Odkdy máte orgasmus (ženy)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.18 01:18

Nikdy. Je mi 37.
Ani při sexu, ani sama. Nevím, co to orgasmus je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 12:13

Orgasmus jsem začala mívat až po dvou dětech ve 33 letech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 12:17

Koukám, že už se jede druhé kolo kytek, aby to někoho nespletlo. V takovém tématu to je úplné květinářství :)
poslední anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 12:21
@Anonymní píše:
první v 17 (při zneužití doktorem po operaci v nemocnici Ceske Budejovice) . pak 8 let nic a pak už pravidelně… :D

8o Zneužil tě lékař? Ale trauma z toho asi nemáš, což je dobře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 12:55

Mám jen klitoralni od 15… Vaginální jsem nikdy neměla, mám 39 let a moooc bych ho chtěla zazit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 16:22

Je mi 22 a orgasmus jsem ještě neměla.. dosahuji ho jen a pouze sama..
Vždycky jsem byla toho názoru, že je to věkem ale když pročítám čísla co tady některé holky hází tak jen tiše závidím :lol:
Určitě je to kombinace uvolnění, partnera, možná i ten věk na to má vliv a nevím čeho ještě..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 16:26

Sama ještě před prvním sexem myslím. Ale úplně jistá si nejsem,už je to 20 let. Každopádně první sex v 18 a to jsem stoprocentně orgasmus měla,můj muž je úžasný v tomto a byl už jako kluk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 16:27

Je mi 42. Se zasunutym penisem ve vagine nikdy, pri analnim vzdy, od cca 38, předtím jsem nepraktikovala. Při oralu vzdy, od cca 20. Mokrý orgasmus od 40 při fistingu ( celá ruka vevnitř). Říká se, že zena si milování a sex vychutnáva od 35 a v mem případě je to absolutní pravda. V 38 jsem poznala současného partnera a zažívám nejlepší sex svého života, milujeme se téměř denně a neskutečně si vyhovujeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 16:28

Teda klitoridální. Vaginální jsem měla párkrát náběh,ale na kompletní ještě čekám. A určitě to bylo až kolem 30, až po porodech. Ty náběhy mám při poloze zezadu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.19 00:08

Napíšu za svou přítelkyni, které je 60 let jako mně. Známe se 4. rokem a teprve se mnou prožívá pravidelné orgasmy. Asi špatný výběr sobeckých partnerů jsem pochopil z řeči. A nebo jsem geniální milenec, protože to máme ještě ke všemu v asi 90% zároveň. Ale to si vážně nemyslím, i když je fakt, že si žádná nikdy nestěžovala. Mám v sobě nějakou ženskou empatii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.19 01:04

S partnerem jsem od 18 a za celých 6 let jsem nikdy nezažila sex, při kterém by nebyl minimáln 1 orgasmus, někdy mám orgasů více a o mokrých ani nemluvě :) A byl to můj 3 sexuální partner :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.19 06:40

Od te doby, co jsem od kamaradek ve 30letech dostala svatebnim darem vibrator :) Manzel ho prijal v poho, uz jich mame nekolik, vcetne paroveho wevibe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.19 07:16

Je mi 36, jedno dítě, a orgasmus mívám pouze klitoritální a vesměs si musím pomoct sama. Vaginální zatím nikdy :roll: Manžel je vždy hrozně rychle, no :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.19 07:18

Edit. Anonym pomněnka: jo a asi od 14.

• Citovat
  • Upravit
4443
20.3.19 07:29
@Anonymní píše:
Napíšu za svou přítelkyni, které je 60 let jako mně. Známe se 4. rokem a teprve se mnou prožívá pravidelné orgasmy. Asi špatný výběr sobeckých partnerů jsem pochopil z řeči. A nebo jsem geniální milenec, protože to máme ještě ke všemu v asi 90% zároveň. Ale to si vážně nemyslím, i když je fakt, že si žádná nikdy nestěžovala. Mám v sobě nějakou ženskou empatii.

A nebo ho předstírá jako s ostatními… Společný orgasmus… To se jen tak nevidí 😋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria