Ne moc drahá optika v Praze

741
17.11.12 08:48

ne moc drahá optika v Praze

Ahoj holky, mám v plánu koupit si nové brýle. Mám na ně vyčleněné max. 3.500,– i se skly. Obchodní řetězce typu Grand Optical popř. Fokus Optik jsou drahé, nevíte, kde je v Praze nějaká optika, kde mají hezké brýle a kde bych se s cenou vešla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sirus
17.11.12 09:24

@ewanka Ahojky já mám dobrou zkušenost s REMI optik sice se specializují na děti, ale když jsem tam byla naposled měli i solidní ceny pro dospělé. Jen přiznávám že už to je dva roky.

• Citovat
  • Upravit
Linda85
17.11.12 09:37

Ahojky, já mám silné dioptrie a o brýlích jsem uvažovala dlouho. Ale ty ceny :?! Na Praze 4 ve Lhotce mi udělali parádní brýle za 2500!

• Citovat
  • Upravit
741
17.11.12 09:40
@Linda85 píše:
Ahojky, já mám silné dioptrie a o brýlích jsem uvažovala dlouho. Ale ty ceny :?! Na Praze 4 ve Lhotce mi udělali parádní brýle za 2500!

A nepamatuješ si, jak se jmenovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
17.11.12 09:58

Na Hůrce hned jak je Albert u metra, krásný, levný :palec: :palec:.Mají na skla ik obroučky 70-80%.Kupovala jsem tam už dvoje a obr spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
17.11.12 11:02

Pořizovala jsem si brýle v optice Lutea - Praha 2, Lipová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.10.15 14:23

Já mám brýle z této optiky www.cvikr.cz. Jako fakt super přístup a cenově velmi přijatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.2.16 11:03
@Kovka píše:
Já mám brýle z této optiky www.cvikr.cz. Jako fakt super přístup a cenově velmi přijatelné.

Ahoj hledala jsem teď taky vhodnou optiku a protože jsem byla na měsíc pracovně v Praze tak jsem to využila a proletěla ruzné diskuze a na doporučení zkusila toho Cvikra a jsem velice spokojena :)….nenapadlo by mě že se v Praze dají sehnat brýle takhle levně. Celkem jsem utratila 3000 což by se mi asi v Brně nepoštěstilo, protože tu sem se nikdy pod 4000 nedostala :) Navíc mají opravdu pestry výběr značek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
12.6.16 20:54

Ahoj, dekuji za tip na www.cvikr.cz Vcera jsem si tam vybrala krasny bryle za prijemnou cenu a milejsi a profesionalni pristup uz jsem dlouho nikde nezazila :-) Jen pozor, na mereni oci je lepsi se domluvit telefonicky predem. Pani, ktera to dela, tam neni vzdy. Vrele doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák