Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@liky píše:
Ja jsem na palici i ze svych vlastnich deti- cizi se mi zdaji v pohodeale po precteni nadpisu tematu me napadlo to co rika moje maminka - vite, kdy zacina zivot? „az deti odejdou z domu a umre pes!“
Zlatá slova ![]()
Jen tiše doufám, že tu nadměrnou ukecanost bude možné vypnout trochu dřív. Mladé je 5,5 a zdá se, že se to trochu zlepšuje.
Je to rozdílné, první od malinka extra hodný, kam se posadil tam zůstal. když mě bylo zle klidně se mnou proležel celý den v posteli a má to pořád nejraději někde sám
a nejmladší je živel, pořád něco musí dělat, pokud nejdu hned jde si to zařídit sama
a sama by nikde nevydržela
. ale tím ž je naše mě to hrozné nepřijde. Já si pamatuji že jsem se doma chtěla koukat na pohádku a prý at odejde návštěva a když návštěva pořád seděla a věděla jsem že pohádka už běží tak jsem si před ně stoupla a řekla že je hodně hodin ať jdou domů
, dostala jsem vynadáno a stejně pohádka nebyla, ale učili mě říkat jen pravdu a když jsem jí řekla tak to bylo taky špatně ![]()
@Markéta80 píše:
Je to rozdílné, první od malinka extra hodný, kam se posadil tam zůstal. když mě bylo zle klidně se mnou proležel celý den v posteli a má to pořád nejraději někde sáma nejmladší je živel, pořád něco musí dělat, pokud nejdu hned jde si to zařídit sama
a sama by nikde nevydržela
. ale tím ž je naše mě to hrozné nepřijde. Já si pamatuji že jsem se doma chtěla koukat na pohádku a prý at odejde návštěva a když návštěva pořád seděla a věděla jsem že pohádka už běží tak jsem si před ně stoupla a řekla že je hodně hodin ať jdou domů
, dostala jsem vynadáno a stejně pohádka nebyla, ale učili mě říkat jen pravdu a když jsem jí řekla tak to bylo taky špatně
no to teda
dite a vyhazovat navstevu ![]()
@Venetia no jo když mě doma řekli že až návštěva odejde můžu se koukat na telku
, manžel říká že se ani nediví že si malá dělá co chce, prý celá maminka ![]()
@Markéta80 píše:
@Venetia no jo když mě doma řekli že až návštěva odejde můžu se koukat na telku![]()
, manžel říká že se ani nediví že si malá dělá co chce, prý celá maminka
Můj přítel taky tvrdí, že to má po něm…ale já tak tolerantní nejsem
@Markéta80 píše:
@Venetia no jo když mě doma řekli že až návštěva odejde můžu se koukat na telku![]()
, manžel říká že se ani nediví že si malá dělá co chce, prý celá maminka
Můj přítel taky tvrdí, že to má po něm…ale já tak tolerantní nejsem
@liky píše:
- vite, kdy zacina zivot? „az deti odejdou z domu a umre pes!“
Skvělá hláška
zdravim maminku ![]()
@Markéta80 píše:
@Venetia ono se to jinak vidí u vlastních a jinak u cizích
To určitě…ale i tak co si pamatuju, tak určite věci jsem tolerovala ani u vlastních
To je u kazdeho jine. Ja mam dvou a pul letou a od narozeni o ni na navsteve vubec nevim
Stromek muze stat, jak chce, vi, ze nema nic shazovat a veset se na nej. Sice mluvi, ale proklada to samostatnym hranim a tim, ze je to moje dite, jeji mluveni me bavi
ostatni deti vubec nemusim a nesnasim, kdyz vyzaduji moji pozornost.