Primark Vídeň

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
6.5.15 16:07

@luci.anka3 dálniční známku jsem kupovala, protože jsem věděla cestu jen z dálnice, nicméně na těch 30 km to je fakt zbytečné :think: dá se nádherně dojet mimo dálnici, je to totiž kousíček za hraničemi, ještě dlouho před Vídní, takže příště jedu po normální silnici, dle mapy se tam také krásně a jednoduše dojede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
2.8.15 18:08

Sezóna podzim/zima

Ahojky, ti co jezdíte pravidelně, kdy tam už mají podzimní a spíše zímní oblečení pro mimča?? Byla jsem tam v únoru a měli už jaro/léto :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
2.8.15 18:17
@Allbii píše:
Ahojky, ti co jezdíte pravidelně, kdy tam už mají podzimní a spíše zímní oblečení pro mimča?? Byla jsem tam v únoru a měli už jaro/léto :) :palec:

My byli v půlce července a to už zas pomalu neměli letní věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
2.8.15 19:05

@ivašot. jojo to už je pozdě.. mají to pak přebrané, ideál tam jet právě, když tam tam akorát mají nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.15 22:35

Ahoj, asi blbý dotaz, ale jsou v primarku nákupní košíky? chci se tam vypravit na hodně velké nákupy (mám na myslí primark ve vídni) a do ruk by se mi to fakt vše nevešlo. nebo jak to tam tedy funguje? dík.

• Citovat
  • Upravit
23
24.8.15 22:38

Jsou tam takove da se rict pytle s rukojeti jako kosik do ruky a jsou hodne velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
24.8.15 22:39
@Anonymní píše:
Ahoj, asi blbý dotaz, ale jsou v primarku nákupní košíky? chci se tam vypravit na hodně velké nákupy (mám na myslí primark ve vídni) a do ruk by se mi to fakt vše nevešlo. nebo jak to tam tedy funguje? dík.

podobně jako tašky v ikey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
29.8.15 22:54

Je už prosím naskladněna podzimní kolekce? Je lepší platit kartou nebo hotově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.8.15 12:16

Byli jsme teď v sobotu. Letní věci (akce) už jsou téměř pryč. Takže ano, už jsou jen podzimní věci.
Jinak co se týče košíků, už jsou i umělohmotné pojízdné - podobné jako v Kauflandu apod. a pak klasicky ty tašky velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.9.15 16:48

@RyBANA a zimní taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.9.15 13:29

Ahojky, kolik tak utratíte v primarku??? všichni to vychvalují fakt se to tam tak vyplatí??? co tam nakupujute? co zimmní oblečení mám 2 kluky tak to víte? u nás nakupuji tak po ruznu ff, lidl, hervis, sportisimo, atd… jak co a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
5.9.15 13:53
@lussu píše:
Ahojky, kolik tak utratíte v primarku??? všichni to vychvalují fakt se to tam tak vyplatí??? co tam nakupujute? co zimmní oblečení mám 2 kluky tak to víte? u nás nakupuji tak po ruznu ff, lidl, hervis, sportisimo, atd… jak co a kde?

ahoj, to zaleží, co chceš nakupovat.my utratíme několik tisíc..Vyplatí se to, bundy podzim. 16e, tenisky výprodej 3e, trička výprodej 3e, podprdy 5e, ponožky 5 ks 3e…zimní nevím, když jsme byli loni v lednu, měli tam prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.9.15 16:20

@mirecekblbecek zimní věci pokoupit ted nekdy no jeli by sme koncem řijna??? ted jsme docela vycinkaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.9.15 11:28
@lussu píše:
@mirecekblbecek zimní věci pokoupit ted nekdy no jeli by sme koncem řijna??? ted jsme docela vycinkaní :)

já to mít takový kousek jako ty, tak jsem tam každý měsíc. :mrgreen: my na jaře byli v primarku a nechávali jsme tašky v úschovně, a šli ještě nakupovat, samo, že jsme ty tašky v té úschovně nechali, takže jsme byli výš než je brno, a vraceli jsme se zpět, protže nákup byl hodně drahý, takže jsme byli ten den 2× v prmarku. takže z brna to je coby kamenem dohodil. jinak kdybys sis chtěla udělat levný nákup spojený s výprodejem hader jezdíme do pl. Žory je to z ostravy 53 km, je tam řetězec auchan(větší výběr než v našem globusu, luxusní potraviny, jen těch druhů ryb sýrů…,oblečení za hubičku mraky, auchan francouzká uliceŽORY, ve městě je multifunkční venkovní posilovna, kde je 30 posil strojů, dráha na online brusle, skatebord, pro děti lanové centrum, obrovské množství prolízaček, naprosto dokonalé dětské dopravní hřiště…obrovský areál zdarma otevřeno 24h.je to na ulici folwarečka 10,naproti sportovní haly Žory. byli jsme tam v so i v neděli, v obchodě nechali 3500,vyřádili se na hřišti, kde je suché wc, dokonce je tam uschovna na tašky, servis na zpravení a napumpování kol, vše volně přístupné a zdarma. škoda, že u nás jsou hřiště ještě 100 let za opicema. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.9.15 19:45

@mirecekblbecek díky za info a super popis :kytka: :andel: díky moc
ja uz mluvila s chlapem pojedm tam určite chci nakoupit boty, zimmi kombin., čep., rukav., atd… no uvidíme co všechno se mi bude líbít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák