Ocr pro manžela když jsem na ÚP
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@gebča chci jít například s malým a přítelem na očkováni. Chci u toho být s nim. Malého nezvednu a to je celkem prioritní. Nevidím důvod, proč útočíte 😂 a ještě mi tykáte. Ptám se na otázku, na kterou zřejmě nevíte odpověď, ale Váš názor musíte sdělit.
Je tu někdo, kdo by mohl poradit? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Liskamalaa Tak tyká ti protože je to na fóru standard, takže nebuď hned pupínkatá. A jinak ano, můžeš ven, jen bys tam neměla sama s dítětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 aha je nevěděla, ze na fóru je pravidlem cizím
lidem tykat a napsat jejich dotaz. Asi jsem na špatném fóru a byla jsem jinak
vychována 😂 🙋🏻♀️. Každopádně děkuji za
odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gebča píše:
Bolí Tě záda tak moc, že se nepostaráš o dítě, přítel má kvůli péči o něj OČR a Ty chceš chodit ven? To tě ta záda asi moc nebolí…

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Týnuška95 píše:
Pokud nejsou vycházky, tak nesmíte jít nikam.
No, jelikož je doma, tak žádnou neschopenku nemá, takže ji ani nikdo neurčuje vycházky… Já chápu, že ji strašně přeješ, aby musela sedět doma, ale máš smolíka, může kam potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Liskamalaa píše:
@j.a.n.i1 ahaje nevěděla, ze na fóru je pravidlem cizím lidem tykat a napsat jejich dotaz. Asi jsem na špatném fóru a byla jsem jinak vychována 😂 🙋🏻♀️. Každopádně děkuji za odpověď.
Ano, je to v pravidlech diskuze. Jestli se ti místní pravidla nelíbí, můžeš jít třeba na modrého koníka, tam na tebe nikdo nebude fujky. A pokud nemáš stanovené vycházky od doktora, žádné dodržovat nemusíš, to je logické.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Liskamalaa to bude mit dětská doktorka hroznou radost, ze ted v době covid ji do ordinace s jedním dítětem vlezou dva dospělí. Ale jinak ano, ven jit můžeš a taky ano, tyká se tu úplně běžně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lachtanice86 píše:
@Liskamalaa to bude mit dětská doktorka hroznou radost, ze ted v době covid ji do ordinace s jedním dítětem vlezou dva dospělí. Ale jinak ano, ven jit můžeš a taky ano, tyká se tu úplně běžně
teď jsem si zrovna byla u dětské pro OČR, a zrovna tam šli do ordinace oba rodiče s asi dvouletým dítětem, nikdo neříkal nic - dětské to zas až tak neřeší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gebča píše:
Bolí Tě záda tak moc, že se nepostaráš o dítě, přítel má kvůli péči o něj OČR a Ty chceš chodit ven? To tě ta záda asi moc nebolí…
Omlouvám se, nechtěla jsem se Vás dotknout tím, že Vám budu tykat v souladu se zvyklostmi tohoto fóra. Mrzí mě, pokud se Vás to dotklo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lachtanice86 píše:
Tak když jsou ti dva z jedné domácnosti, tak už je to prašť jak uhoď. A třeba v tomhle případě to chápu, že jdou oba, neb matka s ním chodí normálně a teď holt s dítětem nemůže manipulovat, tak potřebuje někoho, kdo to udělá za ní, ale je pochopitelné, ž tam chce být, neb to dítě bude zvyklé spíš na ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
OČR si na tebe manžel přece vzal na základě nějaké tvé pracovní
neschopnosti, či potvrzení od tvého lékaře, ne? Takže pokud jsi na RD a tvůj lékař jen
vypsal manželovi OČR, tak můžeš chodit, kam chceš. Pokud jsi v PN, tak
podle vycházek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga @j.a.n.i1 tak to je asi všude jiné, u nas to ma dětská vyloženě na dveřích a říká to i do telefonu, s dítětem jen jeden dospělý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 Aha, špatně jsem pochopila, vlastně nemarodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nechat manžela nebo ne? Děkuji za názory
- Manžel je neustále na počítači a já už nevím, jak dál.
- Vadí, když pračka stojí a nepoužívá se?
- Když partner mlčí
- Rodiče manžela neustále shazují
- Těhotensky test, když nemám menstruaci?
- Manžel nechce druhé dítě, já ano
- Manžel je necita