne z tech, co tohle podstupuji, moc stastne nevypada… a nejen proto, ze nemuzou poradne hybat oblicejem.
Co je pekne na prirozene krase je sebevedomi se akceptovat takova, jaka jsem. Kolikrat vidim zenu, co ma do modelky (ted nezminuju vahu) hodne daleko, ale vyzaruje z ni NECO, co ma ke krase bliz nez ty instagramky.
Příspěvek upraven 19.01.26 v 17:13
@Luboš P píše: Více
Já už mám pěkný dvojky, a to bez zásahu chirurga ![]()
@Ploskutáček píše: Více
No ale narodil ses s nima? Ja jsem teda novorozence s prsama jeste nevidela. ![]()
@Silverine247 píše: Více
Líp bych to nenapsal, dík, že mi šetříš ruku. A často je to prezentováno jako ideál krásy.
To né, no, jako miminko jsem měl asi nejvíce souměrnou postavu za celý život, až na trochu velkou hlavu.
Mrkněte na Colgate, symbol přirozené krásy:
@Ploskutáček píše: Více
Jo ta je krasna.
I kdyz zrovna v Anglii ta konkurence neni moc velka, my mame mnohem hezci holky! ![]()
Spis se oceňuje to sebevědomí, kdyz tu přirozenou krasu někdo umí nosit. Ty upravené jsou všechny stejné, napíchane rty, řasy jak smetaky, metrové drápy atd…. Chlapům co znám se to žádnému nelibí a ocení spis přirozenou holku, i když není dokonalá, nez kus plastu.
Jo, ale tahle je prostě obyčejně hezká. Už mnoho let jsem nesledoval český missí soutěže, až zase poslední dva tři roky. A všechny mi přijdou jak přes kopírák - našpulený, hnědý, botoxový. Kam se poděla nevytuněná krása?