Od kdy nechat miminko vyplakat?

5501
4.1.19 05:39

Neni vhodna NIKDY 8o . Male dite potrebuje mamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
4.1.19 05:43

@rozand já Vám děkuji za názor,ale bohužel s ním nesouhlasím. Kdyby Vám vaše dítě neumělo vůbec spát a i 18 hodin v kuse se vztekalo a řvalo a nešlo utišit ani přítomnosti maminky tak byste možná souhlasila vy se mnou.. myslím,že je lepší nechat dítě vyrvat když to samozřejmě k něčemu bude a dítě se tím naučí spát,protože je rozhodně zdravější přečkat pár dní neukojeneho rvu než ten rev poslouchat celé dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
4.1.19 05:58

@TeuHajdl Pro Vas je to samozrejme lepsi, jednodussi a zda se to jako reseni. Pro dite je to traumatizujici, prestoze se to snazi tvarit, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
4.1.19 06:00

@TeuHajdl A to, ze nejde utesit pritomnosti maminky, neznamena, ze je ta pritomnost matky pro nej zbytecna. Male dite nema sanci pochopit, proc jej opoustite, kdyz mu neni dobre. Zmlknuti je pak znakem rezignace, ne uklidneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
4.1.19 06:02

@TeuHajdl
Zkoušela si bílý šum na zklidnění? Vím, že je to těžké, ale skoro dvouměsíční, jak píšeš, se nevzteka a ani to nedělá schválně.
A nechat vyřvat dítě mi nepřijde dobré nikdy a už vůbec ne u takhle malého miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.1.19 06:07

NIKDY!!!malej mi prorval prvni tri mesice den i noc takze vim jak je to narocny ale vyrvat bych ho nenechala,nemam na to srdce.chlap mi hodne pomahal,kdyz prisel z prace,poslal me lehnout tak to taly zkuste at si odpocines.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
4.1.19 06:09

Od nikdy,!!!!!!!!!! A že moje první dítě bylo sakra náročné. Takové myšlenky jsem měla teda později. Ne u dvouměsíčniho mimina 8o Spát mi začal až ve dvou letech. Do toho druhé dítě. Nikdy nikdy nikdy jsem je záměrně nenechala řvát :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.1.19 06:11

A doktory mas teda divny.me doktorka rekla,ze to tak proste je.vyviji se jim nervova soustava a spousta veci,je to maly clovicek co si zvyka na svet a potrebuje oporu a ne matku co ho necha vyrvat,jsi pro nej jediny clovek ,ktereho potrebuje.ja bych to spis videla na koliky,to mi rval jak prorvanej celej den,do toho mi prestal jist a to tu reknu ze je teprve peklo,kdyz ti dite nekolik hodin nechce jist a jen rve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
4.1.19 06:12

Tomu miminku nejsou ještě 2 měsíce. Něco ji trápí nebo je jen nespokojená. Když vás bude něco 2 měsíce trápit nebo budete nespokojena, budete mít nejlepší pocit, když vás někdo nechá jen brecet? Asi ne, ze… Dítě není panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.1.19 06:23

Mam dve deti a vyrvat jsem nenechala nikdy :nevim:
Co nositko, satek? Hacka?
Proste to musite vydrzet :hug: Mam kamaradku, mela takovou dceru, jako mimnko rvala porad a nespala snad nikdy, casem se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
4.1.19 06:26

Od kdy nechat vyplakat? Mam jedinou odpověď, od nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
4.1.19 06:35

Měla jsem stejného staršího, první měsíce doslova prořval. Ale teda nějaká vyrvavaci metoda mě fakt nenapadla, vždyť to mimino to nemůže pochopit.
Musíš přijít na něco, co zabere. Kojis? Jestli jo, tak zkus postupně vynechává různé potraviny, třeba ji něco vadí. Jestli je na UM, tak ho zkus vyměnit. Měj ji pořád u sebe. Pochopila jsem, že to je první dítě, takže se mu můžeš plně věnovat. Muj syn prvnich nekolik mesocu spal ve dne i v noci jen a pouze na mě, na mém klíně, břiše atd. Jakmile jsem se jen mohla, byl hned vzhůru. Ale byla jsem tak rád, že sli, že jsem se tomu prostě přizpůsobila. V noci mi spal na břiše, byla jsem obskladana polštářem a ve dne jsem si ke stolu nanosila počítač, jídlo, pití atd a dala jsem si ho na klín a seděla na tom gauči s ním tak dlouho, dokud se nevyspal.
Uvidíš, že taky na něco příjdeš, je to mimino, me dvouletak, kterýmu vysvetlis, že teď musí spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.1.19 06:35

I naprosta vetsina odbornych priznivcu vyrvani navrhuje nejdriv od 6 mesicu. Ale zjisti si, k cemu je ta metoda „dobra“ - k nauceni ditete preklenout spankove cykly, s cim tve dite zjevne problem nema, kdyz spi v noci. Nevim, co mas kolem sebe za doktory, ze jeste neslyseli o trimesicni kolice 8o , ktera navzdory nazvu nemusi souviset se zazivanim, ale spis s nedovivinutou nervovou soustavou. Chapu, ze rvani je na palici, ale rozhodne bych nezkousela zadne drasticke metody v prvnich 3 mesicich, idealne ne prvnich 6 (a za me osobne nikdy, nebo ne v te nejdrastictejsi podobe, ale u vetsich deti nekdy lze vyzkouset urcite modifikace, pokud o to rodic stoji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
4.1.19 06:39

Nikdy. Dite ktere si projde vyrvavaci metodou, sice prestane mozna rvat, ale ne proto, ze je matka borec, ale proto, ze to jednoduse vzdalo. 9m slyselo tvoje srdce, mozna trauma z porodu, a ty bys ho nechala vyrvat? Takhle maly miminko? Predstav si, ze syn od 3t jecel, kdyz jsem ho polozila. Takze jsem furt nosila a nosila. Vsechno me bolelo, ale v zivote by me nenapadlo takhke maly miminko nechat v jeho stresu.

• Citovat
  • Upravit
1884
4.1.19 06:59

@TeuHajdl neblazni, je mala a teď nemocna. Já teda proti občanskému vyrvani nic nemám. Par minut pláče to dite nezabije. Ale když ma rymu, tak ji neni dobre. Noc na dnešek nam nase rocni prorvala kvuli ryme, spala s nama a půl noci jsme ji chovali. A to uz je velká a normalne spi v pokojíčku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí