Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
31.1.15 23:17

@Misulicka 1 Panečku!!! no ty jsi fakt bombastická :dance: :potlesk: skoro mi připadá, že jsi tam snad jen zjišťovala ceny a fotila :mrgreen: doufám, že jsi stihla řádně nakoupit :mrgreen: Strašně moc ti děkuji za vyčerpávající popis a informace!!! Teď se tam těšíme o hodně víc.. jedeme tam právě ke konci února :) takže spíše doufáme v letní věcičky, snad už tam budou mít ;) Každopádně právě o víkendu jsem jet nechtěla, jedeme v úterý, vyjedeme z Brna kolem 10h, tak snad to bude stačit.
Který je tedy větší? nebo jsou oba na stejno? Doporučuješ tedy spíš ten G3? Mrknu tedy na netu, jak se tam jede :) Jak říkáš, velkou kvalitu nečekám, ale myslím, že pro mimčo, který to bude mít parkrát na sobě to je v pohodě :) Spíš budu doufat, že se to bude dát klasicky sušit v sušičce :) nemáš zkušenost?? zase si říkám, že když to je 100% bavlna, tak by to mělo být v pohodě, ať to nemáme jen na panenky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.15 09:26

@Allbii Neboj, nakoupila jsem dost a dost :D Nemohla jsem se vejít do Octavia Combi a to už vozím jen golfky :D S tou kvalitou opravdu se neboj někteří tu straší jak kdyby to byly hadry na podlahu ale opravdu nejsou. Je to obyčejné oblečení bez nápisu NEXT apod. ale s FF nebo CA je to snadno srovnatelné. Btw chodí v tom oblíkané všechny anglické děti. A Amerika má kvalitu podobnou. Asi to není na 5dětí v řadě ale 2 si myslím že to v pohodě zvládne. A takovou tu „nižší“ kvalitu poznáš už na krámě no a samozřejmě je u toho i nižší cena. Fakt se neboj. A sušičku to dává. Jinak já tam kupuju rifle za 6.5eur a BOMBA! Neříkám že je to luxus nad luxus nebo nějaký módní výstřelek ale vzhledem k tomu že prcka venku stále dávám čurat nebo lezu po 4 v dětských centrech koupit si kalhoty za 1500 a mít u nich věčně prodřená kolena tak by mě piclo! Tedy jen takový malý tip :) A určitě doporučuju G3. Možná je o něco menší ale co myslim tak je tam spíš „ošizené“ oddělení se sportem a domácími potřebami ale hlavně tam není tuna Arabů a Turků s dětma a je tam v podstatě klid. Do 16h v podstatě úplně. Jo a sušička bez problému. V Praze nemám ale ve Vídni jsem sušila vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.15 09:30

@Allbii Btw - až tam budeš koukni na CA - mívají dobré slevy. Já tam teď koupila pro prcka bundu Rockino s odpínací mikinkou uvnitř nádhernou nepromokavou kvalitní za 14eur a ta jejich značka vycházela na 4.5eur. Měli akci 50% z již zlevněných cen - no výprodej zimní kolekce. Ale mívají dost často i 25% na vše. A pak je tam ještě BIPA drogerie a ti mají každý měsíc (koukni na web) 3dny 25% slevu na všechny dětské výrobky - jen si musíš na pokladně před nákupem zaregistrovat jejich kartičku. Nicméně je to super na přesnídávky a lahvičky, dudlíky (Pampers se tam nevyplatí nikdy až do vel.5 natahovacích kdy pojmou 2× tolik tekutiny než naše - jsou o něco větší). Mno to jsou moje postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.2.15 12:33

@Misulicka 1 děkuji moc :) já tam zatím budu nakupovat na mimi a +- tak do 6-8 měsíců, více pak uvidím, zajedu si tam klidně na podzim, kdy tam budou mít zimní oblečení, což se bude hodit..
Já jsem si nakupovala pro sebe v Londýně v Primarku, jak říkáš, módní výstřelky to nejsou, ale třeba co jsem si koupila legíny asi za 100 Kč nebo 150 Kč už nevím, tak jsou kvalitou srovnatelné jako v Calcedonii za 900 Kč :( (mám je) takže se toho moc nebojím, spíš mi šlo o to, aby pro to mimčo bylo 100% bavlněné a né z nějakého uměláku :)
to G3 je tedy nějaký velký komplex i ostatních obchodů? Mrknu na net :) plíny asi zatím kupovat nebudu, budu kupovat ty nejmenší velikosti, tak uvidím co bude v ČR, zatím ani nemám představu kolik to stojí Pampersky normálně, natož s nějakou slevou :mrgreen: Momentálně vybíráme kočárek, protože hrozí 8týdnů dodací lhůta, tak ať to nemám uplně na poslední chvíli, nic ostatního nemám, takže jsem zvědavá, kam to oblečení dám :mrgreen: :mrgreen: spíš si i musím říct, kolik čeho tak potřebuji, ať zase nenakupuji zbytečně, když by to to mimčo nevyužilo :mrgreen: Každopádně moc děkuji!!!už se těším na nákupy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.15 13:16

@Allbii http://www.g3-shopping.at/de/home
Jj neco jako Brnenska Olympia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.2.15 13:56

@Misulicka 1 Super.. děkuji moc :) a myslíš, že cca na konci února už budou mít jiné kolekce?? nebo jakou máš zkušenost s obnovováním zboží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.15 16:38

@Allbii Upřímně to jsem nějak nezkoumala ale prodavačka říkala že nová kolekce bude v půli února. Budu vědět od kamarádek až bude určitě ale zatím vím jen takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.2.15 18:07

@Misulicka 1 jasně, jen mě to zajímalo, jestli třeba nemáš přehled :) tak uvidíme :) :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
2.2.15 17:28

Jezdíme přes Brno do G3 a jede se velmi dobře, jezdíváme ale o víkendu, takže z domu jedeme třeba v 7h abychom tam tak 11h byli. Navíc jsme tuhle v Rakousku stáli asi hodinu v koloně… a tam odtud odcházíme tak v 15h, cestou domů jídlo v Brně v Ikea a doma jsme večer.
Já tam zas tuhle dobře koupila v HM rifle na prostřední dceru, potřebuje takový ten volný střih s gumou v pase, CA jsme nestihli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.3.15 06:26

@Misulicka 1 ahoj mohla bych mít dotaz ohledně te drogerie Bipa, kde na stránkach najdu info, kdy je tam ta sleva na dětské věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.3.15 07:14

My jezdíme jednou za tři měsíce v sobotu, hned ráno na otvíračku. Většinou kolem 12 hodiny tam není k hnutí. Teď jsme byli minulý týden a kupodivu pohoda. Už měli jarní kolekci, sportovní a plavky.

Jinak já jsem s kvalitou spokojena. Zatím co jsem koupila to vydrželo, na všech členech rodiny. Za ty prachy…mám pak zkreslený pojem o cenách, když se vrátím do ČR :-D V Primarku si říkám, ježíš 7 eur to néé, to je drahý a návštěva HM nebo FF mě zase uvede do reality a biju se do hlavy, že jsem danou věc za 7 eur nekoupila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.3.15 09:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.3.15 10:06

@Misulicka 1 A je potřeba se někde registrovat nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.3.15 18:38

Ahoj holky, mam na fb skupinku s detskym oblecenim, mam tam i věci z primarku. Kdyztak do sz muzu poslat odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.5.15 12:50

Ahoj :mavam:, také se chystám do Primarku a nemužu se dočkat :)), jen jsem se chtěla zeptat, jezdíte po dálnici? jak to deláte s dálniční známkou? Kupujete tu desetidenní? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák