Očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
4.12.14 13:18
@Alice.007 píše:
už je to prokázané? mám za to že stále ne :think:

u nas ne. U nas zemre miminko 4h po ockovani a je to v cajku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.12.14 13:18

Ahoj!

Doporučuji ti, aby sis nejdřív prostudovala, proti čemu se vlastně očkuje, jaká je pravděpodobnost, že dítě tou nemocí může onemocnět…a jaké případné komplikace ta nemoc může mít.

Dál zvaž, jestli raději riskneš negativní dopad očkování nebo případnou nemoc.

Reklama je mocná, farmaceutické firmy potřebují nějaký obrat a někdy je to obchod se strachem.

Pokud by ses přesto rozhodla očkovat i další nepovinné vakcíny, tak jedině s odstupem. Vem si, že jen Hexa se očkuje proti šesti nemocem (některé úplně nesmyslně v tak malém věku). Už to je záhul pro tělo a když na to nacpeš ještě Prevenar apod., tak hodně štěstí. Navíc, jak pak poznáš, na co mělo dítě reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25136
4.12.14 13:23

@Alice.007 Já tomu v tomhle systému věřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.12.14 13:25
@Vemas píše
Das diteti do tela neskutecny mnozstvi jedu, hliniku a podobne
Uz je prokazany, ze MMR muze zpusobit autismus.

Nesmysly. Nic takoveho prokazane neni, a ze se to diky wakefieldovi zkoumalo dusledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.12.14 13:26
@Corie píše:
Děkuji, z jakého důvodu se dávají zvlášť? Kojím plně..
údajně kojení proti rotavirům chrání, ale stopro to nevím, když už alespon je hladší průběh.. zvlášt se má dávat hexa s pneumokoky i na doporučení výrobce, nechápu tu praxi u nás dát to zaráz, je pak více nežádoucích účinků očkování( NU), jenže pak to myslím nehradí pojištovna
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.12.14 13:30

@Corie
To si nechavas radit od odbornic, fakt :pankac:
Procti si vakciny.net, je tam poradna, ockovaci kalendar, ockovaci latky, novinky, legislativa, pribalove letaky… pak to prober s doktorkou.
Tady validni informace neziskas.
Za me hexu a prevenar ano, meningokoky casem… z invazivnich onemocneni (hemofil, pneumokok, meningokok) mam strach, videla jsem opakovane, co umi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.12.14 13:31
@BellinkaX píše:
Nesmysly. Nic takoveho prokazane neni, a ze se to diky wakefieldovi zkoumalo dusledne…

dovolím si oponovat, že nějaké studie spojitost prokázaly, ale ty co neprokázaly jsou v přesile(zde je zase argument finací a dotací takových studií), řekla bych že je to otázka, čemu chce člověk věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.12.14 13:33
@BellinkaX píše:
@Corie
To si nechavas radit od odbornic, fakt :pankac:
Procti si vakciny.net, je tam poradna, ockovaci kalendar, ockovaci latky, novinky, legislativa, pribalove letaky… pak to prober s doktorkou.
Tady validni informace neziskas.
Za me hexu a prevenar ano, meningokoky casem… z invazivnich onemocneni (hemofil, pneumokok, meningokok) mam strach, videla jsem opakovane, co umi.

takže říkáš rotaviry, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.12.14 13:33
@Alice.007 píše: údajně kojení proti rotavirům chrání, ale stopro to nevím, když už alespon je hladší průběh.. zvlášt se má dávat hexa s pneumokoky i na doporučení výrobce, nechápu tu praxi u nás dát to zaráz, je pak více nežádoucích účinků očkování( NU), jenže pak to myslím nehradí pojištovna

Neni pravda. Muze se ockovat soubezko i oddelene, u prevenaru musi byt zakladni davky podane do 7mi mesicu veku… jinak to pojistovna nehradi (pokud se aktualne neco nezmenilo)… takto si hradis jen 400kc cca. Pri soubezne aplikaci je castejsi vyskyt horecek. Na ochranu kojenim nelze spolehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.12.14 13:34
@Alice.007 píše:
takže říkáš rotaviry, ne? ;)

Nerikam ne, zalezi na kazdem. Ja je nedala. Jestli nebudu litovat ukaze cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.12.14 13:40
http://personal.tucna.net/…ho-hypoteza/ @Alice.007 píše:
dovolím si oponovat, že nějaké studie spojitost prokázaly, ale ty co neprokázaly jsou v přesile(zde je zase argument finací a dotací takových studií), řekla bych že je to otázka, čemu chce člověk věřit

Sem s tema studiema. :pankac: Ja znam jen wakefielduv podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.12.14 13:44
@BellinkaX píše:
http://personal.tucna.net/…ho-hypoteza/
@Alice.007 píše:
dovolím si oponovat, že nějaké studie spojitost prokázaly, ale ty co neprokázaly jsou v přesile(zde je zase argument finací a dotací takových studií), řekla bych že je to otázka, čemu chce člověk věřit Sem s tema studiema. :pankac: Ja znam jen wakefielduv podvod.

http://www.howdovaccinescauseautism.com/ :mrgreen: ne strunecká jich pár uvádí ve varovných signálech, a četla jsem pár i na pubmedu…pohledám a dodám, moment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.12.14 13:48

@BellinkaX něco jsem našla, ale nečetla jsem, to už je na mě moc :oops:http://leftbrainrightbrain.co.uk/…w-wakefield/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.12.14 13:51

@Alice.007
To mi jeste uniklo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
4.12.14 13:51

WaKEFIELD UZ BYL DAVNO OCISTENY, dopadl bohuzel stejne jako vetsina vedcu, co se postavila proti korporacim, tam se pak taky prokazalo, ze byli ocerneni schvalne napr. John Yudkin, takze tohle neni zadna novinka v chovani tech, co potrebuji vydelat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek