Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vaginalni jsem nemela nikdy, prvni orgasmus cca v 11-12, kdy jsem zacala masturbovat, a pak kazdy sex vzdy koncil orgasmem… nekdy od partnera pusou, rukou, nebo pohlavni styk+rukou, ale orgasmus vzdy.
@kristyn.g píše:
A nebo ho předstírá jako s ostatními… Společný orgasmus… To se jen tak nevidí 😋
Fakt? Mne to prijde skoro automaticke, resp. logicke… ze oba jsou pri sexu uz tak vydrazdeni a vzruseni a to, ze jeden uz proziva orgasmum, tak toho druheho to tak vzrusi, ze se zakonite udela s nim… my to tak teda mame…
@Anonymní píše:
Napíšu za svou přítelkyni, které je 60 let jako mně. Známe se 4. rokem a teprve se mnou prožívá pravidelné orgasmy. Asi špatný výběr sobeckých partnerů jsem pochopil z řeči. A nebo jsem geniální milenec, protože to máme ještě ke všemu v asi 90% zároveň. Ale to si vážně nemyslím, i když je fakt, že si žádná nikdy nestěžovala. Mám v sobě nějakou ženskou empatii.
třeba ti kecá, aby posílila tvé mužské ego
Anebo měla celý život smůlu na partnery.
K otázce - od té doby, co žiju spokojeným sexuálním životem a mám k tomu fajn muže.
Masturbovat jsem začala ve 14letech u erotických časopisů, vzrušovaly mě nahé ženy, ale přesto jsem věděla, že vztah mohu mít jen s klukem, uspokojovala jsem se u toho na klitorisu propiskou.
Zanedlouho přišla moje velká první láska, která vydržela bez pár měsíců 9 roků a já jsem věděla, že vztah a zamilování mohu prožít jedině s mužem, ale pořád jsem si prohlížela v časopisech a erotických videích ženská přirození a kvůli tomu chodila i na plavání a do sauny, abych se mohla na ženské přirození koukat.
Ještě v tom devítiletém vztahu jsem prožila první sex se ženou a bylo to neskutečně krásné a zažila jsem svůj první orgasmus, od té doby spím občas se ženami a je to nádherné, nezměnilo se ovšem tom, že vztah mám a mohu mít jedině s mužem.
P.S. sex s muži je krásný, ale já jsem vaginální orgasmus nezažila nikdy, vlastně s o 27 let starším, ženatým milencem to bylo takové na krajíčku.
Prvni asi v 7 bo v 8 omylem
pak jsem to zkusela znovu, dokud se to nepovedlo. Pak pravidelne teda sama. Od 15 se svym chlapem pravidelne, ale musim si pomahat. Spontane vaginalni obcas, ale lepsi se to, je mi 26 , a po skoro 11 letech vztahu si uz sobecky jedu to svoje, dokud se proste neudelam
kupodivu muzi se to libi vic a je jeste rychleji
ale mam skvelyho chlapa, kterej se mi věnuje pokazdy, chce me udelat, dela mu to radost. Sexualni zivot bez aspon obcasneho orgasmu si nedovedu predstavit.
![]()
Když jsem ho jako malej strčil do vysavače. Vlastně to bylo náhodou. Ten prcek tam blimbal když jsem vysával prach a najednou… VCUC… Já jen aby tu nezapadl mužský pohled.
@Lexter píše:
Když jsem ho jako malej strčil do vysavače. Vlastně to bylo náhodou. Ten prcek tam blimbal když jsem vysával prach a najednou… VCUC… Já jen aby tu nezapadal mužský pohled.
Jak romanticke…
Do ted rad vysavas, ze jo ![]()
@Lenka_Hal píše:
Jak romanticke…Do ted rad vysavas, ze jo
Hele docela jo, je to takovej fetiš z mládí kdy jsem chodil okolo výloh a vybíral si náš nastávající vysavač.
Pak jsem přešel na „vysavačky“. ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 42. Se zasunutym penisem ve vagine nikdy, pri analnim vzdy, od cca 38, předtím jsem nepraktikovala. Při oralu vzdy, od cca 20. Mokrý orgasmus od 40 při fistingu ( celá ruka vevnitř). Říká se, že zena si milování a sex vychutnáva od 35 a v mem případě je to absolutní pravda. V 38 jsem poznala současného partnera a zažívám nejlepší sex svého života, milujeme se téměř denně a neskutečně si vyhovujeme.
Pro mě je ten anální lepší než vaginální, celkově mám hodně ráda anální sex.
@Klopotkova ja nerikam, ze ho nejak extra vyhledavam, jde mi o ten zacatek kterej ne vzdy je uplne prijemnej
ale anal mi prijde extremne vzrusujici a analni orgsmus je nejintenzivnejsi a prichazi, oproti jinym praktikam, super rychle. Obcas si ho velmi uzivam.kazdopadne praktikujem casto, skoro pravidelne, prsteni v techto oblastech a to navzajem.. Staci chvilka a orgasmus je na svete. Damy, vy, ktere nezazivate orgasmus, vyzkousejte.. Samozrejme nejdulezitejsi ingredienci je vzruseni, jinac vam to asi moc neda ![]()
Možná blbej dotaz
ale mě by zajímalo, kolik času potřebujete na vaginální orgasmus? Myslím tím jen styk . Nikdy jsem ho neměla, ale je to . možnáí i tím, že můj chlap vydrží max 3 minuty ![]()
@Anonymní píše:
Možná blbej dotazale mě by zajímalo, kolik času potřebujete na vaginální orgasmus? Myslím tím jen styk . Nikdy jsem ho neměla, ale je to . možnáí i tím, že můj chlap vydrží max 3 minuty
Krém, silnější kondom, delší předehra s prstíky uvnitř. Jen mu to zkus nějak diplomaticky podat. My tyhle rozhovory zrovna dvakrát nemusíme. ![]()
@kristyn.g píše:
A nebo ho předstírá jako s ostatními… Společný orgasmus… To se jen tak nevidí 😋
To určitě ne. Nemáme už v našich letech potřebu si něco nalhávat. Klidně přiznáme když se to někdy nepovede. Život o tom není. A navíc ona není ten typ, co by zbytečně lhal kvůli kravině. Že to máme zároveň je možná i tím uvolněním. Nikam se neženeme, nic nepředstíráme a těhotenství se nebojíme.
@Anonymní píše:
Je mi 23 a při sexu jsem nikdy neměla orgasmus..jen pri oralu
…copak oral neni sex
?
Orgasmus jsem velice často zažívala už jako malé tříleté dítě, samozřejmě aniž bych věděla, co to vůbec je. A je to docela časté, děti si prostě sami se sebou hrají a občas se jim povede něco příjemného, tak to opakují…
Při sexu mám orgasmus téměř vždy.