Od kdy doma bez čepičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
24.5.10 22:08

Četla jsem, že hlavou uniká z těla nejvíc tepla. Pokud miminko nemá moc vlásků, o to rychleji pak může skrz hlavičku prochladnout. Ale souhlasím s ostatními, dělat to podle situace.
Moje malá je předčasně narozená, pouštěli mně ji domů když měla 2 kila a doma čepičku chvíli mívala. V ložnici asi 2 týdny - máme tam chladněji, a přes den v obýváku jen prvních pár dní, pak už ne. Taky tehdy byl docela teplej duben, skoro léto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
24.5.10 23:33
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já ani nikdy neslyšela že by někdo dával mimču čepici na doma.Proč se to má dělat?Má to njaký důvod? 8-o

Některý miminka špatně drží teplotu a hlavičkou se nejvíc ztrácí. Nic méně naše nedochůdče nikdy doma čepičku nemělo…odmalička je to teploušek po tatínkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.5.10 00:00
lleennttiillkkaa píše:
odmalička je to teploušek po tatínkovi.

Teď jsi mi docela zvedla náladu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.5.10 12:02

Obe holky jsou cervnove, obe prenosene a obe skoro ctyrkilove a vlasate. Na cepicku nebyl duvod, ani v porodnici - tam jsou navic zamuchlovane v zavinovackach.

U nedonosenatek nebo s malou porodni vahou to chapu - spatne si reguluji a drzi teplotu a hlavickou je nejvetsi teplotni unik.

• Citovat
  • Upravit
11529
25.5.10 13:22

čepici jsme doma nikdy nedávali, myslím, že nebyl důvod, když byl toník malý, byl v zavinovačce a přišel mi dost chráněný…
ale ven, nebo přes chodbu k sousedce na návštěvu, tak to vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.5.10 09:21
Len-til-kah píše:
lleennttiillkkaa píše:
odmalička je to teploušek po tatínkovi.
Teď jsi mi docela zvedla náladu :mrgreen: .

To teda :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí