Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, je tady někdo kdo byl v novém primarku ve Vídni? Mají tam i dětské věci?
Ja znam jen nove otevreny Berlinsky a tam detske veci maji, tak tipuju ze to bude stejne…jen to bylo docela hodne prebrane, detskeho meli hodne, ale treba miminci jsem musela hledat a nenasla - teda barvu a velikost jakou jsem chtela.
V Primarku v Londýně mají hromadu dětských věcí, tady by také měli mít, když je to stejný obchod. Kámoška se tam za pár dní chystá, tak sem hodím info, jak to tam vypadá.
Byla jsem několikrát v Londýně a v Německu, je pravda, že dětské bylo všude, ale chtěla jsem vědět jak to vypadá ve Vídni.
Ja jedu do Vidne pristi patek tak se muzu podivat, koukam, ze je to nove otevreny, tak jsem zvedava
Ahojte, a kde to ve Vidni je? Taky bych zajela klidne hned pristi vikend, mela jsem jet na sluzebku do Londyna zrovna tento vikend, ale zrusilo se to a ja pocitala s nakupama…
@hanucha divala jsem se na mapu a je to u Hornbachu, jak se jede po dalnici do Vidne a pak se ta dalnici deli tak tam je sjezd.
Tak kde to je jsem nenasla, ale podle tohoto bych rekla ze detske veci mit budou:
The Austrian store will stock Primark’s complete range of men’s, women’s and children’s clothing, as well as accessories and home textiles. A second Primark store is scheduled to follow in the capital Vienna later in the year.
@hanucha vsak jsem ti psala kde to je, navic je to napsano i na strankach Primark.at a staci si tu adresu hodit do Googlu a je to.
Ahoj holky, slyšela jsem, že je pobočka Primarku i v Drážďanech. Nevíte někdo kde? Díky
Takze po navsteve primarku ve Vidni, holky super!!!pofotila jsem mobilem, spousta hader I rpo decka, cenu taky fajn, vezu si plnou tasku hader domu.
@Taminka píše:
Takze po navsteve primarku ve Vidni, holky super!!!pofotila jsem mobilem, spousta hader I rpo decka, cenu taky fajn, vezu si plnou tasku hader domu.
Závidím
Tak to abych se tam taky vypravila ![]()
Bylo tam taky tak narváno jako v Londýně?
@MUFICE píše:
ZávidímTak to abych se tam taky vypravila
Bylo tam taky tak narváno jako v Londýně?
nebylo, v Londyne se ani nepohnes, tady super, bezva prehled, zadne obleceni na zemi atd jako v LOndyne, u kas taky nic moc fronty, vyber velky, skoda, ze jsem sebou mela dcerku a chlapa, tak jsem spechala, jinak bych tam byla dele a nakoupila i vice. Klidne hodim par fotek, ale nejsem na svem notasu, protoze jsem si zapomnela nabijecku ve Vidni, ale na normalnim pc, a na nej stahovat fotky nebudu:(
@Taminka píše:
nebylo, v Londyne se ani nepohnes, tady super, bezva prehled, zadne obleceni na zemi atd jako v LOndyne, u kas taky nic moc fronty, vyber velky, skoda, ze jsem sebou mela dcerku a chlapa, tak jsem spechala, jinak bych tam byla dele a nakoupila i vice. Klidne hodim par fotek, ale nejsem na svem notasu, protoze jsem si zapomnela nabijecku ve Vidni, ale na normalnim pc, a na nej stahovat fotky nebudu:(
Tak to je super, nesnáším ty tlačenice. Taky nejradši chodím sama po nákupech, v tom Primarku jsem vždycky byla tak 3 hodiny ![]()
@MUFICE píše:
Tak to je super, nesnáším ty tlačenice. Taky nejradši chodím sama po nákupech, v tom Primarku jsem vždycky byla tak 3 hodiny
hele ja kdyz jsem v Londyne, tak se od tama nejak vzdycky nemuzu dostat a nevim, cim to je
![]()
Ja chodim taky nejradeji sama, ale chlap nas prijel po tydnu vyzvednout do Vidne, tak jsem se tam chtela zastavit. Je to nove nakupni stredisko, fakt krasne a ten Primark stoji za to. Pry se ma otvirat i v centru Vidne, tak to by me vyhovovalo, protoze tohle je na vypadovce za Vidni a blba dostupnost bez auta. Ale muzu rict, ze spousta Cechu, kazdy, kdo byl v obchodaku, mel tasku Primark a kdyz jsme autem parkovali a ja videla zenskou, ktera mela ctyri tasky na lavicce a vse rvala do nove koupeneho kufru, tak jsem videla sebe, protoze ja to mam taky tak, nakoupim a kdyz vidim, kolik toho mam, tak koupim i kufr a rvu to tam.