Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orgasmus jsem začala mívat až po dvou dětech ve 33 letech.
Koukám, že už se jede druhé kolo kytek, aby to někoho nespletlo. V takovém tématu to je úplné květinářství ![]()
poslední anonym
@Anonymní píše:
první v 17 (při zneužití doktorem po operaci v nemocnici Ceske Budejovice) . pak 8 let nic a pak už pravidelně…
Zneužil tě lékař? Ale trauma z toho asi nemáš, což je dobře
Mám jen klitoralni od 15… Vaginální jsem nikdy neměla, mám 39 let a moooc bych ho chtěla zazit ![]()
Je mi 22 a orgasmus jsem ještě neměla.. dosahuji ho jen a pouze sama..
Vždycky jsem byla toho názoru, že je to věkem ale když pročítám čísla co tady některé holky hází tak jen tiše závidím ![]()
Určitě je to kombinace uvolnění, partnera, možná i ten věk na to má vliv a nevím čeho ještě..
Sama ještě před prvním sexem myslím. Ale úplně jistá si nejsem,už je to 20 let. Každopádně první sex v 18 a to jsem stoprocentně orgasmus měla,můj muž je úžasný v tomto a byl už jako kluk.
Je mi 42. Se zasunutym penisem ve vagine nikdy, pri analnim vzdy, od cca 38, předtím jsem nepraktikovala. Při oralu vzdy, od cca 20. Mokrý orgasmus od 40 při fistingu ( celá ruka vevnitř). Říká se, že zena si milování a sex vychutnáva od 35 a v mem případě je to absolutní pravda. V 38 jsem poznala současného partnera a zažívám nejlepší sex svého života, milujeme se téměř denně a neskutečně si vyhovujeme.
Teda klitoridální. Vaginální jsem měla párkrát náběh,ale na kompletní ještě čekám. A určitě to bylo až kolem 30, až po porodech. Ty náběhy mám při poloze zezadu.
Napíšu za svou přítelkyni, které je 60 let jako mně. Známe se 4. rokem a teprve se mnou prožívá pravidelné orgasmy. Asi špatný výběr sobeckých partnerů jsem pochopil z řeči. A nebo jsem geniální milenec, protože to máme ještě ke všemu v asi 90% zároveň. Ale to si vážně nemyslím, i když je fakt, že si žádná nikdy nestěžovala. Mám v sobě nějakou ženskou empatii.
S partnerem jsem od 18 a za celých 6 let jsem nikdy nezažila sex, při kterém by nebyl minimáln 1 orgasmus, někdy mám orgasů více a o mokrých ani nemluvě
A byl to můj 3 sexuální partner ![]()
Od te doby, co jsem od kamaradek ve 30letech dostala svatebnim darem vibrator
Manzel ho prijal v poho, uz jich mame nekolik, vcetne paroveho wevibe
Je mi 36, jedno dítě, a orgasmus mívám pouze klitoritální a vesměs si musím pomoct sama. Vaginální zatím nikdy
Manžel je vždy hrozně rychle, no ![]()
@Anonymní píše:
Napíšu za svou přítelkyni, které je 60 let jako mně. Známe se 4. rokem a teprve se mnou prožívá pravidelné orgasmy. Asi špatný výběr sobeckých partnerů jsem pochopil z řeči. A nebo jsem geniální milenec, protože to máme ještě ke všemu v asi 90% zároveň. Ale to si vážně nemyslím, i když je fakt, že si žádná nikdy nestěžovala. Mám v sobě nějakou ženskou empatii.
A nebo ho předstírá jako s ostatními… Společný orgasmus… To se jen tak nevidí 😋
Nikdy. Je mi 37.
Ani při sexu, ani sama. Nevím, co to orgasmus je.