Odkdy pouštíte dítěti pohádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
2.8.13 20:06

@Kelsey Tak naše na to taky vyloženě nekouká. Televize je puštěná místo rádia celý den, občas mrkne, co tam je. Když mi nechce jíst, tak jí cíleně nasměruju na televizi a zapnu ten Mickey Club. Ona tu televizi ve většině případů jen poslouchá, ani na ní nedohlédne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.8.13 20:12

Dcera (4) si už sama na youtube pustí, co potřebuje. :? Občas když se věnuju malému a ona mi zmizí z dohledu, tak ji najdu před počítačem jak čučí na Mickeyho klubík.
No a mladej (1) toho to netankuje vůbec. I když jsme už zkoušeli koukat na teletubies, ale baví ho jen pááá pááá a víc ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.13 20:19
@maritimka píše:
@Kelsey Tak naše na to taky vyloženě nekouká. Televize je puštěná místo rádia celý den, občas mrkne, co tam je. Když mi nechce jíst, tak jí cíleně nasměruju na televizi a zapnu ten Mickey Club. Ona tu televizi ve většině případů jen poslouchá, ani na ní nedohlédne…

jojo jako kulisa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
2.8.13 20:46

TV mám zapnutou celý den jako kulisu, dcera si jí nevšímala, posledních pár měsíců ji občas zaujme nějaká reklama, ale jinak nic. Zkoušela jsem jí pouštět Klubík a Boba a Bobka, nezajímalo jí to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
2.8.13 21:36

Moje malá má rok a už asi 2 měsíce se kouká na zpívanou Karkulku od Svěráka. Naprosto ji miluje a vydrží až do konce - má to 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.8.13 09:47
@helenkka píše:
Ani prasátko Peppa? :mrgreen:

Bohužel ani Prasátko Peppa zatím nic. :cert: A to máme doma hromadu DVD s touto příšerou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí