Jaký máte názor na miminko v 15ti letech???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
10.7.10 18:22

Simiki:

veliceděkuji za podporu!!!♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.7.10 18:37

ahojky.já tě chápu.a nebála bych se mít dítě brzy.ale jak píšou holky-dodělej si školu a najdi si slušného kluka.mít děti je užasné to cítíš správně,ale je lepší je být na to dva a mít možnost pak nastoupit do slušné práce a vydělat slušné penízky.pokud člověk miminko nečeká neplánovaně tak bych ještě aspon rok dva počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.7.10 18:42

kralicinka1 :

ty 4roky počkám :-) partnera mám sice o 10let staršího..ale nevím jestli to bude klapat i nadále ,ale děti chce taky ;)děkuji jinak moc !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.7.10 21:01

KIKI,moc bych ti přála aby vám to vydrželo i nadále a možná i napořád. Portože být na dítě sama,to není nic pěkného já to znám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.7.10 21:03
Simiki píše:
KIKI,moc bych ti přála aby vám to vydrželo i nadále a možná i napořád. Portože být na dítě sama,to není nic pěkného já to znám :-(

DĚKUJI MNOHOKRÁT"!!! :srdce: …občas se to stává že tatínkové se opomenou a nechají svou holku s dítkem samotnou :-/ což je nezodpovědné! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.7.10 21:07
kiki152 píše:
Strašně moc miluju děti, a moc bych chtěla miminko!..Cejtím se i vyspělá, protože už mám toho ,,hodně'' za sebou…myslíte že je to špatné díky mému věku??…děkuji předem za reakce :srdce: :kytka:

V patnácti si snad myslíš, že jsi vyspělá, ale je to omyl, na který sama přijdeš až budeš opravdu vyspělá :)
Nicméně miminko v patnácti se zvládnout dá, ale nepřála bych to ani jedné ze svých dcer.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
10.7.10 22:39
kiki152 píše:
Vědět určitě dám ;)..a jaké musí být známky na tu asistenku?nikde jsem to tam nevyčetla , jinak děkuju moc! :srdce:

Hele, tak to netusim… Myslim, ze absolvovani maturitni zkousky a slozeni prijimacek bude stacit. Ale vyznamenani by bylo urcite fajn :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.10 06:59
Petra_a_Eli píše:
kiki152 píše:
Vědět určitě dám ;)..a jaké musí být známky na tu asistenku?nikde jsem to tam nevyčetla , jinak děkuju moc! :srdce:
Hele, tak to netusim… Myslim, ze absolvovani maturitni zkousky a slozeni prijimacek bude stacit. Ale vyznamenani by bylo urcite fajn :-D

dobře :-) děkuji!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.7.10 07:47

k te porodni asistentce: myslim, ze zrovna u teto profese s detmi moc do kontaktu neprijdes, krome te chvilky, kdy ho mamina vytlaci a Ty ho budes chytat…o deti se v porodnici staraly detske sestry…takze jen abys pak nebyla zklamana, pokud se rozhodnes studovat porodni asistentku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.10 08:05
Hanulka82 píše:
k te porodni asistentce: myslim, ze zrovna u teto profese s detmi moc do kontaktu neprijdes, krome te chvilky, kdy ho mamina vytlaci a Ty ho budes chytat…o deti se v porodnici staraly detske sestry…takze jen abys pak nebyla zklamana, pokud se rozhodnes studovat porodni asistentku :wink:

taky jsem nad tím přemýšlela , děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pupuleta
22.10.13 12:52

Me je 15, jsem v druhem mesici tehotenstvi, mam uzasneho pritele, o kterem vim, ze bude skvelym tatou i manzelem. detatko planovane sice nebylo, nicmene se na nej tesime, veci uz mame pripravene, byt vla :)stni. nenechali jsme si ho vzit jen kvuli tomu, ze mam moznost mit dite jen jedno. podle me, pokud jsi na mimi OPRAVDU pripravena, porid si ho. napr. ja nemam potrebu vhodit na disko a podobne pitomosti. vim, ze budu mlada mama, ale take vim, ze to zvladneme. :)

• Citovat
  • Upravit
3733
22.10.13 12:53
@pupuleta píše:
Me je 15, jsem v druhem mesici tehotenstvi, mam uzasneho pritele, o kterem vim, ze bude skvelym tatou i manzelem. detatko planovane sice nebylo, nicmene se na nej tesime, veci uz mame pripravene, byt vla :)stni. nenechali jsme si ho vzit jen kvuli tomu, ze mam moznost mit dite jen jedno. podle me, pokud jsi na mimi OPRAVDU pripravena, porid si ho. napr. ja nemam potrebu vhodit na disko a podobne pitomosti. vim, ze budu mlada mama, ale take vim, ze to zvladneme. :)
:roll: 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149931
22.10.13 21:34
@pupuleta píše:
Me je 15, jsem v druhem mesici tehotenstvi, mam uzasneho pritele, o kterem vim, ze bude skvelym tatou i manzelem. detatko planovane sice nebylo, nicmene se na nej tesime, veci uz mame pripravene, byt vla :)stni. nenechali jsme si ho vzit jen kvuli tomu, ze mam moznost mit dite jen jedno. podle me, pokud jsi na mimi OPRAVDU pripravena, porid si ho. napr. ja nemam potrebu vhodit na disko a podobne pitomosti. vim, ze budu mlada mama, ale take vim, ze to zvladneme. :)

Mé dceři je 18,má miminko, a promin, zralá na to taky není, ale už se stalo. Dodělává školu, o malou se převážně starám já. Až bude to malé na světě, věřím že ho budeš milovat.Ale poznáš sama, že dítě není načančaná panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.10.13 08:37

@Anna766 :palec: Ony si ty mladé maminky, co tak touží po miminku, moc neuvědomují, že nejde o to jen dítě porodit a pak poskytnout servis v podobě krmení, přebalování, praní, kočárkování. Jde taky o to dítě vychovat a předat mu nějaké sociální a životní zkušenosti. A to při vší úctě v patnácti letech ta maminka mít prostě nemůže. Nehledě na finanční stránku věci v dlouhodobém horizontu. Zvlášť když se vezme v potaz přístup společnosti a pracovního trhu k matkám s dětmi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
23.10.13 08:55

Vědomě bych si v 15 miminko nepořizovala, ale pokud by se stalo, pryč bych ho nedala. Počkej několik let, uvidíš co přinese život. To, že máš partnera teď, neznamená, že ho budeš mít i za rok (což sice není jistota nikdy ani když ti je 35, ale v 15 být na mimi nakonec sama není žádný med, ono tedy ani v těch 35). Vzdělávej se jak to jde, bez vzdělání neseženeš slušnou práci, bez práce nejsou peníze… píšeš, že máš ráda děti, tak třeba u dětí najdeš uplatnění - pedák, zdrávka to by mohly být profese pro tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí