Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
11.2.18 15:40

@pijavice V předvánočním shonu to chápu, to nechodím do obchodů ani v ČR :-D A vyprodané bylo hlavně dětské zboží? Nebo tak celkově?

A máte někdo zkušenost s nákupem přes rok? Dívala jsem se, že z Brna jezdí „nákupní“ autobusy přímo do G3 za kolem 400 Kč zpáteční (na nákup je čas 5-6 hod), tak že bych využila v průběhu jara. Ale aby to mělo smysl, ne že se natěším a dopadnu jak @pijavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
11.2.18 15:59

@Beruu tak my jsme tam byli jak v listopadu - děs a hrůza těch lidí už nikdy. Tak i v červenci a pohoda hodně věcí a nakoupeno spousta

• Citovat
  • Upravit
293
11.2.18 16:14

Byla jsem tam pred 2 tydny. vseho dostatek, plno vseho od vsech velikosti. jezdím do primarku pravidelne dceram pro obleceni a vzdy toho plno dovezu. spousty legin, tricek, kosilek, spodniho pradla, bot, sponek…zasobenost obchodu naprosto dobra. nikdy se mi nestalo, ze by nebyla nejaka velikost a to tam jezdim 5 let pravidelne nekolikrat rocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.2.18 16:16

@Beruu Celkově tam bylo houby, měla jsem vytipované nějaké věci z internetu a z cca 15 kusů tam byly tři kusy. A omlouvám se, já se tím datem spletla, byla jsem tam už kolem 20. října. Splynulo mi to s jiným nákupem v zahraničí.
Já si nechávám třeba posílat od kamarádky z Anglie věci, které vážně chce a ani tam nemají vždycky všechno. Je to možná o štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.2.18 17:14

Děkuji moc všem za příspěvky, na jaře se teda vypravím, snad se to za tu cestu vyplatí. :-) A máte ještě nějaký tip na další obchod v G3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.3.18 14:54

Ahoj, holky kdo jste tam teď byly nevíte jestli tam mají i kalhoty pro těhotný, ideálně skinny s pružným pasem? Byla jsem tam naposledy před Vánoci, ale to jsem ještě ani nevěděla že čekám mimi, tak jsem se nedívala jestli mají. Díky za případný info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák