Nákup na Aukru padělaného zboží

179
17.11.12 13:28

Nákup na aukru padělaného zboží

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda máte nějaká zkušenosti s nákupem na aukru a byla jste někdy nespokojená? Já po cca 5 letech jsem nalítla. Zakoupila jsem přes aukro parfém od Diora a šátek Guess. Přišlo mi něco z čeho se mi chtělo brečet :zed:
Je to všechno padělek a prodejce mi nechce vrátit peníze, že prý zboží mu přišlo zpět rozbité, já to posílala v pořádku…ted mi samozřejmě nechce vrátit peníze s tím předtím souhlasil…budu to řešit přes aukro, ale uvítám nějaké vaše rady či zkušenosti, Díky A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
17.11.12 13:54

@andrea222
no už jsem taky naletěla, přišly mi tuším tenkrát boty naprosto neodpovídající popisu. Prodejce se bránil, já mu posílala fotky, úsala mu i Aukru…nakonec mi vrátil peníze, ale bez poštovnýho. ASPON ŽE TAK. Pokud je to někdo kdo tam chce i nadále prodávat, tak si zřejmě dá pozor na negativ, nebo na problémy stran ze strany Aukra.
Každopádně neztratit doklad o zaplacení, veškerou mejlovou komunikaci…vše co od prodejce máš k dispozici použít při „řešení problému“
držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.11.12 13:55

Jo prosímtě - jaký je jeho nick? at si na něj dám bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduška.44 nepř.
17.11.12 14:05

POkud mu to přišlo rozbité, měl podat reklamaci na poště, požaduj protokol.

• Citovat
  • Upravit
4466
17.11.12 14:15

Hi rozbitý šátek :mrgreen: napsala bych jeho nick. Podej trestní oznámení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.11.12 14:22

Stalo, před pár lety jsem si objednala výukové cd angličtiny (3cd+nějká knížka), bylo levnější než v obchodě, prý nevhodný dárek. Když mi přišlo tak jsem málem upadla. 3vypálený cdčka a knížka okopírovaná na běžný papír bratru za 750korun :cert:. Řešila jsem to tehdy nejdřív s prodávajícím, ten odmítl cokoliv řešit takže se to pak řešilo přes aukro. Peníze se mi vrátili, jemu zablokolvali účet a ještě měl nějaké opletačky za to že prodával kopírovaný věci (měl toho víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
17.11.12 15:01

@andrea222 Pokud mu to prišlo rozbité tím myslím, parfém vyteklý neměl to ani přijímat a měl sepsat reklamaci on svým podpisem stvrdil, že je balík v pořádku a přijal ho!!Informuj o tom aukro. Svých chováním tede nemůže mít 100% hodnocení a negativama se to musí hemžit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
17.11.12 15:05

Jednak bych se vyhýbala nákupu značkového zboží přes aukro. Není možné, aby někdo prodával originál za desetinu běžné ceny. Také je dobré pročíst si hodnocení prodejce. Solidní prodejce nebude riskovat negativní hodnocení kvůli výmluvě. Na aukru je zakázáno prodávat padělané zboží, řešila bych to tedy přes ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.11.12 15:41

Je to lukasek-nick negativy tam žádné nemá, to se tedy divim :nevim:
parfém byl prý rozlitý na ten kus hadru co mu říká šála Guess!!!
Volala jsem na poštu a oni potvrdili, že on má jít reklamovat, ale já pečlivě zabalila a tudíž si myslím, že s krabicí absolutně nic není a to mu pošta asi neuzná a pojistila jsem to na 500 základ. Jinak když jsem se chtěla podívat znovu na tu aukci, tak už tam není a je tam napsáno, že aukce byla odstraněna zaměstnancem Aukra! volala jsem na aukro a oni mi řekli, že aukce nesplňovaly jejich podmínky, tak aukráci to tedy ví, že je tu problém, odstranili to ale pozdě :(

Musím tam volat v pondělí a vyřešit to s nima, nemůžu zahájit zatím ani spor přes aukro, protože ta aukce tam jako že už není, když ji odtranili…

Jo a stálo mě to 1300,– a vonavka byla jak od cikánky z metra co prodávají diora, lacostu atd…pěkný smrady!

Je to sice první můj takovej průšvich po letech co tam nakupuju, ale hnulo mi to žlučí dost.

MYSLÍM, ŽE SI TO VYMYSLEL, ŽE JE TO ROZBITÝ, ABY NEMUSEL VRACET PENÍZE A NEBO TO SCHVÁLNĚ ROZBIL, PROTOŽE TO NEMÁ FAKT ŽÁDNOU HODNOTU.
TAKY MI NAPOSLED DNES NAPSAL ŽE MI TO ZASÍLÁ ZPĚT, ALE TO JÁ NEPŘEVEZMU, PROČ JAKO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.11.12 15:51

Tu vonavku prodal ještě jedný pani co jsem se koukala do komentářu za 1200,– a ona napsala pozitivní komentář

podle mě sází na to že to nekterý lidi prostě nepoznaj, tak jsem jí napsala mail, jak je spokojená a že to „levý“ a že já ty peníze z něho teda dostanu.
taky jsem mu napsala, že to nahlásim na policii, ani ne tak že jsem špatně nakoupila, ale že záměrně prodává padělky a že je to trestné…moc ho to nevyděsilo a nebo jen tak dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
17.11.12 16:39

Tak jsem si ho také proklikla, šátků má několik prodaných, parfém jen jeden. A samé pozitivní reakce. Zřejmě kupci počítají s tím, že nekupují originál. Nebo, že by měl pán několik nevhodných dárků? Zkusila bych mu pohrozit negativním hodnocením s tím, že uvedu, že jde o levné napodobeniny. Je před Vánoci, takový komentář by se mu do krámu asi nehodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.11.12 17:16

Jsem dala vyhledat uživatele „lukasek“ a našlo mi to jen nějakýho Poláka co nic neprodává :nevim: co jsem napsala blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
17.11.12 18:07
@jitkabokule píše:
Jsem dala vyhledat uživatele „lukasek“ a našlo mi to jen nějakýho Poláka co nic neprodává :nevim: co jsem napsala blbě?

je to lukasek-nick

ttp://aukro. cz/nova-salka-zn-guess-i2683995954.html

• Citovat
  • Upravit
179
17.11.12 18:41

Já jsem druhý prodaný, ale nemůžu dát komentář, když je moje aukce odstraněna a té paní jsem právě psala. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.11.12 18:51

Podle mého ty šátky vydává za originál, když to fotí s pravou taškou od Guess. Na fotce ještě vypadají dobře, ale ve skutečnosti je to hadr… :poblion:

Já znám prověřené prodejce co žijí např. v Americe nebo Anglii a tam nakupují značkové zboží za pakatel a u nás to pak mohou prodat třeba i za půlku naší ceny. U nás je to strašně předražené…

Tak proto jsem naletěla i na tu cenu…v 1. mailu jsem mu napsala, že když se k tomu postaví a vrátí mi peníze rozmazávat to nebudu.....jo a všude má nevhodný dárek a mne tvrdí, že to pochází z pozůstalosti…(jako že obrana proti tomu, že neví že to jsou padělky) nechutná výmluva :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák