Odkdy maso? + Nebude papat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14221
28.10.05 11:16

Tak jsme taky neco podobneho resili. Po trech tydnech prikrmu najednou bojkot.
Vratila jsem se tedy k prvni lzicce mrkve - a pridavala moje mlicko a postupne jsme se zase rozpapali. Ted zase kouli ocima nad kazdou malou hroudickou v jidle. Z masika mi sni jen kralika. Proste maji ditka obdobicka a nebudou a nebudou. Si rikam - vzdycky to zachrani ta mrkev - aspon neco. Nechavam delsi odmlky mezi novymi chutemi.

Hodne zdaru a hlad je opravdu nejlepsi kuchar.
Eva a Kubik 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.10.05 14:49

My jsme si s prikrmama taky neco uzili. Plne jsem z vlastni vule kojila do ukonceneho 7m a pak jeste plne dva mesice z vule meho syna. To bylo nervu. Pekne domaci papanicko, polivcicka, ovocicko, domaci kasicky. Strouhani, knahnani. Prskani a spinave vse siroko daleko. Mame to o to tezsi, a vlastne i lehci. Protoze Vitek ma atopicky ekzem, takze musime zkouset po tydnu jednu novou potravinu. Ono se rekne nechat dite vyhladovet, dokud si to nevezme. Ale Vitek se jeste dnes klidne radeji nakoji a nemuzu mu nedat. Kvili jak meluzina. V listopadu mu bude rok. Maso jsme jeste nedavali. Nejak na to neni cas, jak tak pomalu zavadime. Pak se osype, musime pockat, az se srovna a znovu. Ale myslim, ze to zas tak nevadi, ze maso nema. Obcas jsem prisladila hroznovym cukrem a po vsech tech bojich a prislazovanych polivcickach ji ted 3× denne nekojenou stravu a vlastne uz docela hezky. Nikdy jsem ho ani nezvykala na kupovanou a mozna to i proto trvalo dyl, ale zase si rikam, ze pak sni vsechno. Jednou na dovce jsem mu koupila masozeleninovy prikrm a malem se z nej pozvracel. Porad rikam, zacnu s masem. Ale bylo tolik ovoce a me lito, mu to nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
29.10.05 23:00

Moje malá Evička je žroutka, ale v období prořezávání zhoubků taky nic moc. Pomohlo mi trochu ochucovat jídla, ale jí dávám jen bylinky - kopr, petrželku nať a skořici do sladkých jídel. Zkus se taky inspirovat etiketou na skleničkách, hodně chutě dodá třeba petržel, nebo kousek celeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí