Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Elenloth píše:
Mohly byste mi doporučit nějaký dobrý odličovač na oči? Může být dvoufázový, ale ne moc mastný. Samotná micelárka je slabá. Měla jsem od Mixy, ale neseděl mi. Yves rocher je dost mastný.
Beru klidně i dražší, ale aby za to stál.
Mám citlivé oči, slabé řasy, potřebuju takový, aby ta řasenka skákala dolů sama.
Nedam dopustit na ten modry od nivey je dvoufaz, olej.baze..musis.ho pred pouzit. protrepat a jde to lehce I namal.oci linkou I namal.rasy..
Já ti poradím odličovací rukavicku. Mám od Yves Rocher a je skvělá. Odlici naprosto bez ničeho, jen vodou. Učitě jsou i jiné, ale nemám vyzkoušené.
Ozkousela jsem opravdu kde co, Nivea mi dve oci a to mam tampon skoro zmoch mokry, Mixa me pali, Saloos neni spatny - hydrofilni olej. Ale nejlepsi je za me odlicovak od Renovality. Jak na oci, tak na plet, opravdu top
nedrazdi, nepali, perfektni odlici vse a je na pleti prijemny. Pripadne maji i dobre kvetinove vody na stazeni pri pocitu mastnoty ![]()
@Elenloth píše:
@Kukacka123 myslíš to odličovací serum ve spreji?
Ano
a super je i to, ze je to sprej ![]()
Renovality to jejich sérum. Mám citlivé oči, čočky a tohle je úplně v pohodě a nebo dvoufazovy odličovač od garnier
@cverunka píše:
Já ti poradím odličovací rukavicku. Mám od Yves Rocher a je skvělá. Odlici naprosto bez ničeho, jen vodou. Učitě jsou i jiné, ale nemám vyzkoušené.
Dnes uz se daji takove pratelne odlicovaci rucnicky, tampony, rukavice koupit v drogeriich a za me taky super
Diky nim se odlicuji jen teplou vodou uz vice nez rok. A zlepsila se mi i plet, kdyz na ni nepatlam zbytecne moc chemie ![]()
Take se priklanim k muselinovym nebo mikrovlaknovym zinkam, rucnikum, uz prodavaji i v DM, odliceni perfektni jen s vodou, super treba jen na cesty, ale i na kazdy vecer
Jednoznačně odličovač očí od Mary Kay, je to snad nejvíc ověnčený jejich produkt různými cenami, je dvouslozkovy, jedna část odlicuje a druhá pečuje o oční okolí, takže je pak úplně heboucky, schválně mrkni na net na recenze je to fakt top 🙂
@VlkVeva za me MK ne. Mela jsem pak silene mastny ocni okoli a to nemam mastnou plet
Zkousela jsem dvakrat. Drahy jak pes a ze by to tak dokonale odlicilo, to se rict neda teda…bohuzel.
@Kukacka123 to je divný tam není vůbec nic mastného ve složení, není to bázi oleje ale silikonu a ten právě dělá tu hebkost, ale určitě ne žádnou mastnotu. ![]()
@VlkVeva píše:
@Kukacka123 to je divný tam není vůbec nic mastného ve složení, není to bázi oleje ale silikonu a ten právě dělá tu hebkost, ale určitě ne žádnou mastnotu.
Mohly byste mi doporučit nějaký dobrý odličovač na oči? Může být dvoufázový, ale ne moc mastný. Samotná micelárka je slabá. Měla jsem od Mixy, ale neseděl mi. Yves rocher je dost mastný.
Beru klidně i dražší, ale aby za to stál.
Mám citlivé oči, slabé řasy, potřebuju takový, aby ta řasenka skákala dolů sama.