Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
23.10.13 13:47
@Silwinka87 píše: :D Už se perou…!!!

nééé, myslím, že tyhle třenice už máme slušně nacvičený :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
23.10.13 13:50
@Timinka píše:
nééé, myslím, že tyhle třenice už máme slušně nacvičený :pankac:

Na však ještě aby ne..Těch diskusí tady je :lol:

• Citovat
  • Upravit
2118
23.10.13 13:50
@Timinka píše:
nééé, myslím, že tyhle třenice už máme slušně nacvičený :pankac:

Ano známe přece hranice slušnosti no né :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 13:53
@Silwinka87 píše:
Na však ještě aby ne..Těch diskusí tady je :lol:

jenom musí být chudáci ti nováčci co se zeptají, my si řekneme k tomu co chceme(obě strany) a pak dalších 40 stránek valíme svoje další,,keci,, (dovolená v chorvatsku apd) :mrgreen: když tu někdo nezná,,folklor,, musí čučet :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2118
23.10.13 13:56
@Timinka píše:
jenom musí být chudáci ti nováčci co se zeptají, my si řekneme k tomu co chceme(obě strany) a pak dalších 40 stránek valíme svoje další,,keci,, (dovolená v chorvatsku apd) :mrgreen: když tu někdo nezná,,folklor,, musí čučet :pankac:

to jo místo abychom poradily tu rozebíráme buchty a kakao no a skončily jsme u profesí. Měly by jsme se držet dámy tématu :lol: Jinak jaký máte nejoblíbenější seriál? Já Divoký Anděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 13:58

@78mamina jako vzpomínáš co jsme už všecno v podobných diskuzích probrali jiného než dotaz? :lol: Já miluju sultána (v čr velkolepé století) čekám na 4 serii :zed: třetí jsem dokoukala v ruštině :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2118
23.10.13 13:59
@Timinka píše:
@78mamina jako vzpomínáš co jsme už všecno v podobných diskuzích probrali jiného než dotaz? :lol: Já miluju sultána (v čr velkolepé století) čekám na 4 serii :zed: třetí jsem dokoukala v ruštině :mrgreen:
:lol: :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 14:01

Jo a nejdelší diskuze na toto téma mnou zaznamenaná, měla přes 100 stran a na konci si myslím, že pod tíhou důkazů z obou táborů jsme obě strany padly na h.bu :mrgreen: pak byl pár dnů klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
23.10.13 14:03
@Timinka píše:
To bych v tvém případu i čekala :lol:

Už podle nicku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.10.13 14:04
@Burj Chalifa píše:
Už podle nicku. :mrgreen:

neodbočuj od tématu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.10.13 14:04
@blecha72 píše:
Teď jste jako každý den plně zaměstnaná cukrárnou a vývařovnou v Maďarsku, nebo si svou každodenní 12 na emiminu počítáte do pracovní doby?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.10.13 14:05
@Timinka píše:
Jo a nejdelší diskuze na toto téma mnou zaznamenaná, měla přes 100 stran a na konci si myslím, že pod tíhou důkazů z obou táborů jsme obě strany padly na h.bu :mrgreen: pak byl pár dnů klid :mrgreen:

ano na to si pamatuji, to bylo už fakt náročné jak na dočítání tak na odpovídání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 14:06
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
čemu se směješ s 22665 příspěvky? :mrgreen: Jsme tu tak jako jiní na FB :lol: Telefon mám stále při ruce aby mi něco neuteklo (někdy je od těsta, protože prostě MUSÍM odpovědět :lol: )
  • Citovat
  • Upravit
5631
23.10.13 14:06

Jsem se připletla do nějaké minulé podobné diskuze a teď občas mrknu, co nového, ať se přiučím (pokus o vtip :andel: ).

Dočítala jsem časopis Týden (starý alespoň 3 týdny) a byl tam článek věnovaný nějakému pochodu radikálů. Závěrem bylo napsáno, že jen v Ostravě bylo - za měsíc červen - vyplaceno na dávkách „příspěvek na bydlení“ 14 tisícům lidí 46 milionů korun. A to je jen jeden měsíc a jedno město. Hrůza. Když jsem to vydělila, bylo to kolem 3 a půl tisíce na osobu (+/-), což nevypadá tak hrozivě.

Něco je v naší republice hodně špatně. Jenže jak nastavit sociální dávky tak, aby nemohly být zneužívány? (A to nepatřím k těm, kteří si myslí, že NIKDY do srabu spadnout nemůžou.)

(PS: „Tyminka“ je sice s měkkým „i“, ale upozorňovala bych na to v případě svých pravopisně bezchybných příspěvků. „Nebýd“ a další taky bije do očí. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.10.13 14:10

@Alichi to jsem někdy napsala? :mrgreen: hezký :lol: jenže Timinka je jméno, dokonce je stále vidět :mrgreen: sice nepíšu extra, ele takovou ptákovinu jsem musela napsat až těsně úpřed půlnocí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat