Ochranka v supermarketu

522
17.11.12 22:02

ochranka v supermarketu

Ahoj holky, jsem už vytočená z ochranky v místním SPARu, když tam jdu nakupovat (tak dvakrát do měsíce) a ochranka spozoruje že jedu s kočárkem, tak se kolem mě securiťák furt motá, z dálky nahlíží pod kočár :cert:. Všechno zboží u pokladny vyskládávám a zatím se mi nikdy nestalo že bych něco pod kočárem zapoměla. Jde mi o to, že když tam nakupuju tak z toho mám blbej pocit že mě někdo špehuje. Dneska už jsem měla sto chutí jít za securiťákem a říct mu ať si to pod kočárem skontroluje, jestli náhodou něco nenajde. To jsou pro obchody maminky s kočárkem taková hrozba, že je musí pořád někdo sledovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
17.11.12 22:04

Jen mám otázku. Ty nákup dáváš pod kočár? Nebo do košíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.11.12 22:05

Nediv se, maji to v popisu prace.
Me pravidelne pronasleduje ochranka v drogerii, kdyz mam dite v nositku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.11.12 22:06

Většinou do košíku, když není košík a jdu třeba jen pro dvě veci tak si to položím na kočárek. Malá nemá ráda obchody tak se snažím rychle nakoupit a jít ke kase. Mě prostě zaráží že se mi to stalo vždycky jen ve Sparu, jinde ne.

Příspěvek upraven 17.11.12 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.12 22:08

Jsem vedoucí sekuritáků na hypáči - věř mi, že nákup s kočárkem je vysoce rizikový..Možná máš blbý pocit, ale statistika je jasná..smutné..
Zkus se na to podívat i z jiného pohledu.

• Citovat
  • Upravit
3248
17.11.12 22:08

Nám tohle dělá securiťák v Rossmannu :jazyk: už kolikrát jsem myslela, že už mu řeknu ať jde jinam, že nekrademe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.11.12 22:09

Asi jo :nevim: Já jsem jela před nějakou dobou, v košíku jedno dítě, na sedátku druhý, košík měl takovou plošinku dole, tak jsem část věcí dávala tam, děti už různě hejkali, tak jsem honem všechno pobrala od pokladny, mazala směr parkoviště a venku mě zastavil ochrankář, musela jsem jít zpátky, že jsem prý nezaplatila to zboží dole, já nemohla najít účet, nakonec sám uznal, že jsem asi nic neukradla, když jsem mu řekla částku, za kterou jsem nakoupila a řekla mu, ať si teda pokladní vyjede kopie účtenek…
Ale cítila jsem se strašně, že nemůžu rychle dokázat, že jsem zaplatila vše :|

Ale jinak do košíku kočáru jsem nakupovala běžně a nikdy jsem si nevšimla, že by někdo za mnou nějak šounil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.11.12 22:09

To znám.. :roll: U nás v Albertu je to to samé..Já chápu, že to je jejich práce, ale je to opravdu nepříjemné..Člověk si připadá fakt blbě..

• Citovat
  • Upravit
522
17.11.12 22:10
@Anonymní píše:
Jsem vedoucí sekuritáků na hypáči - věř mi, že nákup s kočárkem je vysoce rizikový..Možná máš blbý pocit, ale statistika je jasná..smutné..
Zkus se na to podívat i z jiného pohledu.

Tohle chápu, ale většinou se snaží ochranka pozorovat nenápadně, ale tady prostě stojí pomale za prdelí. Možná že je to vysoce rizikové, ale já nemám potřebu si něco ulít do tašky. Ještě se mi nestalo že bych si odnesla něco co jsem nezaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
17.11.12 22:11

Pamatuji si jak jsme jednou tehdy s přítelem vybírali kartáček asi snad jsme tam stáli půl hodiny. No asi po 20minutách stáli za námi a kontrolovali každý krok. Ono je to těžké. Jak tu někdo psal, statistiky hovoří za vše. Známá dělá v obchodě a divili byste se kdo a jak krade. ;-) neměla bych to za zlé. Oni jen dělají svoji práci a přece když nekradeš tak se nemáš za co stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
17.11.12 22:13

@prudusinka Jj přesně tak, hlavně nenápadně :lol: kdyby jsme vypadaly jak „socky“ co na něčem „frčí“, ale takhle mi to přijde drobátko přehnané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.11.12 22:13

Holky potěšili jste mě, že nesjem jediná komu je to nepříjemné. Asi budu nakupovat jen v obchodech s bezpečnostními rámy a budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.12 22:14

Mají na to právo… Chápu, mně se to taky příčí, u nás stačí, že jde na nákup celá rodinka 2 dospělí + 6 dětí a jsme automaticky podezřelí :roll: Taky mě vytáčí potupné nadzvedávání autosedačky s miminkem v košíku, ale co nadělám, beru to, holt někteří lidi asi kradou jako straky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
17.11.12 22:14

U nás tady chodil jeden fakt trapně, jak slídil pokaždé za mnou, kdysi jsme šli se ségrou a řekli jsme ne přímo mu, ale slyšel to, že ještě jednou bude takhle se chovat, a div se nám nelepit na záda, tak už si budeme stěžovat! V životě se mi nestalo, že by mě sekuriťák zastavil nebo tak, zboží dávám vždy do košíku, když beru dvě věci mám je v ruce, aby to šlo vidět. Hlavně se mi medí, jak očividně podezřelí týpci tam chodí a na ty nehledí, ale na matky s kočárem jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.11.12 22:15

No já nemůžu mluvit za ty co kontolují, jenom co vím, že u nás se moc s kočárkem nenakupuje.. Jakože v obchodech to nemají rádi - je tam vozík, košík, takže zase chápu, že když si někdo ukládá zboží do spodku kočárku, že ho kontrolují, třeba dvě věci na kočár je třeba už jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák