Od kterého roku to přestává být tzv. "na palici" ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
25.12.16 16:45
@liky píše:
Ja jsem na palici i ze svych vlastnich deti- cizi se mi zdaji v pohode :P ale po precteni nadpisu tematu me napadlo to co rika moje maminka - vite, kdy zacina zivot? „az deti odejdou z domu a umre pes!“ :mavam:

Zlatá slova :lol:
Jen tiše doufám, že tu nadměrnou ukecanost bude možné vypnout trochu dřív. Mladé je 5,5 a zdá se, že se to trochu zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
25.12.16 16:52

Je to rozdílné, první od malinka extra hodný, kam se posadil tam zůstal. když mě bylo zle klidně se mnou proležel celý den v posteli a má to pořád nejraději někde sám :lol: a nejmladší je živel, pořád něco musí dělat, pokud nejdu hned jde si to zařídit sama :jazyk: a sama by nikde nevydržela :mrgreen:. ale tím ž je naše mě to hrozné nepřijde. Já si pamatuji že jsem se doma chtěla koukat na pohádku a prý at odejde návštěva a když návštěva pořád seděla a věděla jsem že pohádka už běží tak jsem si před ně stoupla a řekla že je hodně hodin ať jdou domů :mrgreen:, dostala jsem vynadáno a stejně pohádka nebyla, ale učili mě říkat jen pravdu a když jsem jí řekla tak to bylo taky špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
25.12.16 16:55
@Markéta80 píše:
Je to rozdílné, první od malinka extra hodný, kam se posadil tam zůstal. když mě bylo zle klidně se mnou proležel celý den v posteli a má to pořád nejraději někde sám :lol: a nejmladší je živel, pořád něco musí dělat, pokud nejdu hned jde si to zařídit sama :jazyk: a sama by nikde nevydržela :mrgreen:. ale tím ž je naše mě to hrozné nepřijde. Já si pamatuji že jsem se doma chtěla koukat na pohádku a prý at odejde návštěva a když návštěva pořád seděla a věděla jsem že pohádka už běží tak jsem si před ně stoupla a řekla že je hodně hodin ať jdou domů :mrgreen:, dostala jsem vynadáno a stejně pohádka nebyla, ale učili mě říkat jen pravdu a když jsem jí řekla tak to bylo taky špatně :lol:

no to teda :D dite a vyhazovat navstevu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
25.12.16 17:07

@Venetia no jo když mě doma řekli že až návštěva odejde můžu se koukat na telku :roll: :mrgreen:, manžel říká že se ani nediví že si malá dělá co chce, prý celá maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
25.12.16 17:09
@Markéta80 píše:
@Venetia no jo když mě doma řekli že až návštěva odejde můžu se koukat na telku :roll: :mrgreen:, manžel říká že se ani nediví že si malá dělá co chce, prý celá maminka :mrgreen:

Můj přítel taky tvrdí, že to má po něm…ale já tak tolerantní nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
25.12.16 17:11
@Markéta80 píše:
@Venetia no jo když mě doma řekli že až návštěva odejde můžu se koukat na telku :roll: :mrgreen:, manžel říká že se ani nediví že si malá dělá co chce, prý celá maminka :mrgreen:

Můj přítel taky tvrdí, že to má po něm…ale já tak tolerantní nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.12.16 17:12
@liky píše:
  • vite, kdy zacina zivot? „az deti odejdou z domu a umre pes!“ :mavam:

Skvělá hláška :mrgreen: zdravim maminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
25.12.16 17:22

@Venetia ono se to jinak vidí u vlastních a jinak u cizích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
25.12.16 17:25
@Markéta80 píše:
@Venetia ono se to jinak vidí u vlastních a jinak u cizích :lol:

To určitě…ale i tak co si pamatuju, tak určite věci jsem tolerovala ani u vlastních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
25.12.16 18:57

To je u kazdeho jine. Ja mam dvou a pul letou a od narozeni o ni na navsteve vubec nevim :nevim: Stromek muze stat, jak chce, vi, ze nema nic shazovat a veset se na nej. Sice mluvi, ale proklada to samostatnym hranim a tim, ze je to moje dite, jeji mluveni me bavi :) ostatni deti vubec nemusim a nesnasim, kdyz vyzaduji moji pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí