OČR na manželku po laparoskopii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A ona se o sebe nezvládne postarat, nebo se nemůže postarat o děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 máme 2 fenky nemůže s nimi chodit je venčit z 6 patra bez výtahu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak to bohužel. Najděte si někoho na venčení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, jak to vyhodnotí lékař.
Pokud má omezený pohyb a nedokáže se o sebe 100% postarat, tak ano.
Na psy vám nikdo OCR nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Přesně tak. A taky si říkám, kdo venčil, když byla paní v nemocnici. Divím se, že je toto napadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 ještě v nemocnici není teprve bude nastupovat a samozřejmě hlavním duvodem je se postarat o ni zkusím se domluvit potom s lékařem a uvidíme záleží jak na tom bude ale máme oba rodice 300km daleko tak jediná možnost jsem já alespoň na 9 dní
- Citovat
- Upravit
No jestli to pojmeš jako péči o manželku, tak OK. Ale psy nezmiňuj. A kdo je tedy bude venčit, až bude žena v nemocnici?
Já mám za sebou 4 laparoskopie, i když jen odstranění endometriózy. A až na první, kdy mě pustili domů ani ne den po zákroku s nepoznaným vnitřním krvácením, jsem se o sebe dokázala postarat úplně na pohodu. Se psem by asi ven nešla. Ale záleží, jestli lékař uzná, že žena potřebuje něčí péči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Partnerka bola na omnoho horsich operaciach a nikdy ma taka blbost ani len nenapadla. je neuveritelne ako ludia zneuzivaju tento benevolentny system.
Doktor ti asi napise cokolvek, je mu to jedno on to platit nemusi, ale ako fakt drsne… proti takymto zneuzivacom pomoze naozaj iba plne hradena zdravotna starostlivost (co je podla mna dost blby koncept, ale ked uz ludia su takto rozozraty a nevedia co zo sebou tak ucel svati prostriedky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak někdo známý? Soused? Domluv se s lékařem, ale o psech nemluv. Po laparoskopii jí to sice bude dost bolet, venčit psa by rozhodně neměla, ale o sebe se asi postarat zvládne.
Laparotomie by byla horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem zažil i žádost o OČR od nezaměstnaného, protože se stará o dítě a dítě vyžaduje péči, i když není nemocné. Prý je na to pojištěný a pojišťovna mu to zaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ošetřovné člena rodiny lze na jakéhokoli člena rodiny.9 dní to bývalo, tuším, nevím, jak to je dnes.
Příspěvek upraven 11.02.26 v 17:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím tě, to máte výtah rozbitý? Od 5. patra už výtahy bývají snad všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaZBrd píše: Více
Ano, pokud lékař usoudi, ze dany clen rodony osetrovani potřebuje. Což tedy u dospeleho, který neni nijak omezen v pohybu, ani duševně, nevim proc by to ošetřování potreboval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky mohu si vzít OCR na manželku která je po operaci celkové odstranění delohy? Měl to někdo a dava se vůbec takto osetrovne?