Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mackA159 co zkusit takovou tu „melcnou“ tapetu? Na lepení se používá jen voda a krásně se to vyhladí stěrkou na okna.
@janickaIII píše:
@mackA159 co zkusit takovou tu „melcnou“ tapetu? Na lepení se používá jen voda a krásně se to vyhladí stěrkou na okna.
Tahle fólie se taky lepila pomoci vody a stěrky.. Máme okna bohužel dost nestandardní, prostě křivá, takže u to stříhání byl horor. Ale ještě přemýšlím o tmavé siti proti hmyzu ![]()
@mokkk píše:
Sundala bych je z okna a dala na léto jinam.
Není kam..a holá okna mít nechci ![]()
@mackA159 píše:
Tahle fólie se taky lepila pomoci vody a stěrky.. Máme okna bohužel dost nestandardní, prostě křivá, takže u to stříhání byl horor. Ale ještě přemýšlím o tmavé siti proti hmyzu
Jo aha, tak to bude podobné. Sítě můžeš nalepit na rám. V Lidlu měli nějaké sítě bez vrtání. S tou fólií tedy nevím, pak jen natáhnout šňůru a nějaký závěs? ![]()
@mackA159 píše:
Zdravím, jak chranite kytky před sluncem? Mám okna na západní stranu, a kytky každoročně spálené. Žaluzie ani rolety dávat nebudu/nemuzu. Máme stará spaletova okna, a během dvou let se budou měnit. Včera mi přišla zrcadlová fólie - proboha už tohle nikdy. Po dvou hodinách lepení jsem ji hodila do koše. Bylo to jak práce z alobalem. Neexistuje ještě něco jiného? Nějaké UV ochranne obrázky?
Tak si vraz stinici sit mezi okna. Ve skleniku mam 60-70%. Tobe by mohla stacit 50%. Kdyz nechces byt prase, tak ji dej do ramecku a ten jen vloz mezi okna. Kdyz nebude treba stinit, ramecek vyjmes.
@janickaIII píše:
Jo aha, tak to bude podobné. Sítě můžeš nalepit na rám. V Lidlu měli nějaké sítě bez vrtání. S tou fólií tedy nevím, pak jen natáhnout šňůru a nějaký závěs?
To nebude moc vzhledne
Dej si tam nějaký sukulenty. Muškáty podle mě taky vydrží v samospráva truhlíku. Mám teda jen jižní balkón.
Jestli to máš mezi těmi skly, tak tam nepůjde nic, v létě dávám z jižních vnitřních parapetů kytky pryč. Na těch venkovních kytky mám.
@ZuzanaT píše:
Dej si tam nějaký sukulenty. Muškáty podle mě taky vydrží v samospráva truhlíku. Mám teda jen jižní balkón.Jestli to máš mezi těmi skly, tak tam nepůjde nic, v létě dávám z jižních vnitřních parapetů kytky pryč. Na těch venkovních kytky mám.
Kdyz nevite co, tak tam dejte sukulent nebo susenou kytku. Je to jednodussi, nez okno zastinit.
Zdravím, jak chranite kytky před sluncem? Mám okna na západní stranu, a kytky každoročně spálené. Žaluzie ani rolety dávat nebudu/nemuzu. Máme stará spaletova okna, a během dvou let se budou měnit. Včera mi přišla zrcadlová fólie - proboha už tohle nikdy. Po dvou hodinách lepení jsem ji hodila do koše. Bylo to jak práce z alobalem. Neexistuje ještě něco jiného? Nějaké UV ochranne obrázky?