Očkovat i mírně nachlazené dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
3.12.24 21:14
@Anonymni ucitelka píše: Více

Bezdůvodně? A co zdraví syna? Tyhle matk nechápu 🤮

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1849
4.12.24 08:58
@Semtex píše: Více

První odpověď - a dokonalá!!! Smekám před autorkou.
Akorát nechápu reakci zakladatelky. Proč sem plete zdravou dceru? To jakože ZDRAVÁ dcera ze školky něco přinese, čímž nakazí kojence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
4.12.24 12:24
@araw píše: Více

Tak predpokladam, ze dva týdny před ockovanim nechodi ani manžel do práce? A co kdybys měla vice děti, to všechny necháš před ockovanim miminka doma a nebudou chodit do školy?

Zas asi není třeba to přehánět, nechala bych doma jen to mimco a nebrala ho do hernicek a na plavani například, nebo nevím, kam zakladatelka s nim chodí mezi ty děti, jak psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1929
4.12.24 14:08
@Semtex píše: Více

Netreba prehanat, ale ty prehanas tiez ;) Muz z prace donesie vyrazne menej infektov ako dieta z prveho roku skolky. Aj zo skoly sa nosi toho vyrazne menej ako zo skolky.

A teda zo skusenosti, naockovat a hned chytit nejaku (hoci slabu) infekciu je fakt peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
4.12.24 14:29

@Elfido no nevím, manžel nám přinesl toho dost, například takovy covid celkem 4×. Trochu prehanim, ale to vážně lidi s více dětmi sedí poctivě před každým ockovanim doma tři týdny v kuse (dva týdny před a dva týdny po), aby očkovaný nikde nic nechytil, například i někde v dopravě nebo jinde venku mezi lidmi? To mi přijde už moc :lol: beru nebrat nikam to mimino, zvlášť pokud chytilo dosud kde co, ale zase proč by další zdrave dite nemohlo chodit do školy/skolky? A když je druhá nemocná, tak ať ji necha taky doma, to je snad jasne. Snad ale zase netřeba jít z extrému do extrému, jakoze bud budu s miminem chodit všude možně a naockuju ho i nachlazene, nebo bude drepet doma i starší dite několik tejdnu jen tak.

To je takovy kolorit emimina, běžně se tady člověk dozví, ze když se jedno dite potkalo s neštovicemi, nesmí nikdo z rodiny vystrcit nos z domu, dokud je neprodelaji úplně všichni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
4.12.24 14:34

Naše dětská očkuje klidně s rýmou, pokud to není nějaký hnus … :nevim:
Já bych takové dítě naočkovat nenechala, ale tak asi se to dělá.
Stejně jako očkuje Bexero a hexu dohormady a prý to tam dělají běžně.

Příspěvek upraven 04.12.24 v 14:38

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
4.12.24 14:37

Jinak já souhlasím, že si prostě musíš určit priority. Takhle jak to máte to zřejmě k očkování nevede. Tak něco musíte někde změnit … Co si musíš rozhodnout sama. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1849
4.12.24 17:04
@kocourGarfield píše: Více

@kocourGarfield
Naše dětská… očkuje Bexero a hexu dohormady a prý to tam dělají běžně.
8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.12.24 17:23

@Anonymni ucitelka ockovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1849
4.12.24 18:17
@Pudloslava píše: Více

Naštěstí existují i lékaři, kteří mají na mysli zdraví svých pacientů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.12.24 22:39
@BeaL píše: Více

nastesti ano, neodporaji dulezita ockovani z bezvyznamych duvodu :-))) :mrgreen:

Nemela jsem psat „bych“, ale „jsem“. Hodne ockovani me deti dostaly v zakladnim zdravotnim stavu, coz neni dokonale zdravi. Jedna zluta nudle a 4×d zakaslat… to uz zdravejsi snad ani dite nemuze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek