Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
13.12.15 08:32

@Cracky muzu poprosit odlaz na skupinku :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.12.15 21:11

Ahoj holky, ja byla asi před 2 tyd. a v celku spokojena, jeli sme hned rano za dve hodky jsem mela nakoupeno, a pak uz sme se jen dívali a vybírali atd… ale uz tam bylo moc lidí a do 12 sme vypadli, pak jme byli jeste na obede super pridám pár fotek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
29.12.15 14:31

Primark G3 Viden

Prosim zkusene, kdy tak zacinaji vyprodeje :mavam:

• Citovat
  • Upravit
319
7.1.16 17:24

Holky prosím vas, je nejaky eshop???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
7.1.16 22:20

@Andull ne neni :?

• Citovat
  • Upravit
53
15.1.16 13:46

Jasně že mají, super věci! a mě se tam líbí teda věci hlavně na mě…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.1.16 18:33

Ahojky, byl tam ted někdo??? jake tam mají věci? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.1.16 18:35
@lussu píše:
Ahojky, byl tam ted někdo??? jake tam mají věci? dík

jj, holky, co jste ulovily, za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
7.2.16 14:36

Holky, co jezdíte pravidelně.. je tam nějaký koutek pro úplně malá mimča?? malá leze a nevydrží mi 1,5 h v autě a pak jezdit v kočáru, tak bych ji chtěla nechat chvilku „proběhnout“ vím, že jetam velké centrum pro děti.. díky moc.. Jinak byl tam teď někdo? chci tam jet nakupovat na Jaro/léto, tak jeslti už mají.. a tak pro roční až rok a půl věci na holčičku, přechodové bundičky apod.. Loni, když jsme tam byly v půlce února, tak už měli..
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.3.17 11:04

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda se to vyplatí tam jed? Čekáme miminko a chtěla jsem tam nakoupit celou výbavičku. Zajímali by mně ceny zhruba jak se to tam pohybuje.¨
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
19.3.17 23:49
@Margory píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda se to vyplatí tam jed? Čekáme miminko a chtěla jsem tam nakoupit celou výbavičku. Zajímali by mně ceny zhruba jak se to tam pohybuje.¨
Děkuji

nevím jestli poradím, protože kluk už má rok, ale když jsem sháněla věci na něj, tak jsem tam sehnala jen pár věcí. Třeba overaly tam měli jen pár a dupačky a polodupačky vůbec žádný, jen rifle (pro novorozence :roll: ) a podobný kraviny, pro mě nepoužitelný. Ale sehnala jsem tam v jiných obchodech věci, které jsou u nás dražší a byly hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.3.17 11:14

Holky, dá se v Primarku platit normální naší kartou? Nebo jen eurama? Jezdí tam někdo z Břeclavi? Jak dlouho trvá zhruba cesta? Asi je potřeba koupit rakouskou dálniční známku, že? Nebo se tam dostanu i po normální cestě? Za případné odpovědi moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
21.3.17 23:05
@adra1 píše:
Holky, dá se v Primarku platit normální naší kartou? Nebo jen eurama? Jezdí tam někdo z Břeclavi? Jak dlouho trvá zhruba cesta? Asi je potřeba koupit rakouskou dálniční známku, že? Nebo se tam dostanu i po normální cestě? Za případné odpovědi moc děkuji :-)

Kartou se platit samozrejme da, je to normalni obchod, ja mam bezkontaktni Visa kartu. Z Brna jedu asi dve hodiny, znamku samozrejme potrebujes, nevim kudy by se jelo jinudy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.2.18 15:18

Holky, otvírám znovu toto téma. Jak to teď vypadá s Primarkem ve Vídni v G3, co se týče sortimentu (hlavně pro děti - věk 2 - 5 let), narvanosti obchodu apod. Jaký obchod jste ještě v tomhle shopping parku využili? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.2.18 15:24

@Beruu Byla jsem tam na konci listopadu a hrůza, spousta lidí, 80% věcí co jsem chtěla bylo vyprodané. Koukala jsem se tam i do hračkářství a teda výběr nic moc, vše stejné jako v Brně, nic mě neohromilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák