Odejít z práce? Špatný kolektiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
28.9.14 12:33
@AniNevim píše:
mno, o tom by se dalo diskutovat… Obecne ano, ale pokud je intrikanstvi a prizdisra.stvi je vlastni chlapovi, tak to byva takove silne kafe, pachut ktereho jen tak nezapomenes :-( O to vic je to rafinovane a boli, ze je to od chlapa, protoze se to nepredpoklada…

Jo, s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.14 12:38

@Králičice "spojenců mám několik, ale ne vždy s nimi mám službu a děkuji za poklonu, potěšila zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.14 12:40

Omlouvám se, odpovím večer, zatím děkuji zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.14 13:10

Byla jsem ve stejné situaci jako ty. Dokonce to vyvrcholilo tím, že na mě kolegyně začaly svalovat vinu za úplně všechny věci, které se nepovedly a jejich šikana nabírala na obrátkách. Žalovaly na mne staniční, lhaly apod.
Snažila jsem se to zvládnout, ale radím ti odejdi. Za ty nervy to nestojí. Mě zachránilo otěhotnění a potom jsem si říkala, že jsem měla skončit daleko dřív. Přeji hodně sil.
Prosím o ponechání anonymity, je to pro mne ještě bolestivé.

• Citovat
  • Upravit
Meha
28.9.14 13:17

@AniNevim To máš tedy pěkné zážitky. Se ani nedivím, že po tomto se člověk v práci nechce bavit o ničem ze soukromí.

• Citovat
  • Upravit
49159
28.9.14 13:20
@Meha píše:
@AniNevim To máš tedy pěkné zážitky. Se ani nedivím, že po tomto se člověk v práci nechce bavit o ničem ze soukromí.

hýčkej si svůj pracovní kolektiv jako oko v hlavě protože je to opravdu spíše výjimečný stav než běžný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.9.14 13:21
@jdukolem píše:
hýčkej si svůj pracovní kolektiv jako oko v hlavě protože je to opravdu spíše výjimečný stav než běžný…

@Meha souhlas. Ty vis, ze to vim, uz z jine diskuze, vid? Moc ti to preji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.14 13:24
@AniNevim píše:
ja jsem vzdy vedela, ze jsi presne ma krevni skupina, ale i za takoveto chovani jsem byla „vytrestana“, protoze drbny nemely o cem drbat. „Jak to, ze to nevime? Jak to, ze nema potrebu si postezovat na staryho, na penize, na na… - tzn. ze se ma dobre, a my ne, tak hura do ni!“ Pak jsem se naucila vzdy „hodit nejakou kost“… Dokonce jednou i kolega-chlap mi rekl, ze dokud se mnou nezacal prichazet do styku pracovne skoro denne, tak si myslel, ze jsem namyslena a chladna (rozebrali jsme to az tam, ze to bylo jiste kvuli tomu, ze nikdo nic nevedel o mem soukromi).

no ano.. ale to si nevybereš.. no jo babi říkávala - není na světě člověk ten co by se zavděčil lidem všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.14 13:25

@abidail @palapa Bohužel to jsem i udělala, oni se tváří, že je vše ok a pak to začne, mám to nejraději, vyříkat si to a pak už to dál neřešit zakl

• Citovat
  • Upravit
Meha
28.9.14 13:26
@jdukolem píše:
hýčkej si svůj pracovní kolektiv jako oko v hlavě protože je to opravdu spíše výjimečný stav než běžný…

Asi ano, když to tady tak čtu. Já nechápu ty lidi, co z toho mají - někoho pomlouvat, intrikovat, závidět někomu, že se má dobře. Mně je toto chování cizí, spíše to podle mě těm lidem samotným, co to dělají, otravuje život, ale stejnak to dělají, zvláštní :think:.

• Citovat
  • Upravit
Meha
28.9.14 13:28

@AniNevim Ano, vím ;). Děkuju a asi toho začnu více vážit, abych to nebrala jako samozřejmost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.14 13:29

@Cuddy prostě některá kolegyně to vymyslela, že ho ošuk…(jejich slova) a pak já odejdu, manžel se tomu doma hodně smál. Bohužel já to neumím ignorovat, velmi se tím trápím, přes to že jsou mi v podstatě ukradené zakl

• Citovat
  • Upravit
Meha
28.9.14 13:31

Zakladatelko - pokud už ses s nimi o tom pokoušela mluvit, nikam to nevedlo, navíc Tě to trápí, tak bych asi opravdu začala uvažovat nad odchodem. Lidi nezměníš, práci změnit můžeš.

• Citovat
  • Upravit
49159
28.9.14 13:32
@Meha píše:
Asi ano, když to tady tak čtu. Já nechápu ty lidi, co z toho mají - někoho pomlouvat, intrikovat, závidět někomu, že se má dobře. Mně je toto chování cizí, spíše to podle mě těm lidem samotným, co to dělají, otravuje život, ale stejnak to dělají, zvláštní :think:.

no ano to je ten pocit prázdna v lidech..
oni mají tak prázdný a nespokojený vlastní život, že mají potřebu řešit životy jiných a srovnávat a pomlouvat.. závist je zlá tetka.. užírá duši a otravuje život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.9.14 13:34
@Anonymní píše:
@Cuddy prostě některá kolegyně to vymyslela, že ho ošuk…(jejich slova) a pak já odejdu, manžel se tomu doma hodně smál. Bohužel já to neumím ignorovat, velmi se tím trápím, přes to že jsou mi v podstatě ukradené zakl

zlo plodí zlo.. ten kdo toto vymyslel je ubožák který se tou zlobou a závistí skoro zalyká… polituj ho a uvaž jestli chceš s takovými lidmi dál pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat