Od kdy dáváte pevnou stravu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
28.12.15 19:47

Recepty…? Normálně co jíte vy, akorát to moc nesolte, nekořeňte a pro mimouše to víc pomačkej nebo pokrájej a samozřejmě bych mu nedávala smažené a tučné (třeba smetanové omáčky) a ultrasladké (dezerty)

já teda ještě odstraňuju šlupky z ovoce a zeleniny (rajčata, papriky, jabka), malou to dráždí vzadu v krku a zvedá jí to žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
28.12.15 19:50
@Althya píše:
ty davas sunku od 8 mesicu? 8o

ne hned od těch 8m - to jsem dávala hlavně lučinu a vajíčko natvrdo, šunku, tak od toho 10m, kupuji nejvyšší jakost - dušenou, ne zauzenou, tak jednou 1×týdně jí to dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.12.15 19:52

Zjišťuji, že jsem asi pěkná „macecha“. Přikrmuji od začátku 6. měsíce a od začátku pouze „hňahňám“ vidličkou. Mixér jsem vytáhla minulý týden prvně, když jsem dělala doma prvně maso /do té doby jsem masozel. kupovala/. Teď má malý ukončený 7. měsíc a je bez zubu - banán už dávám jen na kousky - když dám upravený vidličkou, tak mi ho plive, z rohlíku vylupuji pouze vnitřek a dávám také na kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.12.15 20:00

Nejmenší aSI OD 8m, on mi mixlý nikdy ani nechtěl, chce jíst s námi. a pokouše cokoliv, zuby má od 9m 4 hlodavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.15 09:13
@Ga Briela píše:
Ahoj, holky od kdy dáváte pevnou stravu? Myslím třeba chleba s nějakou pomazankou nebo neco podobnéhoM Malé bude za 15 dní rok a má na vrchu čtyři zuby a dole jenom jeden a půl. Zatím jí všechno mixuju do kašové konzistence. Kdy jí teda můžu dát ten chleba s něčím nebo nějaké jiné jídlo? Dejte klidně i typ jaké jídlo… Díky :kytka:

dávala jsem tehdy, kdy to pokousal.. kolem roku? ale on měl málo zubů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí