Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
23.9.15 14:45

Holky prosím nejezdíte někdo do primarku a byl by ochotný mě vzít sebou, já tam netrefím…tak aspoň poprvé bych se k někomu přifařila a pak už to kdyžtak dám sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
24.9.15 14:24
@timoti píše:
Holky prosím nejezdíte někdo do primarku a byl by ochotný mě vzít sebou, já tam netrefím…tak aspoň poprvé bych se k někomu přifařila a pak už to kdyžtak dám sama :oops:

Zítra jedu v osm ráno autem z Brna, klidně někoho naberu, zatím mám dvě až tři místa, podle toho jak moc se chcete mačkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.9.15 21:09

@hanucha dej vedet jak si nakoupila? jestli tam jsou zimni kombinezi pro deti at.,, zimni veci jak detske tak dospelacke, PŘÍJEMNÝ NÝKUP :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
24.9.15 21:12

Taký mě zajímá co tam mají pro holčičky 4 měsíce plus ;) na zimu, jestli se vůbec vyplatí jet ;) pokud by bylo možné, tak jen pro představu blejsknout pár fotek??? Děkuji moc moc ;)
Pojedu sice taky z brna, sice jedeme jen ve d ou, ale s sebou 2 prťata a dva kočáry, takhle se k nám nikdo nevejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.9.15 07:50

Take bych se pridala ke sledovani toho co je noveho ohledne Primarku.Ja bych tam mela jet pristi tyden-hlavne na decke holka 2roky. Samozrejme zimni sortiment. Nevite jak to tam je z kombinezama? Jedu tam poprve, hledela jsem pouze na jejich webovky a zkoukla par fotek tady a na webu od nadsenych zakaznic a nechala se take nakazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.9.15 11:42

Holky kde v Rakousku je Primark? Jen Vídeň? Chtěla jsem se jít podívat v Londýně ale nevyšlo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
29.9.15 20:57

Ahojte, omlouvam se, zapomnela jsem fotit pac jsem mela kabelku az naspodu pod vecma a po placeni jsem na to uplne zapomnela. Zimni veci me zklamaly, koupila jsem na sebe par svetru a pletenych kabatu, pac se ted do niceho nevejdu. Na dceru vubec nic, potrebovala jsem aspon naky kalhoty, kabat nebo bundu, maji tam jen leginy a samy nepotrebny kraviny :-( No a na mimino jsem cucela, ze tam nemeli jediny dupacky 8o to se jako dnes nenosi nebo co? Meli tam rifliky a tricka vel. 0-3 :roll: proboha mi reknete tohle nekdo dnes jako dava novorozencum??? Ani v HM ani v CA dupacky nemeli, jen overaly a bodycka, sehanla jsem v nejakem jinem obchudku par polodupacek. Celkove jsem rada, ze mam aspon ted co nosit, ale na zimu porad nemam nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
29.9.15 22:22
@hanucha píše:
Ahojte, omlouvam se, zapomnela jsem fotit pac jsem mela kabelku az naspodu pod vecma a po placeni jsem na to uplne zapomnela. Zimni veci me zklamaly, koupila jsem na sebe par svetru a pletenych kabatu, pac se ted do niceho nevejdu. Na dceru vubec nic, potrebovala jsem aspon naky kalhoty, kabat nebo bundu, maji tam jen leginy a samy nepotrebny kraviny :-( No a na mimino jsem cucela, ze tam nemeli jediny dupacky 8o to se jako dnes nenosi nebo co? Meli tam rifliky a tricka vel. 0-3 :roll: proboha mi reknete tohle nekdo dnes jako dava novorozencum??? Ani v HM ani v CA dupacky nemeli, jen overaly a bodycka, sehanla jsem v nejakem jinem obchudku par polodupacek. Celkove jsem rada, ze mam aspon ted co nosit, ale na zimu porad nemam nic :nevim:

dupačky seženeš v sekáčích jsou tam mraky. většinou vypadají jako nové. ostatní taky, já mít dnes mimi, tak můj jediný obchod je sekáč, od bund po školní brašnu, dokonce i teploměr do vody tam měli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
29.9.15 22:39
@mirecekblbecek píše:
dupačky seženeš v sekáčích jsou tam mraky. většinou vypadají jako nové. ostatní taky, já mít dnes mimi, tak můj jediný obchod je sekáč, od bund po školní brašnu, dokonce i teploměr do vody tam měli. :mrgreen:

no já vím, jenže když jsem čekala dceru, tak jsem moc peněz neměla a byla jsem ráda za všechno co mi kdo dal nebo půjčil, někdy to byly docela hadry. Tak jsem si teď chtěla nakoupit dle mého vkusu, i když nevím co to bude ;-) V sekáči tady co máme jsem na nic co by se mi líbilo nenarazila, a na netu nemám zas tolik času vysedávat a hledat zelené dupačky atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.9.15 13:09

Jeej tak to me teda zklamalo ze pisete ze na zimu tam nemaj veci. :,( Vzdyt uz je cas ne?! A na jejich strankach to vypadalo slibne. Tak jsem na to spolehala.Jako second handu je mraky ale prijde mi ze to zbozi je cim dal horsi v nich.Era kdy se tam daly sehnat super kousky je jiz dnes fakt o stesti. A pro deti do 1roku v celku jeste ano, ale pak uz je to jodne donicene. Mluvim ze zkusenosti-mam second hand s detskym zbozim. ;)
Kdyby nahodou nekdo mel jine poznatky z nynejsi navstevy Primarku pisnete prosim, at vim co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.9.15 13:33

Ahoj tak do primarku ve vidni jezdime.ale naposledy co jsem tam byla tak jsem nekoupila vubec nic. poprve kdyz jsem tam byla jsem byla unesena ale ted za me nic moc. Nekolik veci co jsem pred tim koupila uz skoncilo v kosi.Napr.boty ani nahodou. Ponozky katastrofa. Svetry hned se vytahnou. Jedine s cim jsem byla spokojena byly bavlnene overalky pro syna. Prodavaji se po 3 za 10 euro a ty i po nekolik vyprani jsou super. Trika pro starsi dceru radeji ani nemluvim.Po vyprani ani nedate sev na sev. uplne se vytahnou.je teda pravda ze veci se hodne vyprodavaji a pak nesezenete na deti velikost co potrebujete. Kamoska si tam naposled koupila podzimni vestu a po par noseni se zacaly vytahovat nite.no hruza. dupacky jsem vzdy kupovala bud v H&M nebo kik. uplna spokojenost.Nebo bodycka teplacky pyzamka vse kupuju v tescu. Takze do primarku se uz dlouho nepodivam.Za me nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.10.15 14:38

Ahojky, holky kdo jde do primarku o víkendu? ja chci zimní věci jsou už tam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.10.15 14:57

Já jsem tam teď byla a nic moc jsem nepořídila..Bylo to zase šíleně přebrané, už by to chtělo pořádný primark, jak je třeba v Londýně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.10.15 16:07

Tak, že nic moc, žadne oteplené děcké soupravy? zimní bundy, kombineze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
14.10.15 19:24

Holky nevíte kdy se má otevírat v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák