Od kdy jet s dítětem busem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
19.3.26 15:21
@Luzzzieeen píše: Více

Tyjo, hrozně to hrotis! Proste ji budes tu hodinu hlídat… Jestli bude pas, prepasas ji, ale myslim, ze nebude. To pak fakt neni moc velky dozdil jeslti jede bez oasi teolete dite nebo jestilete.

To nikam bez auta nejezdite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
19.3.26 15:28

Čtyřleté dítě fakt vydrží hodinu sedět a koukat z okna. Vyčurat ji dáš před cestou, snad hodinu vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5476
19.3.26 15:28

@Luzzzieeen Víš, že je pravděpodobnější, že se vám něco stane po cestě autem? Autobusy jsou bezpečnější jak co do četnosti nehod, tak co do jejich následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.3.26 15:29

@Krákora997 Jezdíme jinak jinak v MHD po městě. Tam ji mám na klíně a nohou nebo rukou jsem zapřená, abych ustála případný prudký pohyb, nebo tak..
Možná to hrotím víc než ostatní, před dítětem jsem jezdila do Prahy busem pořád, ale teď mám před očima, co se může všechno stát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
19.3.26 15:32

A nemuzes tim busem jen popojet na nejblizsi nadrazi a jet vlakem? To by ti mohlo byt prijemnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7393
19.3.26 15:38

Toto řešíš u čtyřletého dítěte? Hodinovou cestu busem? Tak jed vlakem. Pokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
19.3.26 15:40
@KKK85 píše: Více

Taky se divím. S takhle velkými dětmi se jezdi busem k moři nebo po celé Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.3.26 15:50

Vlak by byl super, ale od nás jede čtyřikrát denně a ještě jede skoro dvě hodiny. 8o
Já řeším hlavně bezpečnost, ale asi jsem v tomhle úzkostná, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
19.3.26 15:51

A jak to děláš, když dítě jezdí se školkou na výlety, akce, zoo…To ji taky držíš v buse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5476
19.3.26 15:53

Bus je bezpečnější než auto. Vyřešeno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7393
19.3.26 15:55

Tak jedem z těch z těch čtyř si vyber…a dvě hoďky ve vlaku dáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
19.3.26 15:56

Já nevím no, deti jsou zvykle cestovat od narození, mam rodinu v jiných městech, nerada řídím, takže busem proste jezdime odjakživa. Cestovali proste stejne, jako starší děti, kdyz byla cesta víc jak na pul hodiny treba, tak sem brala nejaky zobání, knížku, neco na zábavu proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
19.3.26 15:59

No a co poridit takovou tu „latkovou zidlicku“, je to takovy potah, ktery navliknes na sedacku a dite pripoutas. Googli prenosny podsedak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
19.3.26 16:00

Ja myslela, ze resis tak dvoulete…ctyrlete hodinu v buse zvladne v pohode. Do MHD bych sedacku fakt netahala, vzdyt ji ani nebudes mit kam pripoutat, nemluve o tom, ze bude prekazet..pasy v tom snad ani nebyvaji, to tak v tech opravdu dalkovych… normalne si sedni vedle ni nebo si ji vem na klin :nevim: My teda mame vic najezdene vlakem, ale busem jsme taky obcas takhle jeli a vubec zadny problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
19.3.26 16:45

Nedávno se v malé rychlosti srazily vlaky v Praze a utrhly se sedačky. Bezpečnost vlaku bych nepřeceňovala.
Ideální je sedět všude na vhodném místě, ne nad schody atd., ideálně v protisměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí