OČR paragraf - jak je proplácen víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
29.11.18 20:56

@Aspera @M-A Holky,děkuju moc :kytka:
@M-A Jeje,tak to není moc příjemný :roll: .U mě se teď jedná vlastně o tři dny,zbytek už půjde do nového měsíce a účetní je naštěstí dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
14.4.19 11:07

OČR a krátký/dlouhý týden

Ahoj holky,
mám dotaz :) příští týden mám pracovní dny pouze středa a čtvrtek. Zítra tj. v pondělí musím s dcerou k lékaři a teď řeším (samozřejmě hlavně ať je brzy zdravá, ale ….), odkdy je pro mě nejlepší nechat si napsat OČR? Už od pondělí, kdy nemám pracovní den nebo až od středy, kdy bych měla jít do práce…že i přes víkend to vím, ale jak je to takto v týdnu nemohu vůbec nikde dohledat. Snad je to pro vás srozumitelné. Všem moc děkuji za reakci. Hezký den :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
14.4.19 11:19

@lenny27 No, první den OČR by měl být pro tebe pracovním dnem, ale jestli to někdo kontroluje, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
14.4.19 12:37

Jinak OČR, DPN ap. přes velikonoce je nevhodné - jsou tu 2 placené svátky (pátek, pondělí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
14.4.19 12:49

@Luboš P Děkuji. Já v pátek směnu nemám, takže pro mě placené nejsou…až v pondělí jdu, ale to už bych si nechala OČR ukončit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.3.22 06:13

Očr vikend

Hezky den, mám očr od středy. Potřebovala bych jít v pondeli do práce. Zároveň chci mít proplacení i víkend. Je možné ukončit očr v pondeli s jít v pondeli na odpoledni směnu do práce? (Sestra mi nechce ukončit očr v neděli - když nemám pracovní víkendy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
17.3.22 06:20

@nikko ano je to mozne. Jen na zadni stranu napises, ze jsi ocr cerpala streda az nedele (datumy). Je tam pro to primo kolonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
17.3.22 08:38

@nikko a dite uz bude ve skole/skolce? Pokud ano. Tak ti to nemuze ukoncit v pondeli. Pokud bude doma, tak ano a ty vyplnis, ze jsi byla ten den v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat