Od kolika let se děti těší na Ježíška?

565
24.12.12 16:15

Od kolika let se děti těší na Ježíška?

Ahoj, od kolika let se vaše děti těšily na Ježíška? Jako že to chápaly. Stromek, večeři, Ježíška atd. S malým jsou to už třetí Vánoce (32 měsíců) a je to den jako každý jiný. Stromeček se mu teda moc líbí. Dárky snad taky budou. Ale pořád to není ono. Takové to dětské nadšení a těšení se. Neustálé vyptávání, kdy už to bude a co dostane. Nějaké přání, co by chtěl. Tajné chození na cukroví atd. Víte, co myslím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
24.12.12 16:20

Syn 3,5 let už to dost prožívá :lol: Ráno vstával s tím, že už nechce zlobit, že chce být hodný, aby měl večer dárečky. Myslím, že tak před půl rokem by ho to taky ještě moc nebralo. On je i ten půlrok hrozně znát v jeho uvažování ;)

Takže když ne tyto, tak ty příští vánoce už budou hodně těšící i u vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.12.12 16:34

Děti 4 + 6 let už to chápou moc a není s nima k vydržení. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.12.12 16:37

Já si myslím, že tohle těšení je podmíněno tím, že si tu,,událost,, pamatuje dítko z lonska…pokud já si dobře vzpomínám, tak naše děti byly schopny udržet v paměti, co je to znamená ježíšek nebo jejich narozeniny od druhého roku…a ten další rok už věděly na co se vlastně těší a prožívaly to…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.12.12 16:39

Dcerka od dvou a pul…cukrovi ji a ujida az ted 5,5 let…ted sedi v okne se segrou a tatkou a uz vyhlizi…prvni Vanoce kdy k nam nelita Jezecek, ale Jezisek :mrgreen:…jinak den vnima stejne, az se stmiva chyta atmosku a teseni…o darky si malovala, ale nic extra…patri k detem co nechteji(zatim)nic konkretniho…mozna je to dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.12.12 16:59

Můj starší má 33m, a tayk prožívání nic moc, to přijde asi až za rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.12.12 17:20

Dcera má za měsíc tři a teda spontánně to moc neprožívá, musím jí to těšení dost sugerovat. Třeba teď aktuálně je šťastná, protože je dnes koupací den a šla do vany, ale když jí řeknu, že za hodinu půjde vyhlížet ježíška, tak to s ní ani nehne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.12.12 17:43
@wildcherry píše:
prvni Vanoce kdy k nam nelita Jezecek, ale Jezisek

To je heezkýý! :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
24.12.12 17:59

Tak to mladší (28 měsíců) by ani nešílely, nebýt starších dětí. Takžce celý den tu okolo poletují a ptaj se, kdy přijde Ježíšek, kdy budou dárky a tak dál.
Už jsem z nich „na nervy“ :D :D

Ale je to krásný ;) :)

Jdu dodělat večeři, aby byly dárky a děti daly pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.12.12 18:38

Můj skoro tříletý syn tomu taky nerozumí, rozbalil jeden dárek s autem a další už ani rozbalovat nechtěl :lol: Musela jsem ho do toho nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.12.12 19:15

Naše čerstvá dvouletka si letos užila jak večeři, tak rozbalování dárku, v podstatě to celé bylo v její režii a o její radosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
24.12.12 19:31

Dcerka loni měla 3r a ještě to tak neprožívala, ale letos už o Ježíškovi básnila celý prosinec, kreslila mu dopis s dárečkama a dneska se celý den ptala co dostane za dárečky…nadšení z dárků veliké… takže bych řekla že od těch 4let asi ;) Kluk má 2,5r a ještě to tak neprožíval, z dárků má samozřejmě radost, ale celkově ty Vánoce mu jsou šumafuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.12.12 19:36

Naše 25 měsíční už 2 týdny otravuje, kdy už to bude a o co musí ještě „napsat“. Dneska mě dostala dotazem jak teda miminko Ježíšek přijede, když lítat nemůže protože nemá křídla. Uf, totálně jsem nebyla připravená, tak jsem to hodila na andílky. No a večeře i stromek byly o jejím nadšení. Do kočárku a postýlky donesla asi za 3 vteřiny panenky a už si jich nevšimla a už hodinu staví duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.12.12 19:52

@adusinka toje asi kus od kusu, Matýsek má 3 a 3/4r a kdž jsme čekli, že přijde ježíšek, tak to pořád nepobírá, má mslím naprosto nulovou abstraktní představivost. Až kdž jsme to nějak nezvládli s balíčkama a Mates je našel a řekli jsme, že si je po večeři bude moct rozbalit, že je tu nechal ježíšek, tak začala obrovská radost a těšení.
Prostřední praktick nemluví, takže tam těšení se zatím nehrozí, ale počítám, že příští rok už bude, přijde mi trochu rchlejší jak první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
24.12.12 20:52

Tak starší syn si to pořádně prožívá až letos, jsou mu 4 roky a kousek. Loni to ještě nebylo úplně ono.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML