Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, zítra máme jít k dr. na očkování. Jsem rozhodnutá ho posunout, ale zajímalo by mě jestli Vaši dr. zohledňuje, že je chřipková epidemie a odsouvá to sama anebo Vás očkuje pokuď jste zdraví ![]()
Příspěvek upraven 29.01.15 v 10:29
@zuzu224
A o jaké očkování a v jakém věku jde? Já bych se asi rozmýšlela u školkového dítěte, ale takto jsem nechala zdravou dceru (ani v posledních měsících nestonala) naočkovat v úterý Priorixem.
Musí být zdraví i ostatní členové domácnosti.
U nás je ochotná očkovat, i když někdo doma prská, takže jak se mi něco nezdá zavolám, že to nejde a je klid. Za týden by malá měla mít taky očkování, tak se ještě rozhodnu zda to riskneme nebo ne.
@zuzu224
Zdravy ockovanec a nejblizsi rodina, ockuje. Nevidim toto jako duvod odkladu. V okoli lita porad neco. Vetsi problem je tahat decka po obchodacich v dobe epidemie apod
@anairda prevenar v 4,5 měsících. Ještě jsme žádný neměli, tak se trochu bojím reakce a když to není povinné tak to asi odložím, ale zase nám to nabourá poslední hexu, kterou jsem chtěla mít zaz sebou před dovolenou v únoru.
@BellinkaX malej neví jak obchoďàk vypadá, ani do supermarketu moc nechodí
Tatínek se nâm vrací v půl paté, takže není důvod nakupovat s malým ![]()
@zuzu224 u nás posouvá, a před očko důkladně prohlídne dítě.
@zuzu224
Jako já osobně bych to neodkládala, nevidím úplně důvod, pokud jste všichni zdraví a nikde s ním netrajdáš. Ale dělej to tak, ať nemáš nervy. ![]()
@zuzu224 píše:
@anairda prevenar v 4,5 měsících. Ještě jsme žádný neměli, tak se trochu bojím reakce a když to není povinné tak to asi odložím, ale zase nám to nabourá poslední hexu, kterou jsem chtěla mít zaz sebou před dovolenou v únoru.
Ve 4,5m máte před sebou poslední hexu? ![]()
@vjerunqa Samozrejme ne tu preockovaci, ale 3. davku a ma ji dostat v 5m, na tom nevidim nic divneho, kdyz se ockuje od 9. tydnu a my zacali jeste o mesic pozdeji, tzn. 3., 4. a 5. mesic. Prevenar ockujeme zvlast.
@vjerunqa tak to u nas taky, jen me zajima jak se na to divaji ![]()
Teď lítají tak hnusné střevní chřipky, a opraavdu všude, že bych neočkovala vůbec nic aspoň měsíc, než to poleví…
Btw tu hexu můžete dát až po dovolené, ne…?