Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
strašně děkuji!ptala jsem se jen na názor ostatních, prostě mě to zajímalo
,určitě bych počkala 4roky
myslím že je to tak akorát…a také podle toho jestli přítel bude chtít
i když oba dět'átka milujeme..moc děkuji!!!!♥
filad píše:
jen takova drobna poznamka… nektere se tu do Kiki obouvate (ne vsechny, ale jsou tu nektere vypady), coz si myslim, ze je trochu zbytecne… ona se zeptala, staci v klidu odpovedet a ne nejake - naplacala bych ti na prdel - nebo - lituju ty, kteri ti budou financne pomahat atd…
Kiki diskutuje celkem dobre, uznava i to, ze momentalne opravdu neni vhodne mit vlastni dite… takze nechapu ty vypady…Kiki, jasne, je brzy - ja tedy v 15 taky moc chtela … rodinu jsem zalozila tesne po 20 roku … ale byla jsem sobestacna, meli jsme bydleni, manzel praci a tedy dobre zazemi pro to, abychom tu rodinu vytvorit mohli. Ja jsem mela dodelanou skolu, do prace jsem taky stihla chodit
Urcite nekolik let pockej, rozhodne tim o nic neprijdes - naopak spise muzes ziskat![]()
![]()
takze vse co melo byt bylo…
hodne stesti
Souhlasím s Filad, určitě za 4-5 let,jak Kiki píšeš, budeš opět jinde, myslím tím, zažiješ spoustu věcí, uvidíš věci z jiného úhlu pohledu, zase trochu více dospěješ.Pokud jde o to vzdělání, ty jsi teď dodělala ZŠ? A jsi někam přijata na SŠ?
dělám cestovní ruch, ale chci přestoupit tak právě nevím ![]()
filad píše:
jen takova drobna poznamka… nektere se tu do Kiki obouvate (ne vsechny, ale jsou tu nektere vypady), coz si myslim, ze je trochu zbytecne… ona se zeptala, staci v klidu odpovedet a ne nejake - naplacala bych ti na prdel - nebo - lituju ty, kteri ti budou financne pomahat atd…
Kiki diskutuje celkem dobre, uznava i to, ze momentalne opravdu neni vhodne mit vlastni dite… takze nechapu ty vypady…
Jsem holt nedůvěřivá a občas i cynická
.
Myslim že by si se skvěle hodila třeba na hlídání dětí.Skvělá chuva je potřeb často.
Na svoje dětátko ale opravdu na nějaký čas zapomeň.Užívej si,cestuj,studuj,třeb a střídej kluky prostě dělej to co by ti jednou mohlo chybět proto že s mimčem + bez peněz pak tohle těžko zažiješ.Přeji hodně štěstí a myslim že si rozumná holka když si o tom přemýšlela a poradila si se s ostatníma
Kamča.dalmatinka píše:…děkuji Kamčo
Myslim že by si se skvěle hodila třeba na hlídání dětí.Skvělá chuva je potřeb často.
Na svoje dětátko ale opravdu na nějaký čas zapomeň.Užívej si,cestuj,studuj,třeb a střídej kluky prostě dělej to co by ti jednou mohlo chybět proto že s mimčem + bez peněz pak tohle těžko zažiješ.Přeji hodně štěstí a myslim že si rozumná holka když si o tom přemýšlela a poradila si se s ostatníma
Kiki já mám z tebe radost, že jsi názory přečetla a zkusíš se podle nich řídit. Uvidíš, že za 4-5 let budeš starší rozumnější a třeba se i zamyslíš nad tím co sis prožila díky tomu, že sis nepořídila hned mimčo. Na porodní asistentku podle mě potřebuješ střední zdravotní školu a pak mám pocit, že nyní i vyšší odbornou. Mám pocit, že se svými zkušenostmi by ses tam našla a mohla bys být v této práci dobrá.
Mnohokrát děkuji!
ano, vzkazy,reakce jsem si pěečlivě prošla!…myslím že si ještě počkám ♥
Kiki, nevím, jak na porodní asistentku, ale moje ségra je zubní technik a nejdříve si udělala všeobecnou zdravotní sestru na střední zdravotní škole s maturitou a pak dělala vyšší odbornou školu zubního technika. Ale asi na porodní asistentku to bude možná podobné. Buď pohledat info na netu, nebo se zeptat na střední škole zdravotní, kterou máš nejblíž, nebo přímo u zdroje u nějaké porodní asitentky…A přestoupit se určitě dá.
Kiki, ver, ze jsem ve tvych letech taky chtela. Moc! A myslela jsem si, ze s dotycnym je to navzdy. No, nebylo ![]()
Urcite nebudes litovat, kdyz par let pockas. Uvidis, treba to rozhodovani, jestli uz, vyresi priroda za tebe. Taky jsem otehotnela naprosto neplanovane ![]()
K oboru porodni asistentky vic tady: http://www.zsf.jcu.cz/…od_asis.html
Hodne stesti ![]()
Petra_a_Eli píše:
Kiki, ver, ze jsem ve tvych letech taky chtela. Moc! A myslela jsem si, ze s dotycnym je to navzdy. No, nebylo
Urcite nebudes litovat, kdyz par let pockas. Uvidis, treba to rozhodovani, jestli uz, vyresi priroda za tebe. Taky jsem otehotnela naprosto neplanovane
K oboru porodni asistentky vic tady: http://www.zsf.jcu.cz/…od_asis.html
Hodne stesti
Nevím jak poděkovat
strašně moc DĚKUJU.!!i za ten odkázek , moc jsi mi pomohla;)
Kiki, vubec neni za co ![]()
Sestra studuje medicinu, a shodou okolnosti o tomhle oboru nedavno mluvila, takze to byla otazka jednoho kliknuti ![]()
Dej vedet, jak se ti dari!
Vědět určitě dám
..a jaké musí být známky na tu asistenku?nikde jsem to tam nevyčetla , jinak děkuju moc! ![]()
KIKI,jak píšou tady maminky,bude lepší si ještě počkat..já taky brzo toužila po mimi,ale napřed jsem dostudovala,našla si práci a pak jsme teprve se o mimi začali snažit. Je mi ted 22 a mám 9 měsíčního chlučíka a vůbec nelituji toho,že jsem si počkala. Však se taky brzo dočkáš,ale až an to přijde ten správný čas a věřím,že i když máš přítele o pár let strašího,že tě podpoří nebude na tebe tlačit…zatím si užívej sestřičky a přeji aby ti přestup na porodní asistenku
Příspěvek upraven 10.07.10 v 21:00