Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Poison Eve píše:
Mas decko fetaka ci promiskuitni, ze si bez ockovani prodela zloutenku typu B?
Hloupý, agresivní příspěvek. Trochu pokory by to chtělo.
@Baba a ty si myslis ze žádné dítě po očkování nezemřelo?
A to jsem Elekovou necetla.
@Malike píše:
@Baba a ty si myslis ze žádné dítě po očkování nezemřelo?
A to jsem Elekovou necetla.
Nevim, musela bych hledat, jestli se to nekde nekdy stalo. Umrtnost na vakcinu sem teda jeste nehledala.
Milenka, ani ta holcicka se SMA nezemrely na ocko.
@brisco píše:
Hloupý, agresivní příspěvek. Trochu pokory by to chtělo.
Ale je to pravda. Žloutenka B je pro novorozence a batolata nesmyslná, do očkování to protlačili i přesto, že to doporučeno nebylo.
Je vždycky potřeba zvážit riziko nákazy versus riziko nežádoucích účinků a ne nutit očkování všem hlava nehlava, i když to smysl nedává. Pak není divu, že přibývá rodčů, kteří se nad některými povinnými očkování kroutí. V tomto případě by určitě bylo lepš očkování dobrovolné.
Pokud se někdo klepe strachy, že se jeho dítě nakazí žloutenkou B, cestuje do exotických zemí, nebo bydlí poblíž ghetta, má v okolí feťáky a rizikové, tak by očkoval. kdo ne, tak by neočkoval.
@Baba píše:
Nevim, musela bych hledat, jestli se to nekde nekdy stalo. Umrtnost na vakcinu sem teda jeste nehledala.
Milenka, ani ta holcicka se SMA nezemrely na ocko.
jak víš třeba, že Milenka nezemřela na očko? Viděla jsi lékařské zprávy, mluvila jsi s ošetřujícími lékaři v době kdy umřela, byla jsi přímo u toho?
@Baba jenže to je právě ono..tutla se to jak může. To mas jako s postizenyma..mnoho maminek co maji postižené dítě ti může odpřísáhnout ze do očkování bylo zdravé..pak propad. Nikde ti to neuznaj..farmaceutické firmy si nad tím mavnou rukou. Lékaři dostávají od nich nemalé provize za očkování děti. Nemůžou to veřejné přiznat. Ale ty děti existuji..jen nejsou v médiích. Já se o to nezajímala dokud u syna se neprokázal autismus ( ne z očkování) ale dostala jsem se tak mezi postižené a velmi me překvapilo kolik maminek mi řeklo ze se to stalo po očkování.
Mnoho lidi věří jen tomu co je v médiích. Když ale zapatras mimo..zjistis ze ne vše je takové jaké nám to ukazují.
@ospalámyš píše:
jak víš třeba, že Milenka nezemřela na očko? Viděla jsi lékařské zprávy, mluvila jsi s ošetřujícími lékaři v době kdy umřela, byla jsi přímo u toho?
Videla sem lekarske zpravy a s lekari si promluvit muzu taky.
Ale o to vubec nejde, i maminka ze zacatku psala neco jineho, az casem se to cele zaclo hazet na ocko.
@Malike píše:
@Baba jenže to je právě ono..tutla se to jak může. To mas jako s postizenyma..mnoho maminek co maji postižené dítě ti může odpřísáhnout ze do očkování bylo zdravé..pak propad. Nikde ti to neuznaj..farmaceutické firmy si nad tím mavnou rukou. Lékaři dostávají od nich nemalé provize za očkování děti. Nemůžou to veřejné přiznat. Ale ty děti existuji..jen nejsou v médiích. Já se o to nezajímala dokud u syna se neprokázal autismus ( ne z očkování) ale dostala jsem se tak mezi postižené a velmi me překvapilo kolik maminek mi řeklo ze se to stalo po očkování.
Mnoho lidi věří jen tomu co je v médiích. Když ale zapatras mimo..zjistis ze ne vše je takové jaké nám to ukazují.
Snaha vyvracet konspiracni prispevky je marna.
Mezi postizenymi sem od mala - pres klub invalidu, predstavu mam.
@Zoina co píšeš, je to tál volovina
neznám jedinou, co se takto prezentuje
je to neskutečná slátanina.. my se s neočkovanými scházíme, 3× v týdnu.. dle tvého bysme měli být oba přinejmenším polomrtví
no nejsme, kupodivu.. jakou hrozbou je neočkované dítě pro očkované, to mi vysvětli
jsi trapka..
@martina.se píše:
@Zoina co píšeš, je to tál volovinaneznám jedinou, co se takto prezentuje
je to neskutečná slátanina.. my se s neočkovanými scházíme, 3× v týdnu.. dle tvého bysme měli být oba přinejmenším polomrtví
no nejsme, kupodivu.. jakou hrozbou je neočkované dítě pro očkované, to mi vysvětli
jsi trapka..
Epidemie spalnicek, ktere se posledni dobou v Evrope objevily, byly z neockokomunit. Spalnicky jsou vysoce infekcni, neocko neni stopro a nektere deti, ockovane byt nemuzou. A pak kdo je tady trapka
Myslela sem, ze neocko o ockovani neci vi ![]()
@Baba píše:
Epidemie spalnicek, ktere se posledni dobou v Evrope objevily, byly z neockokomunit. Spalnicky jsou vysoce infekcni, neocko neni stopro a nektere deti, ockovane byt nemuzou. A pak kdo je tady trapkaMyslela sem, ze neocko o ockovani neci vi
jéditi a jakou asi strašnou hrozbou jsou spalničky?
twl, na chřipku zemře víc lidí
děláte z komára velblouda.. kdyby šlo o smrtelné choroby, neřeknu, ale takhle?
@Malike píše:
@Baba ehm..OK no.
Ty si fakt myslis, ze vsichni doktori jsou bezcharakterni svine, co taji nezadouci ucinky? Proboha proc. Nektere vakciny se kvuli NU stahly, prisly zas nove. Myslis, ze to zaridili antivax?
@martina.se píše:
jéditi a jakou asi strašnou hrozbou jsou spalničky?![]()
![]()
twl, na chřipku zemře víc lidí
děláte z komára velblouda.. kdyby šlo o smrtelné choroby, neřeknu, ale takhle?
Umrtnost 1:1000
@Baba píše:
@Halamka
Umrti na ocko v procentech, jeste se to hodi na SIDS…
To neni sireni poplasne zpravy?Jaktoze Elekova jeste neni za katrem?
Nechápu Váš dotaz. Nepsala jsem, že teď zemřelo dítě na černý kašel /nedoloženo-bububu/. Psala jsem, že pokud dítě zemře, např. krátce po očkování, potom se jako příčina označí SIDS. Tuším, že to bylo minulý rok po hexe? To je fakt, doložitelná informace na rozdíl od „volala mi známá, že v nemocnici zemřelo dítě na č. k.“ bez dalších podrobností. To stejně tak můžeme napsat, že každé druhé dítě poškodí vakcína. Stejná forma.
O Elekové jsem nikde nepsala, tudíž nevidím spojitost s mým příspěvkem..