Ochrana miminka před sluníčkem ...

973
11.7.10 18:38

Ochrana miminka před sluníčkem ...

Zdravím maminky, chtěla jsem se zeptat … jak chráníte miminka před sluníčkem? Máme doma 3 měsíčního prcka a když jdeme ven, tak ho před sluníčkem schováváme, ale občas na něj přece zasvitne a když na něj dávám v kočárku plenu, tak ji odkopává, natíráte je něčím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.7.10 18:47

Já ne. Plínu dávám tak, aby ji neodkopala (kolíčkama připevním ke kočáru, aby na ni „nedokopla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.7.10 18:51

Nám je tedy 13M,ale používám astrid of50.Ještě jsem chtěla dodat,že na sluníčko taky nechodíme.ale pokud jsme v bazénku pod slunečníkem,tak stejně už mažu.

Příspěvek upraven 11.07.10 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
11.7.10 18:52

Ahoj,
určitě bych ničím nemazala, takhle malý miminko opravdu na sluníčko přijít nemá, takže na procházky jsem chodila jen mezi stromy do stínu a na ten nějaký ,, přechod,, dala plínku přes korbičku na kolíčky, klidně i mokrou.....Ale chvilinka sluníčka při nějakém přemísťování uurčitě mimču neublíží, spíš je nebezpečné přehřívání......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.7.10 18:53

Starší dceru jsem mazala myslím Nivea baby až to další léto (je narozená v květnu). OF 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
11.7.10 18:54

JInak mi teď také mažeme dětskou 50+, má lehký šátek povětšinou mokrý a stejně se snažím být co nejvíc ve stínu.....Ale opálená už je pěkně - to má po tatínkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.7.10 19:06

No já si myslím, že by se vůbec nemělo chodit na sluníčko. Nevím, jak vy ostatní maminky, ale ty 30 co ještě prý nejmíň týden budou, tak to radši sedět doma. Nebo to tak neberete a normálně chodíte, třeba na koupaliště a tak?? Já s malým -18M jdu ven na zahradu na 20 min a domů. Jinak s malým miminkem bych teď ven nešla vůbec, loni jsem chodila, ale opravdu ty kočárky jsou jak pekárna.Tak jsem, když byly horka nechodila vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.7.10 19:13

Ahoj, my jsme asi od 5ti měsíců používali na doporučení dětské doktorky Daylong, ale teď jsem koukala v Testech, že ačkoli je z lékárny a stojí „majlant“, tak dopadl jako druhý nejhorší přípravek hned po Astridu. Mezi nejlepšími byl Garnier. Slunku jsme se taky vyhýbali, ale nejsme krtci, abychom byli pořád někde zalezlí, takže občas se sluníčku vyhnout nedalo. V půl roce byla malá dohněda opálená a to jsme na sluníčko nijak nechodili - někde přejít, maximálně na chvilku nakojit v parku na levičce a hotovo. Určitě bych prcka nevystavovala sluníčku hodinu, ale ani bych to s ochranou nepřeháněla do extrému. V těchto vedrech bych chodila ven raději navečer, na jaře a v létě jsme na sluníčko nebyli tak „přísní“. Taky jsme dávali na kočárek plínku, ale záleží na teplotě - pokud je vedro, může plína na korbičce zabránit cyrkulaci vzduchu a vytvořit z kočárku „skleník“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
11.7.10 19:14

kvaček - no ono právě záleží, jak má člověk doma, já myslím, že ve stínu pod stromy je těm dětem i líp než v ,, sauně,, doma…Teda alespoň u nás doma je přes den k nevydržení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.7.10 19:15

My mažeme malého biodermou 50+ budou mu 4 měsíce,ale i ve stínu to opaluje a v lékárně nám na něho dali tento krém sice je drahý,ale faktor má ke 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.7.10 19:18

nemyslela jsem doma, jako doma,ale spíš takové to vylehávání někde s miminkem u vody v takovém horku, my jako doma jsem myslela taky ve stínu na dvorku u rodinného domu a pak na chodbě, kde máme stůl s posezením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.7.10 19:22

Spagetko - na tom něco je, doma máme přijatelně, ale třeba u tchýně na paneláku je v místnosti i přes 30 stupňů - teď jsme stama dojeli a v 9 večer měl pokoj 29 stupňů :roll: Je fakt, že my vyrážíme ven až navečer, tady na vesnici stín žádný a ani mně se tam nechce potit. Ale když má někdo poblíž stinný parčík, proč ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.7.10 19:23

My teda taky vegetíme na dvorku,máme tu stín,bazének je sice na sluníčku,ale jsme pod slunečníkem,a na schlazení chodíme domů,my máme v baráku příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.7.10 19:24

holky a jak o máte teda s tím koupáním malých???????? Dáváte je ven i v takovém horku a nebo ne?? Docela nevím, když vidím na teploměru ve stínu 33 a na sluníčku to jde i přes 40, tak nevím, jestli ho mám dát do bazénku. Sice bude ve vodě, namazaný, ale přehřatí úpal a když dáváte tak kdy a na jak dlouho.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.7.10 19:25

nemám slunečník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie