Uškodí pleti, když se neodlíčím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
9.5.19 12:10
@Anonymní píše:
@elen-ka @Anna85 @PHV a má tu některá z vás problematickou plet? :D asi jiný dopad to bude mít na plet normlani a jinak problematickou

já mám… ne jednou to neublíží. Nebo si pudr nedávej, já mám daleko lepší plet, co jsem přestala používat tyhle věci a použivam je opravdu jen výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.19 12:59

@Lynette asi jste nemela problematickou plet co? :D

• Citovat
  • Upravit
9319
9.5.19 13:01
@Anonymní píše:
@Lynette asi jste nemela problematickou plet co? :D

Tak pokud víš, že neodlíčení ti uškodí, tak pak nechápu, proč si založila diskusi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.19 13:05

@Venett já jsem nikde nepsala, ze mi neodlíčení neublíží, já se vždycky poctivě odličovala, takže vyzkoušený to nemam..jen jsem se ptala, zda někdo má nějaký zkušenosti zda to plet zhorší nebo ne, moje mamka napr nikdy nemela problematickou plet a chodí parkrat do měsíce spat když přijde z nějaké akce naličená a u ni to žádný dopad nemělo :D

• Citovat
  • Upravit
3594
9.5.19 14:38
@Lynette píše:
Tohle mě pobavilo! Mně stačilo se na střední trochu priopit a usnula jsem oblečená, nalíčená, nevyčištěný zuby aspoň 20× a následky žádné :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.19 16:55
@Khalesi píše:
A za me jako vystudovanou kosmeticku- ano, uskodi.
Neni problem si do kabelky koupit odlicovaci ubrousky-vypadaji jako vlhcene a s nima to krasne zvladnes v autobuse i za jizdy. Kazda drogerie je ma. Vyber podle typu pleti a mas klid.

Mohla bych mít na tebe jednu otázku? Když se odlíčím micelární vodou ( mám Vichy ), je nutné ještě obličej opláchnout čistou vodou? Někde jsem totiž četla, že by se měl opláchnout, protože ta micelární voda plet vysušuje a ta rychleji stárne. Na obalu ale nic takového nepíšou… tak nevím…
Děkuji za odpověď.
 Mo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.5.19 17:20

@Peggi nejsem kosmetička, ale já zase četla, že micelárka na odličování není příliš vhodná. Ale také ji používám na dočistění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
9.5.19 17:34

@Peggi od tý doby, co jsem micelárku poslala do oběhu, jak se tady říká, mám pleť mnohem hezčí. Kosmetička mi řekla, že jí přijde, že mají ženské pleť z micelárek jakoby odřenou a že každé klientce říká, ať si zkusí měsíc bez micky a uvidí, co to udělá. Na mě to platilo beze zbytku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
9.5.19 18:02

@Peggi hele, na obalech micelárek to není, ale když si k tomu najdeš články od kosmetiček, do jedné píšou, že se musí opláchnout, jinak na pleti zůstávají miničástečky mýdla, které ta micelárka obsahuje, a pleť se ničí a vysušuje. Také jsem ji chvíli používala a nevyhovovala mi.

zakladatelko, mám problematickou pleť a v okamžiku, kdy se neodlíčím, je to na ní hodně znát - suché fleky, akné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
9.5.19 18:33

@Peggi micelarka je vlastne zlo v hezky lahvi. Jsou to chemicky mikrocastice co skutecne plet odřou od spiny a bordelu. Ono to dokaze vytahnout spinu hooodne z hluboka, coz je normalne fajn ale denne spatne protozek vysledek je ze v pleti nezustane ani kouusek dobreho. Je pak narusena a snaee se do ni dostava vic bordelu.
Nicmene jako voda k cisteni napriklad skrvnna pohovce je to super :palec:
Pokud pouzivat tak treba jednou za 14dni jako docisteeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.5.19 19:50

Díky za odpovědi. Takže ji asi taky pošlu do oběhu :think:. A co bys mi doporučila na odlíčení? Konkrétně očí, když bych potřebovala odlíčit řasenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
9.5.19 20:52

@Peggi na oči používám dvoufázový odločovat s chrpovým olejem od Yves rocher. Bez problémů vezme i voděodolnou řasenku a je šetrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek