Od kdy do podsedáku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27007
25.4.11 09:39
verenika píše:
lokofa píše:
evka píše:
Já mám syna a ten je na podsedáku asi od 3 let :oops: :oops: :oops: …nejsou prostě peníze na velkou sedačku,máme teď ještě vajíčko a nejstarší dceru bez sedačky…s velkou bysme se stejně nevlezli :think: :think: :think: :think: …za nás sedačky nebyly vůbec :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
promin, ale tohle mi prijde jako hodne blby argument, nejsou penize.
To mě taky,dá e koupit sedačka v bazaru,na inzerát.raději nějakou jedtou než podsdák :-? Ale ty jsi matka,ty rozhoduješ.

Přesně tak já bych nikdy neohrozila svoje děti tím že jim pořídím podsedák…i kdybych měla měsíc nejíst tak aspon jetou bazarovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
25.4.11 19:12
lokofa píše:
evka píše:
Já mám syna a ten je na podsedáku asi od 3 let :oops: :oops: :oops: …nejsou prostě peníze na velkou sedačku,máme teď ještě vajíčko a nejstarší dceru bez sedačky…s velkou bysme se stejně nevlezli :think: :think: :think: :think: …za nás sedačky nebyly vůbec :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
promin, ale tohle mi prijde jako hodne blby argument, nejsou penize.

Taky mi to přijde jako hloupý argument - dobrá nová sedačka se dá koupit za 2000,– což nejsou ani 2 plné nádrže… a pokud jezdím autem, tak na benzín mám, tudíž bych měla mít i na sedačku, pokud nemám na benzín, tak zas nepotřebuju sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.4.11 08:01

Souhlas, a hlavně, třeba do cybexu se vleze i můj velký zadek :mrgreen: , zrovna minulý týden jsem nutně potřebovala něco převézt a jinde mi nezůstalo místčko a vešla jsem se tam v pohodě, i když jsem samozřejmě, se svou váhou nedosedla, aby se neponičila, ale vleze se tam i 30letá ženská. I když taky neoplýváme penězi, na takové věci si našetřím na úkor jídla, oblečků atd.Jednou jsem viděla na vlastní oči bouračku s malým dítětem a to oživování…od té doby sedačku co nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
26.4.11 08:51

Tak starsi syn bude mit ted v kvetnu ctyri roky, ma Storchenmuhle. Je to hubenour ma 16 kg a vejde se tam krasne i v zime tam misto ma. Akorat uz jsme museli (a to davno) odendat tu vlozku, co vevnitr byla, pac s ni tam byl natesno. No ale ted, kdyz jsem nedavno poutala toho mladsiho do sadecky, jsem si v aute do te Storchenmuhle sedla a vesla jsem se tam i ja. :lol: :pankac: A pro toho druheho mame Britax Evolva 1,2,3 sehnal jsem ji levne, prestoze byla uplne nova, diky tomu, ze to byla uz rok stara kolekce. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
26.4.11 09:03

Za nas nebyla spousta veci, taky na nocnik nas davali uz na pul roce, kasi jsme ochutnali na ctyrech ne-li driv, jak mi rada opakuje moje babicka. :mrgreen: Jenze je taky treba si uvedomit, kolik je to uz let, doba pokrocila. Ve spouste oblastech si to uvedomujeme a dopravame. Koupime si pocitac, ktery jsme taky pred dvaceti lety treba nemeli, mame mobily za x tisic a prijde nam to normalni (taky je), pac zijeme v 21. stoleti. I ti co nemaji moc penez si dokazou sehnat mobil za par stovek na bazaru. V tom pripade nechapu, proc zrovna deti bychom meli vynechat, proc na nich setrit. Na MMB se da ta sedacka da taky sehnat za par stovek stejne jako ten mobil, ktery nutne musime mit. Doba vazne pokrocila, vime vic nez pred x lety a kdyz mi tu moznost nabizi, vyuzuji ji a udelam maximum pro to, aby moje dite jezdilo co nejvic bezpecne. Vzdyt preci kazda mama by pro svoje dite mela chtit to nejlepsi. :srdce: I pred dvaceti lety to pro nas maminky urcite chtely, bohuzel nemely takove moznosti jako mame my ted. Budme za ne radi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.4.11 09:05

No já mám pocit, že za nás taky nebylo tolik aut, takový provoz.

• Citovat
  • Upravit
1888
26.4.11 09:30
Hotová pravda :potlesk: :pankac:
kajule87 píše:
Za nas nebyla spousta veci, taky na nocnik nas davali uz na pul roce, kasi jsme ochutnali na ctyrech ne-li driv, jak mi rada opakuje moje babicka. :mrgreen: Jenze je taky treba si uvedomit, kolik je to uz let, doba pokrocila. Ve spouste oblastech si to uvedomujeme a dopravame. Koupime si pocitac, ktery jsme taky pred dvaceti lety treba nemeli, mame mobily za x tisic a prijde nam to normalni (taky je), pac zijeme v 21. stoleti. I ti co nemaji moc penez si dokazou sehnat mobil za par stovek na bazaru. V tom pripade nechapu, proc zrovna deti bychom meli vynechat, proc na nich setrit. Na MMB se da ta sedacka da taky sehnat za par stovek stejne jako ten mobil, ktery nutne musime mit. Doba vazne pokrocila, vime vic nez pred x lety a kdyz mi tu moznost nabizi, vyuzuji ji a udelam maximum pro to, aby moje dite jezdilo co nejvic bezpecne. Vzdyt preci kazda mama by pro svoje dite mela chtit to nejlepsi. :srdce: I pred dvaceti lety to pro nas maminky urcite chtely, bohuzel nemely takove moznosti jako mame my ted. Budme za ne radi. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí