Od kdy krupicovou kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A která z kaší běžně prodávaných v DM je nejlevnější, nevíte? Viděla jsem tam Hami, Hipp, Sunarku a nějakou jejich značku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlevnější vychází ty jejich kaše, pokud nemáš nějakou slevu nebo nemají akci.My jsme je kupovali a malé chutnaly.
- Citovat
- Upravit
Dávám asi týden krupičkovou kaši obyčejnou a polotučným mlékem. Malýmu šmakuje o hodně víc než ta umělá instantní, tak snad moc nenakyne.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelluška píše:
Dávám asi týden krupičkovou kaši obyčejnou a polotučným mlékem. Malýmu šmakuje o hodně víc než ta umělá instantní, tak snad moc nenakyne.![]()
No a mně ji malá vůbec nejí- jen ty instantní
- Citovat
- Upravit
@Nelluška píše:
Dávám asi týden krupičkovou kaši obyčejnou a polotučným mlékem. Malýmu šmakuje o hodně víc než ta umělá instantní, tak snad moc nenakyne.![]()
a nemělo by se takhle malým dětem dávat spíš plnotučné mléko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelluška píše:
Přesně tak, malý odmítal veškeré kaše až do chvíle, kdy jsem mu udělala klasickou krupicovou do plnotučného mléka… teď tedy kupuju instantní krupičku od vitany, abych se s tím nemusela vařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aajulinka píše:
a nemělo by se takhle malým dětem dávat spíš plnotučné mléko
To nevím, já ho dávám protože jiné nekupujeme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malym detem bych taky rekla, ze davat spis mleko plnotucne. Jinak me mudr. rikala, ze od toho roka muzu pouzivat klasicky plnotucny mleko k priprave pokrmu, takze bych rekla i tu krupicovou kasi tak. Ale nedavala bych ji kazdy vecer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tescada píše:
Malym detem bych taky rekla, ze davat spis mleko plnotucne. Jinak me mudr. rikala, ze od toho roka muzu pouzivat klasicky plnotucny mleko k priprave pokrmu, takze bych rekla i tu krupicovou kasi tak. Ale nedavala bych ji kazdy vecer.
taky mi právě dr. říkala, že když mléko, tak hlavně plnotučné a stejně tak i jogurty, nejlépe ty selské…tak nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
polotučné mléko úplně stačí a krupicová kaše je pro děti šíleně nezdravá. dává se až tak od dvou let a to spíše jako taková sladká kalorická bombička na chuť. kaše se doporučují spíše rýžové, ovesné apod. ach ty doktorky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada12 píše:
polotučné mléko úplně stačí a krupicová kaše je pro děti šíleně nezdravá. dává se až tak od dvou let a to spíše jako taková sladká kalorická bombička na chuť. kaše se doporučují spíše rýžové, ovesné apod. ach ty doktorky.
proč šíleně nezdravá a o co je rohlík zdravější? proč od dvou let? moje mamina mi jí dávala hned jako tříměsíční a nikdy jsem prý žádné bolení neměla a jak jsem zdravá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelluška píše:
proč šíleně nezdravá a o co je rohlík zdravější? proč od dvou let? moje mamina mi jí dávala hned jako tříměsíční a nikdy jsem prý žádné bolení neměla a jak jsem zdravá.
To víš, dřív se spousta věcí dělala jinak a samozřejmě špatně.
Za pár let se to možná zase otočí a budou maminkám cpát do hlavy, že nezdravé jsou vločkové, pohankové apod., že prckům zbytečně leží v bříšku. ![]()
Já bych radila řídit se vlastním instinktem a samozřejmě tím, co dělá dobře prckovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelluška : protože je nadměrně kalorická a nemá žádnou výživovou hodnotu. je to to nejhorší, co pro malé dítě můžeme zvolit. narušuje vývin dobrého spalování - metabolismu. rohlík - taky víme, že žádná sláva, ale dítě ho nejí v kilech, tak jako se někdy do dětí leje ta kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zatím to řeším tak, že uvařím 50 g klasické rýže v kojenecké vodě. Pak rozmixuju společně s vodou tyčovým mixérem. Odměřím cca 100 g vzniklé hmoty. Přidám 50 g jakékoli ovocné přesnídávky a přidám 50 g bílého jogurtu.
Eli je prostě jogurtová princezna