Od kdy je bezpečné nechat miminko spát na bříšku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
27.5.13 20:35

Náš spával na zádech, od půl roka, co se začal přetáčet tak na boku a teď v 7 a půl měsících spí na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
27.5.13 20:37
@Lucciaaa píše:
Ahojky holky, mám 3 týdení holčičku a moc ji nejde si po jidle brknout i kdyz se snazi, kdyz ji polozim do postýlky na bok tak chrčí, protoze si chce porad odblinkout, kolikrat ji vezmu jeste 4× a proste to nejde, tak sem ji dala na briško, ze si tak prý lip brkne a ona mi okamzite usnula, ja vim, ze je to jeste brzo, taky ji chodim porad kontrolovat, pač sem nervozni, ale kdyz se ji tak libi, tak proč ji nenechat…Nebo ji tak nedávat? :nevim:

Já prcka dávám tak spát cca od 1 měsíce :nevim: Ze stejného důvodu jako ty, jinak se mi furt budil kvůli prdíkům(měli jsme s nimi velké problémy) a brečel :( Měla jsem taky strach, ale mám monitor dechu a bylo to ok. Naopak se mi prcek málem udusil když zvracel a ležel na zádech :nevim: I Mudr mi řekla, že na zádech se třeba na zvratkách udusí dítě spíš než na břiše. Ale malej už od malička uměl otočit hlavičku na obě strany a nespal zabořený obličejem do matrace. Dneska už se přetáčí, usíná na břiše a v noci spí na zádech, na boku, jak se mu chce.Ale na ty prdíky a ukrknutí nám to pomohlo fakt hrozně moc.

• Citovat
  • Upravit
3578
27.5.13 20:40

Můj malý začal spinkat na bříšku jak se naučil pretacet cca v 7 měsících. Pretocil se vzdycky sam.Do postylky jsem ho dávala vždycky na zada.Mela jsem dlouho monitor dechu tak jsem byla celkem v klidu.Ted už ma 19 měsíců a cestuje po cele postylce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.5.13 20:53

Náš malej spí jedině na bříšku a to od narození… Samozřejmě s kvalitním monitorem dechu… Žádný problém v tom nevidím :palec:

• Citovat
  • Upravit
7601
27.5.13 22:37

Díky holky za názory :) já už mám ten monitor taky objednanej tak až bude doma, tak ji tak klidně necham, je fakt, že když měla vyspulenej zadecek, tak krasne prdela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.7.25 21:55

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, nikde jsem nenašla podobný dotaz. Naše holčička se začala od 2,5 měsíce přetáčet ze zad na bříško, dělá to celé dny, na zádech hned pláče, jsem ráda, že přebalím :D je hrozně aktivní od narození, ale dělá to i v noci..takže si sama začala určovat, že bude spinkat na bříšku, ale já mám strach..příjde mi, že je malinká na spaní na bříšku..a co mantinely holky? Je to bezpečný? Dneska se 2× vzbudila na to, že byla šprajclá z tyček ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
22.7.25 15:52

V postylce nic byt nema - mantinely, polstare, plysaci, deky. Pokud se sama pretaci na brisko, asi moc nezabranis tomu, aby tak spala. Ale pokud tam nema nic mekkeho, do ceho muze zaborit oblicej, ani nic co si muze pretahnout pres hlavu, tak to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
22.7.25 15:59
@Sofi183 píše: Více

oddělej všechny lapače prachu, do kterých by mohla zabořit obličej a bude to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí