Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
20.1.15 22:37

@Allbii Jasný :) Tak to gratuluju. Mimochodem - dobrá volba pro Primark. Pokud mě by se zadařila holčička… Bílého Stokkeho a Primark bych koupila celej :D :D :D Kouknu ti a dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
20.1.15 22:40

@Misulicka 1 jojo, Primark je super, právě jsem ve Vídni koupila spoustu věcí a nechala tam na naše asi jen 5 tis :mrgreen: sice tam nejsou nějaké módní výstřelky, ale líbí se mi, že tam člověk koupí takové klasické věci, jako trička, tepláky, legíny za super ceny..tady jsem za legíny dala 900 Kč někde v Calcedonii a ty samé mám z primarku asi za 150 Kč.
Jo a ještě mě napadlo, jestli tam třeba vedou i těhotenské oblečení.. nějaké šaty do práce by se mi hodily nebo kalhoty apod.. ale to si myslím, že tam asi mít nebudou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
20.1.15 22:41

@Misulicka 1 No a přeji ať se holčička zadaří… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.1.15 12:36

@Misulicka 1
Promin, to jako fakt?
Stokke se mi nelibi, ale respektuji, verim, ze kvalitni.
Ale Primark? Byla jsem v Londyne, hadry, hadry, hadry.
Hruza des. Site horkou jehlou, vytaha se, zmolkuje, ta chvili vic siroke nez dlouhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
21.1.15 22:00

@Opicová Stokke neee :) Teda jo libi se mi moc ale nemyslim si ze je pro dite dobry :( Nicmene je krasny. A Primark jooo. Ted mam chlapecka a i tak mame hadru ze to neunosime tedy pokud to vydrzi 2 vyprani, pri tom jak rychle prcek roste… muze chodit kazdy den v jinem :mrgreen: (s nadsazkou tedy). Ja treba nosim z primarku jeansy. Kupuju je po 5eur a ted jak malej furt nekde beha a cura venku a tak tak porad lezu za nim po ctyrech, kolena bila osoupana… no jsem rada ze jsem to objevila protoze kupovat kalhoty po 1000 i vic by me asi trefilo! Tedy… netvrdim ze se tam jedna o kvalitu nejvyssi (to by asi i ceny byly jinde) ale myslim konkretne pro deti (vse znici a rostou jak z vody) naprosto SUPER! :potlesk: Jinak s tim ze hadry hadry, zvlaste pro dospele (obvykle nosi vec dele) naprosto souhlasim. Tedy tak to aspon beru ja no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.1.15 18:35

Holky ja vam nevim. Primark je hadrarna, byla jsem tam dvakrat, narvano, binec, nemela jsem na to nervy. Neco jsem tam vzala a nestalo to za nic :( Ja treba zacla kupovat na dite pred 11 lety v CR v HM a vydrzelo mi to na tri deti a jeste jsem to dala dal, ted nosi veci stary 5-6 let treti dite a porad to je jako novy (je mu 5, takze to dostalo zabrat, ne jako u mimin). U Primarku tohle teda nehrozi, je to na jedno pouziti.
Urcite se tam najdou kousky, ktery neco vydrzi a jsou pekny, ale mne nestoji za to tam sject ten kousek, co to mam. :nevim: V HM sla kvalita taky dolu, ale snad to jeste neni takovy jako v Primarku :think:
Vybirejte dukladne, at to stoji za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
22.1.15 20:31

Jo, z tech obyc obchodu se HM da, taky tam nakupuju.
Ale Primark je fakt hroznej.
Ale doporucuji Carters, fakt vydrzi, netrha se, nezmolkuje, nevytahuje se.
Jeste to dědí i deti kamaradek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
27.1.15 10:04

Mám spoustu věcí z Primark Londýn, neříkám, že to jsou módní výstřelky, ale nakoupila jsem si tam různé rifle, plátěné kalhoty různých barev za 8 liber jedny.. a musím říct, že barvy stále drží, neseprává se to nevytahává, jako když nakoupím někde v Orsay apod.. ale beru to spíš jako obyč věci na venkovní nošení někam do parku, či na prochajdu apod.. Kvalitnější věci kupuji samozřejmě jinde, ale myslím, že to svému účelu spolouží a nestalo se mi, že by mi jediná věc žmolkovala apod. Např. si nemůžu vynachválit legíny za nějak 150 Kč.. - ty samé v u nás v Calcedonii za 900 Kč, rozdíl není. KOupila jsem si i v Globusu za 160 Kč legíny, po dvou vypráních si to můžu vzít tak akorát v zimě pod kalhoty, hrůza, jak se to ožmolkovalo a opralo..
No a myslím že na prcky, kteří to fakt vezmou jen parkrát se to vyplatí.. ale posoudím až na koupím na prcky jsem opravdu ještě nekupovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
27.1.15 10:05

Jinak holky, co jezdíte do Vídně, v které dny jezdíte??? Já bych ideál jela doplko v běžný všední den, ale zrovna kamarádka, co tam chce jet, tak nemůže :( může jen o víkendech, ale já se toho docela obávám, sice nejdeme nakupovat pro sebe, ale pro prcky, ale i tak.. v Londýně to byl masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.1.15 16:17
@Allbii píše:
Jinak holky, co jezdíte do Vídně, v které dny jezdíte??? Já bych ideál jela doplko v běžný všední den, ale zrovna kamarádka, co tam chce jet, tak nemůže :( může jen o víkendech, ale já se toho docela obávám, sice nejdeme nakupovat pro sebe, ale pro prcky, ale i tak.. v Londýně to byl masakr :mrgreen:

hlavne dej bacha, v nedeli je zavreno ;-)
Ja jezdim kdyz vezu kolegy do Vidne na letiste nebo si vezmu dovolenou. V sobotu jsem tam nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.1.15 17:56

@Allbii V nedeli je zavreno, takze to podle toho v sobotu vypada. Zvlast odpoledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
28.1.15 23:22

@asha @hanucha jj to samozřejmě vím, že je zavřeno, jezdím do Rakouska docela často a žila jsem ve Španělsku, tam se chovají k prodavačům normálně :mrgreen: :mrgreen:.. :mrgreen: proto mě zajímala sobota.. díky moc..mně to samotnou odrazuje, ale říkala jsem si, jestli to není jiné než v Londýně o víkendu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
29.1.15 11:18

Jezdíme tam vždycky v sobotu a vždycky je tam plno, holt spousta lidí jindy nemůže. S kvalitou jak co. Na děti i na miminka i na větší do 10 let v pohodě, je to kvalitní, trička, leginy, pyžamka, kalhotky, ponožky, všechno super. Sem tam je něco dražší, ale jinak kolem 3 až 4 EUR většina věcí. Packy jsou samozřejmě o něco dražší. Mám 3 malé děti a nakoupila jsem vždycky parádně.
Chlapovi pracovní trička po 2 EUR a vydrží sušičku, pohoda. Sobě tak ponožky, kalhotky, pyžama jsou super, ale trička ne, ty se mi hrozně vytahala. Legíny mám asi dvoje, paráda, rifle jsem nezkoušela, pak mám nějaký svetřík a v pohodě.
Jezdíme jedním autem dvě rodiny a nakoupíme vždy hodně, necháváme tam kolem 300EUR, ale tuhle jsem počítala že mě průměrně vyšel kus asi na 120,–.
Takže my jsme spokojení a tak 2× ročně jezdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
29.1.15 19:20

Díky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.1.15 14:35

@Allbii Ahoj, tak jak jsem slíbila, přidávám. Primark Vídeň v tomto týdnu. Největší výprodej je na dětské zimní oblečení ale už dost přebráno. Nicméně bundičky pro děti od 2-6ti let za 10eur, kombinézy za 5. Úplná mimča holčičí máš nafocené v příloze. Ceny - 7×body/10eur, 3× overal na spaní 10eur, ponožky jak které průměr 3-5ks za 3eur, malé capačky 4eur, dětské deky 6eur, spací pytel za 6eur, šatičky nebo legínky a tunika 8eur - některé ve slevě až na 2eur. Rifle 8eur, legínky 2eur/ks, zimní bundičky ve slevě po 5eur. Plínky byly v balení po 3ks ale zapomněla jsem cenu. Trička 2eur krátký rukáv, 2,5eur dlouhý. Věci na úplná mimča (body apod) jsou dle popisu 100% bavlna, max 98%ku 2elastan. Mimiňácký mají v barvě růžová, světle modrá, béžová a šedá. Frčí Minney Mouse a Frozen (spíš od 2let ale jsou i malé některé) a pak mají svůj dekor takového neutrálního medvídka. Nová kolekce bude v půli února. Jinak, jak píšou holky není to asi extra super truper kvalita ale já ji tam ani nikdy nehledala. Sezonu ti to vydrží a DOST věcí co mám z Primarku na prcka si troufnu říct že je jak nové (kor tyhle pidikousky - mám zkušenost že od vel. 74 jsou to čuňátka). Nicméně kvalitu bych srovnala asi s F&F ale ceny jsou lepší. Většinu věcí s gumovým obrázkem z Tesca stačí 1× vyprat amáš tam „žvejkačku“ pokud vůbec aspoň část zbyde. Jinak Primark je ve Vídni ve 2 nákupácích - SCS a G3. SCS je hodně vytížený a jak už někdo psal, hrabárna a špína. G3 je mnohem klidnější, doporučuji ve všední den dopoledne. Ještě je na Gewerbepark Stadlau outlet od Stiefelkonig (třeba tě bude zajímat později) tam mívají super výprodej značkových botiček. Superfity od 5eur!!! Jen ale poslední kousky nicméně teď je tam ještě doprodej takových těch celoročních do vel 21 kolem 20eur/pár. Další přijdou na jaře. Mno kdybys potřebovala ještě poradit kolem Vídně, klidně se ozvi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák