Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 23 a při sexu jsem nikdy neměla orgasmus..jen pri oralu ![]()
Nejlepe kdyz jsem nahore. A mam pocit, ze jsem k tomu došla v 18nacti pri druhem priteli. Ovsem pokud se jedna o ten pravy jak ja ho nazyvam, mokry, tak ten mam az s mym nynejsim pritelem a tudiz cca od 22 let… jinak miluju snad vsechny polohy a sex celkove
…
Je mi 30 a orgasmus jsem při klasickém sexu nikdy neměla. Vzrušuje mě to, líbí se mi to, ale nedojdu tak daleko, abych ho dosáhla. Prostě vím, že mám dráždivé místo venku a chlap by mohl dělat co chtěl. Manžel s tím problém nemá a mám i více orgasmů za jeden sex ![]()
Asi odjakživa, není to věkem jako spíš tou polohou. Mě vyhovuje nejvíc když jsem nahoře a můžu si ten sklon a tempo regulovat podle sebe ![]()
Taky asi od 26..s manželem nám chvíli trvalo než jsme se sehráli.. měla jsem tehdy krátkodobě milence, ten mě přiváděl k orgasmu tak jak jsem to nikdy nezažila, a pak už nám to šlo i s manželem, naucila jsem ho to..
@Anonymní píše:
Od 18 kdy jsem dostala první vibrátor..
Pani se ptala na sex nikoli sebeuspokojovani
… to by asi kazda z nas hlasila jina cisla ![]()
Tak ja při sexu ještě nezažila bohužel i když se přítel snaží, hodně si to užívám, ale nikdy nepřijde ten vrchol. Pracujem na tom uz 4 roky. Jinak sama to zvládnu rychle a běžně. Přítele miluji a sex s nim také, klidně každy den i teď po 4 letech a po dítěti, jen ten vrchol mi chybí
Mě by spíš zajímalo, jestli existuje i jiný orgasmus než přes klitoris a jak ho dosáhnout.
Nejsilnější orgasmus byl ten úplně první, a potom ty, co mi manžel udělá rukou. Ale ještě jsem nedosáhla orgasmus, který by šel vysloveně „z vnitřku“.
Cca ve 20ti s prvním přítelem, poloha misionář…, která je u mě doteď jedinou (několik vyjímek při poloze na koníčka), při které dosáhnu…
@Anonymní píše:
Mě by spíš zajímalo, jestli existuje i jiný orgasmus než přes klitoris a jak ho dosáhnout.
Nejsilnější orgasmus byl ten úplně první, a potom ty, co mi manžel udělá rukou. Ale ještě jsem nedosáhla orgasmus, který by šel vysloveně „z vnitřku“.
Myslis ten mokry?
O tom bych mohla vypravet
… Sice ho mam jen zridka ale je to nejlepsi orgasmus
… jinak taky vetsinou mam ten klitorialni ![]()
První v 16,5. Tehdy jsem trochu nechápala, co se děje
poloha na misionáře. Od té doby jsem měla a mám orgasmus vždy. Po porodech tedy při poloze na koníčka. Je mi 38.
Ženy, dívky, od kolika let máte sex s vlastním uspokojením? mně osobně se to povedlo až ve 26 letech. a to jsem předtím měla přítele 2,5 roku. a kdo chce, tak může připojit, při jaké poloze to cítí nejlíp. dík.