Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Misulicka 1 Panečku!!! no ty jsi fakt bombastická
skoro mi připadá, že jsi tam snad jen zjišťovala ceny a fotila
doufám, že jsi stihla řádně nakoupit
Strašně moc ti děkuji za vyčerpávající popis a informace!!! Teď se tam těšíme o hodně víc.. jedeme tam právě ke konci února
takže spíše doufáme v letní věcičky, snad už tam budou mít
Každopádně právě o víkendu jsem jet nechtěla, jedeme v úterý, vyjedeme z Brna kolem 10h, tak snad to bude stačit.
Který je tedy větší? nebo jsou oba na stejno? Doporučuješ tedy spíš ten G3? Mrknu tedy na netu, jak se tam jede
Jak říkáš, velkou kvalitu nečekám, ale myslím, že pro mimčo, který to bude mít parkrát na sobě to je v pohodě
Spíš budu doufat, že se to bude dát klasicky sušit v sušičce
nemáš zkušenost?? zase si říkám, že když to je 100% bavlna, tak by to mělo být v pohodě, ať to nemáme jen na panenky
![]()
@Allbii Neboj, nakoupila jsem dost a dost
Nemohla jsem se vejít do Octavia Combi a to už vozím jen golfky
S tou kvalitou opravdu se neboj někteří tu straší jak kdyby to byly hadry na podlahu ale opravdu nejsou. Je to obyčejné oblečení bez nápisu NEXT apod. ale s FF nebo CA je to snadno srovnatelné. Btw chodí v tom oblíkané všechny anglické děti. A Amerika má kvalitu podobnou. Asi to není na 5dětí v řadě ale 2 si myslím že to v pohodě zvládne. A takovou tu „nižší“ kvalitu poznáš už na krámě no a samozřejmě je u toho i nižší cena. Fakt se neboj. A sušičku to dává. Jinak já tam kupuju rifle za 6.5eur a BOMBA! Neříkám že je to luxus nad luxus nebo nějaký módní výstřelek ale vzhledem k tomu že prcka venku stále dávám čurat nebo lezu po 4 v dětských centrech koupit si kalhoty za 1500 a mít u nich věčně prodřená kolena tak by mě piclo! Tedy jen takový malý tip
A určitě doporučuju G3. Možná je o něco menší ale co myslim tak je tam spíš „ošizené“ oddělení se sportem a domácími potřebami ale hlavně tam není tuna Arabů a Turků s dětma a je tam v podstatě klid. Do 16h v podstatě úplně. Jo a sušička bez problému. V Praze nemám ale ve Vídni jsem sušila vše.
@Allbii Btw - až tam budeš koukni na CA - mívají dobré slevy. Já tam teď koupila pro prcka bundu Rockino s odpínací mikinkou uvnitř nádhernou nepromokavou kvalitní za 14eur a ta jejich značka vycházela na 4.5eur. Měli akci 50% z již zlevněných cen - no výprodej zimní kolekce. Ale mívají dost často i 25% na vše. A pak je tam ještě BIPA drogerie a ti mají každý měsíc (koukni na web) 3dny 25% slevu na všechny dětské výrobky - jen si musíš na pokladně před nákupem zaregistrovat jejich kartičku. Nicméně je to super na přesnídávky a lahvičky, dudlíky (Pampers se tam nevyplatí nikdy až do vel.5 natahovacích kdy pojmou 2× tolik tekutiny než naše - jsou o něco větší). Mno to jsou moje postřehy ![]()
@Misulicka 1 děkuji moc
já tam zatím budu nakupovat na mimi a +- tak do 6-8 měsíců, více pak uvidím, zajedu si tam klidně na podzim, kdy tam budou mít zimní oblečení, což se bude hodit..
Já jsem si nakupovala pro sebe v Londýně v Primarku, jak říkáš, módní výstřelky to nejsou, ale třeba co jsem si koupila legíny asi za 100 Kč nebo 150 Kč už nevím, tak jsou kvalitou srovnatelné jako v Calcedonii za 900 Kč
(mám je) takže se toho moc nebojím, spíš mi šlo o to, aby pro to mimčo bylo 100% bavlněné a né z nějakého uměláku ![]()
to G3 je tedy nějaký velký komplex i ostatních obchodů? Mrknu na net
plíny asi zatím kupovat nebudu, budu kupovat ty nejmenší velikosti, tak uvidím co bude v ČR, zatím ani nemám představu kolik to stojí Pampersky normálně, natož s nějakou slevou
Momentálně vybíráme kočárek, protože hrozí 8týdnů dodací lhůta, tak ať to nemám uplně na poslední chvíli, nic ostatního nemám, takže jsem zvědavá, kam to oblečení dám
spíš si i musím říct, kolik čeho tak potřebuji, ať zase nenakupuji zbytečně, když by to to mimčo nevyužilo
Každopádně moc děkuji!!!už se těším na nákupy ![]()
@Allbii http://www.g3-shopping.at/de/home
Jj neco jako Brnenska Olympia
@Misulicka 1 Super.. děkuji moc
a myslíš, že cca na konci února už budou mít jiné kolekce?? nebo jakou máš zkušenost s obnovováním zboží?
@Allbii Upřímně to jsem nějak nezkoumala ale prodavačka říkala že nová kolekce bude v půli února. Budu vědět od kamarádek až bude určitě ale zatím vím jen takto
@Misulicka 1 jasně, jen mě to zajímalo, jestli třeba nemáš přehled
tak uvidíme
![]()
Jezdíme přes Brno do G3 a jede se velmi dobře, jezdíváme ale o víkendu, takže z domu jedeme třeba v 7h abychom tam tak 11h byli. Navíc jsme tuhle v Rakousku stáli asi hodinu v koloně… a tam odtud odcházíme tak v 15h, cestou domů jídlo v Brně v Ikea a doma jsme večer.
Já tam zas tuhle dobře koupila v HM rifle na prostřední dceru, potřebuje takový ten volný střih s gumou v pase, CA jsme nestihli.
@Misulicka 1 ahoj mohla bych mít dotaz ohledně te drogerie Bipa, kde na stránkach najdu info, kdy je tam ta sleva na dětské věci?
My jezdíme jednou za tři měsíce v sobotu, hned ráno na otvíračku. Většinou kolem 12 hodiny tam není k hnutí. Teď jsme byli minulý týden a kupodivu pohoda. Už měli jarní kolekci, sportovní a plavky.
Jinak já jsem s kvalitou spokojena. Zatím co jsem koupila to vydrželo, na všech členech rodiny. Za ty prachy…mám pak zkreslený pojem o cenách, když se vrátím do ČR
V Primarku si říkám, ježíš 7 eur to néé, to je drahý a návštěva HM nebo FF mě zase uvede do reality a biju se do hlavy, že jsem danou věc za 7 eur nekoupila ![]()
Ahoj holky, mam na fb skupinku s detskym oblecenim, mam tam i věci z primarku. Kdyztak do sz muzu poslat odkaz
Ahoj
, také se chystám do Primarku a nemužu se dočkat
, jen jsem se chtěla zeptat, jezdíte po dálnici? jak to deláte s dálniční známkou? Kupujete tu desetidenní? ![]()