Očkování spalničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
17.3.19 23:08

Co jsem si tak zjišťovala, může se po týdnu objevit vyrážka a teploty. Často propíraný autismus byl výmysl jakéhosi lékaře, který tím, že chtěl nepravdivě „upozornit“ na vedlejší účinky v podobě rozvoje autismu, mínil prý docílit toho, aby se ve farmaprumyslu ujala jeho vakcína. Aspoň tak jsem to četla. Nicméně jelikož se jedná o viry a ne jen jejich antigeny, víc jsem dbala na to, aby byly děti v době očkování naprosto zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
17.3.19 23:19

Syn byl očkovaný ve 13.měsících, v úterý to bude 14 dní. Druhý den po očkování měl nízkou horečku, je mrzutý. Rostou mu ale zuby, takže těžko říct co je k čemu. Minulý týden vykoukl jeden, teď se chystá druhý. Horečku bych viděla k očkování, tu při zubech ještě neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
18.3.19 00:17

Dcera ve 2.letech reakce neskutečna. Krom klasiky-ryma, teplota, zánět spojivek a spalnickova vyrážka proběhla i velmi škaredá neurologická reakce. ALE. Nikdo koho znám z blízkych kamarádu i vzdálených známých s dětmi, nikdo neměl horší reakci než teplotu/horečku, rýmu a noční děsy.@Ou ne vždy jsou reakce mírné, jsem alergická na všechny ty polopravdy dvou táborů, kdy jedna část se vysmívá strachu z očkování a odsuzuje neočkovani a druhá část dělá to stejné v tom, že svedou na nežádoucí účinky očkování i zaraženy prd.Neni to černobílé, nikdy nebylo.Ma dcera je zářným příkladem velmi ošklivých reakci a následných problémů spojených s očkováním, kdy se jí jako „bonus“ po tom všem ani nevytvořily protilátky(podotýkám, že nemá žádný imunodeficit ,ani nikdy neměla).presto všechno na tom nejsem tak, že bych byla odpůrce očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35747
18.3.19 00:52
@Ou píše:
@JaanaT vyber si - bud spalničky s rizikem smrti a s dost velkou šancí na dlouhodobé následky a nebo očkování s rizikem mírných vedlejších následků.

Kecy v kleci! Často spalničky probíhají tak mírně, že se dají klidně splést s nastydnutím nebo chřipkou a následky očkování mohou totálně odrovnat předtím zdravé dítě. A ne tolik omílaným autismem, ale třeba epilepsii nebo DMO! A samozřejmě to může být i naopak …

@luca241 Přesně tak a proto by si měl tohle dilema každý rodič rozhodnout sám a bez nátlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
18.3.19 00:59

Obě děti v 16 měsících oba bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.3.19 01:35

Syn ji dostal až ve třech letech a absolutně bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
18.3.19 02:15

Syn byl ockovan loni v 18mesicich a bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.3.19 20:51

dcera měla 14m bez reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
18.3.19 21:42

@JaanaT Zvracení a vysoké horečky jsou skutečně to nejmenší. Já u svých dětí nejsem ochotná riskovat ani tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek