Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
17.11.12 21:11

Primark Vídeň

Ahoj, je tady někdo kdo byl v novém primarku ve Vídni? Mají tam i dětské věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
17.11.12 21:14

Ja znam jen nove otevreny Berlinsky a tam detske veci maji, tak tipuju ze to bude stejne…jen to bylo docela hodne prebrane, detskeho meli hodne, ale treba miminci jsem musela hledat a nenasla - teda barvu a velikost jakou jsem chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
17.11.12 21:32

V Primarku v Londýně mají hromadu dětských věcí, tady by také měli mít, když je to stejný obchod. Kámoška se tam za pár dní chystá, tak sem hodím info, jak to tam vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.11.12 21:50

Byla jsem několikrát v Londýně a v Německu, je pravda, že dětské bylo všude, ale chtěla jsem vědět jak to vypadá ve Vídni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.11.12 00:42

Ja jedu do Vidne pristi patek tak se muzu podivat, koukam, ze je to nove otevreny, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.11.12 01:11

Ahojte, a kde to ve Vidni je? Taky bych zajela klidne hned pristi vikend, mela jsem jet na sluzebku do Londyna zrovna tento vikend, ale zrusilo se to a ja pocitala s nakupama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.11.12 01:13

@hanucha divala jsem se na mapu a je to u Hornbachu, jak se jede po dalnici do Vidne a pak se ta dalnici deli tak tam je sjezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.11.12 01:15

Tak kde to je jsem nenasla, ale podle tohoto bych rekla ze detske veci mit budou:

The Austrian store will stock Primark’s complete range of men’s, women’s and children’s clothing, as well as accessories and home textiles. A second Primark store is scheduled to follow in the capital Vienna later in the year.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.11.12 09:30

@hanucha vsak jsem ti psala kde to je, navic je to napsano i na strankach Primark.at a staci si tu adresu hodit do Googlu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
29.11.12 20:49

Drážďany

Ahoj holky, slyšela jsem, že je pobočka Primarku i v Drážďanech. Nevíte někdo kde? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.11.12 16:23

Takze po navsteve primarku ve Vidni, holky super!!!pofotila jsem mobilem, spousta hader I rpo decka, cenu taky fajn, vezu si plnou tasku hader domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
1.12.12 01:03
@Taminka píše:
Takze po navsteve primarku ve Vidni, holky super!!!pofotila jsem mobilem, spousta hader I rpo decka, cenu taky fajn, vezu si plnou tasku hader domu.

Závidím :D Tak to abych se tam taky vypravila :pankac:

Bylo tam taky tak narváno jako v Londýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.12.12 09:36
@MUFICE píše:
Závidím :D Tak to abych se tam taky vypravila :pankac:Bylo tam taky tak narváno jako v Londýně?

nebylo, v Londyne se ani nepohnes, tady super, bezva prehled, zadne obleceni na zemi atd jako v LOndyne, u kas taky nic moc fronty, vyber velky, skoda, ze jsem sebou mela dcerku a chlapa, tak jsem spechala, jinak bych tam byla dele a nakoupila i vice. Klidne hodim par fotek, ale nejsem na svem notasu, protoze jsem si zapomnela nabijecku ve Vidni, ale na normalnim pc, a na nej stahovat fotky nebudu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
1.12.12 09:41
@Taminka píše:
nebylo, v Londyne se ani nepohnes, tady super, bezva prehled, zadne obleceni na zemi atd jako v LOndyne, u kas taky nic moc fronty, vyber velky, skoda, ze jsem sebou mela dcerku a chlapa, tak jsem spechala, jinak bych tam byla dele a nakoupila i vice. Klidne hodim par fotek, ale nejsem na svem notasu, protoze jsem si zapomnela nabijecku ve Vidni, ale na normalnim pc, a na nej stahovat fotky nebudu:(

Tak to je super, nesnáším ty tlačenice. Taky nejradši chodím sama po nákupech, v tom Primarku jsem vždycky byla tak 3 hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.12.12 09:52
@MUFICE píše:
Tak to je super, nesnáším ty tlačenice. Taky nejradši chodím sama po nákupech, v tom Primarku jsem vždycky byla tak 3 hodiny :mrgreen:

hele ja kdyz jsem v Londyne, tak se od tama nejak vzdycky nemuzu dostat a nevim, cim to je :roll: :roll:
Ja chodim taky nejradeji sama, ale chlap nas prijel po tydnu vyzvednout do Vidne, tak jsem se tam chtela zastavit. Je to nove nakupni stredisko, fakt krasne a ten Primark stoji za to. Pry se ma otvirat i v centru Vidne, tak to by me vyhovovalo, protoze tohle je na vypadovce za Vidni a blba dostupnost bez auta. Ale muzu rict, ze spousta Cechu, kazdy, kdo byl v obchodaku, mel tasku Primark a kdyz jsme autem parkovali a ja videla zenskou, ktera mela ctyri tasky na lavicce a vse rvala do nove koupeneho kufru, tak jsem videla sebe, protoze ja to mam taky tak, nakoupim a kdyz vidim, kolik toho mam, tak koupim i kufr a rvu to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák