Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mám v plánu koupit si nové brýle. Mám na ně vyčleněné max. 3.500,– i se skly. Obchodní řetězce typu Grand Optical popř. Fokus Optik jsou drahé, nevíte, kde je v Praze nějaká optika, kde mají hezké brýle a kde bych se s cenou vešla? ![]()
@ewanka Ahojky já mám dobrou zkušenost s REMI optik sice se specializují na děti, ale když jsem tam byla naposled měli i solidní ceny pro dospělé. Jen přiznávám že už to je dva roky.
Ahojky, já mám silné dioptrie a o brýlích jsem uvažovala dlouho. Ale ty ceny
! Na Praze 4 ve Lhotce mi udělali parádní brýle za 2500!
@Linda85 píše:
Ahojky, já mám silné dioptrie a o brýlích jsem uvažovala dlouho. Ale ty ceny! Na Praze 4 ve Lhotce mi udělali parádní brýle za 2500!
A nepamatuješ si, jak se jmenovala? ![]()
Na Hůrce hned jak je Albert u metra, krásný, levný
.Mají na skla ik obroučky 70-80%.Kupovala jsem tam už dvoje a obr spokojenost.
Já mám brýle z této optiky www.cvikr.cz. Jako fakt super přístup a cenově velmi přijatelné.
@Kovka píše:
Já mám brýle z této optiky www.cvikr.cz. Jako fakt super přístup a cenově velmi přijatelné.
Ahoj hledala jsem teď taky vhodnou optiku a protože jsem byla na měsíc pracovně v Praze tak jsem to využila a proletěla ruzné diskuze a na doporučení zkusila toho Cvikra a jsem velice spokojena
….nenapadlo by mě že se v Praze dají sehnat brýle takhle levně. Celkem jsem utratila 3000 což by se mi asi v Brně nepoštěstilo, protože tu sem se nikdy pod 4000 nedostala
Navíc mají opravdu pestry výběr značek
Ahoj, dekuji za tip na www.cvikr.cz Vcera jsem si tam vybrala krasny bryle za prijemnou cenu a milejsi a profesionalni pristup uz jsem dlouho nikde nezazila
Jen pozor, na mereni oci je lepsi se domluvit telefonicky predem. Pani, ktera to dela, tam neni vzdy. Vrele doporucuji