Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Strašně moc miluju děti, a moc bych chtěla miminko!..Cejtím se i vyspělá, protože už mám toho ,,hodně'' za sebou…myslíte že je to špatné díky mému věku??…děkuji předem za reakce
![]()
Myslím, že moc milovat děti cizí a mít svoje vlastní je trošku rozdíl. Podle mě je brzo, radši si ještě nějakou dobu děti jen půjčuj a své si pořiď za pár let, až budeš mít po škole a budeš mít kde bydlet, budeš mít pořádného partnera atd.
V 15 je brzo, dokonci si stredni vzdelani, i kdyby to mel byt ucnak. Je moc hezke mit miminko, ale je hodne osklive pak nemit jak sve dite uzivit. Pokud jsi tak vyspela, jak tvrdis, musi ti byt jasne, ze se zakladnim vzdelanim mit nikdy solidni plat nebudes.
Vyspely clovek dela uvazena rozhodnuti a planuje hlavou, ne hormonama.
já mám i sestřičku a jelikož mám maminku :-/ zlou:-( starala jsem se o ní hned od narození a nyní je jí 5 let , je to tedy pěkný číslo
ale myslím že není špatně vychovaná..jinak moc děkuju!
Děti mají děti…pak budeš doma a vrstevníci se budou bavit…radši jdi do kina nebo na dízu ![]()
Myslím,že v 15 letech je to dost brzo,je to přece jen velká zodpovědnost. ![]()
Nemyslím to zle…když jednou máš dítě tak nejde odložit jako panenka…já jsem se odhodlala mít vlastní až ve 30-ti…přesně abych ho mohla zabezpečit a koupit vše co potřebuje i něco navíc
Sylvajs píše:
Nemyslím to zle…když jednou máš dítě tak nejde odložit jako panenka…já jsem se odhodlala mít vlastní až ve 30-ti…přesně abych ho mohla zabezpečit a koupit vše co potřebuje i něco navíc
..chápu!..a kdybych si ho pořídila za takové 4roky?to by nevadilo?
já bych ti naplácala na prdel,protože kdo bude tebe a mimi živit? rodiče ![]()
vím,o čem píši,já porodila hned v 18 čerstvě po maturitě-chudák moje rodiče,všechno museli na mimi pořídit,a věř,že ani mě nebylo do smíchu později,vztah nevydržel a já byla na synka sama a sehnat otce nebylo lehké,nikdo se nechtěl vázat v tomto věku,takže holka zklidni mateřské pudy,užij si mládí a hlavně počkej,až si na to mimčo vyděláš,ju
kiki152 píše:Sylvajs píše:..chápu!..a kdybych si ho pořídila za takové 4roky?to by nevadilo?
V 19 to už je něco jiného. Předpokládá se, že bys v tu dobu už měla ukončenou školu. Při té by sis už mohla vydělávat na brigádách a něco si pro mimčo našetřit. Pak už bys nebyla úplně závislá na svém okolí jako v tomto věku.
sisito píše:
já bych ti naplácala na prdel,protože kdo bude tebe a mimi živit? rodiče
vím,o čem píši,já porodila hned v 18 čerstvě po maturitě-chudák moje rodiče,všechno museli na mimi pořídit,a věř,že ani mě nebylo do smíchu později,vztah nevydržel a já byla na synka sama a sehnat otce nebylo lehké,nikdo se nechtěl vázat v tomto věku,takže holka zklidni mateřské pudy,užij si mládí a hlavně počkej,až si na to mimčo vyděláš,ju
vím o čem mluvíš, matka mě měla v 17ti…něco podobného co jsi zažila ty..
kiki, jsi šikovná, když se dokážeš potarat o sestřičku a vychovávat ji.
Dítě je dar, je to prostě zázrak, který s sebou nese spousta radosti a štěstí. Právě proto si myslím, že by si člověk měl pořídit dítě tehdy, pokud má podmínky k tomu, aby si tohle štěstí mohl bez zbytečných problémů a starostí naplno užít. Což si tedy myslím, že v 15 letech by tomu tak nebylo.
V konečné fázi je to tvá věc, jak se rozhodneš.
strašně děkuju!…já jsem opravdu chtěla jen vědět názor VÁS dospělých…bude rozumné, když si takový ty 4roky počkám ![]()
Určitě počkej,uvidíš,budeš dospělejší,třeba pak uvidíš všechno jinak.
kiki152 píše:
strašně děkuju!…já jsem opravdu chtěla jen vědět názor VÁS dospělých…bude rozumné, když si takový ty 4roky počkám