Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
2.12.12 22:44
@Taminka píše: .. ja videla zenskou, ktera mela ctyri tasky na lavicce a vse rvala do nove koupeneho kufru, tak jsem videla sebe, protoze ja to mam taky tak, nakoupim a kdyz vidim, kolik toho mam, tak koupim i kufr a rvu to tam.

jako bych se videla :D Diky moc za zpravy, asi se do Vanoc nedostanu, ale hned po svatkach valim na nakupy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.12.12 23:29

Takze par fotecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.12.12 23:37

@Taminka Super fotky, už se tam vidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.12.12 00:00

@MUFICE ja se tam taky uz zase vidim, ale SAMA!!! Jinak mi to prijde mnohem prehlednejsi nez na Oxford street, asi to bude tim, ze to neni na patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.12.12 00:05
@Taminka píše:
@MUFICE ja se tam taky uz zase vidim, ale SAMA!!! Jinak mi to prijde mnohem prehlednejsi nez na Oxford street, asi to bude tim, ze to neni na patro.

Hlavně tam nejsou davy lidí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.12.12 00:07
@MUFICE píše:
Hlavně tam nejsou davy lidí :pankac:

Jj my tam byli kolem jedne a super. Ono to je az za mestem, takze jinak nez autem se tam clovek nedostane, takze proto zadne Davy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
5.1.13 14:36

Holky, které byly i v Londýně: je to ve Vídni stejné? Množství zboží (výběr) i takové super ceny? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
5.1.13 15:16

To by mě taky zajímalo. V londýně jsem byla a ceny uplně super a do Vídně se taky chystám, tak jestli to stojí zato 8)

• Citovat
  • Upravit
PBuck
5.1.13 19:03

Určitě to za to stojí. Dnes jsem byla podruhé a super.Ceny perfektní a krásné věci. V Londýně mně to přijde o něco větší, ale i tady je super velký.

• Citovat
  • Upravit
5635
5.1.13 20:34

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
28.6.13 20:49

Ahoj, ráda bych do Primarku ve Vídni. Byla jsem nedávno v Londýně, ale jen s příručním zavazadlem, tak nákupy nic moc. Jela bych do Vídně asi Student agency, nevíte někdo kde bus zastavuje a jak se potom dostanu do toho nákupního centra? Potřebuji opravdu podrobné info, pač německy neumím ani ň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JetHROny
2.7.13 23:49

vieden alebo gerasdorf

Nechápem očial okolo Primarku. Každa baba čo robila v Londýne a prisla do SR ked sa dopočula ze vo viendi maju Primark tak isla zosaliet. ja som ale nenasiel ziaden primark vo Viedni ale najblisie je Gerasdorf, kedysi bezvyznamna dedina. Tak ako to je? http://g3gerasdorf.1q.sk/mapa.htm
Hlavne nechápem, kvoli akemu sortimentu presne sa chodi do Primarku a prečo sa ak ten obchod volá? Pletiem si to s iným *arkom :P

• Citovat
  • Upravit
5635
3.7.13 11:31
@lenyhudy píše:
Ahoj, ráda bych do Primarku ve Vídni. Byla jsem nedávno v Londýně, ale jen s příručním zavazadlem, tak nákupy nic moc. Jela bych do Vídně asi Student agency, nevíte někdo kde bus zastavuje a jak se potom dostanu do toho nákupního centra? Potřebuji opravdu podrobné info, pač německy neumím ani ň :D

Byli jsme včera, autobus tam z Vídně jezdí, byly plné zastávky - ale kde zastavuje přesně ve Vídni to nevím, my byli autem.

Jinak je to tam všude označené jako nákupní středisko G3, Primark je jeho součástí (i z Vídně i z dálnice směrem z Čech jsou na G3 ukazatele)

Samotný Primark je o hodně menší než v Londýně, nicméně výběr skvělý, ceny úžasné - dcera si koupila pár triček za 1e (sice zjevně budou jen na jednu sezónu, ale za ty peníze ;) ), lidí bylo hodně - ale jsou prázdniny, tak se to dalo očekávat. Já nakoupila ke své velké spokojenosti, ale obešli jsme v G3 více obchodů - v H&M měli slevy, no nedalo se odolat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunko28
1.8.13 20:48

Ahojky, mohu se zeptat kdo tam byl ted nekdy jestli uz maji podzimni kolekci nebo neustale letni? DEKUJI za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
lindr
14.8.13 21:14

Ahoj, chci se zeptat jestli má cenu jezdit do primarku až odpoledne? není to už všechno přebraný? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák