Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nepoužívám vůbec bazy. Nanesu make up, zafixuju pudrem.. Když jsem zkusila bazy, udělalo mi to katastrofu..
@mackA159 mě samotný makeup nevydrží dál jak hodinu. A navíc pak mám hodně rudou pleť a samé akné druhý den a tomu se během svatby chci vyhnout. Kosmetická mi doporučila bázi za 1500 a to fakt kupovat nebudu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto?
Já používám bázi od Dermacol. Vyhovuje mi zlatá, ale mám suchou pleť. Mají ještě další tři druhy. Pokud máš možnost zajít do jejich studia, mívají tam testery.
@Anonymní píše:
@mackA159 mě samotný makeup nevydrží dál jak hodinu. A navíc pak mám hodně rudou pleť a samé akné druhý den a tomu se během svatby chci vyhnout. Kosmetická mi doporučila bázi za 1500 a to fakt kupovat nebudu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto?
Tak především vyhoď ten makeup, co nedrží a ještě ti ničí pleť. Pokud se ti po něm zaněcuje, rudne a vyráží pupínky a navíc nevydrží, tak to prostě není makeup, co chceš používat.
jinak aby fungovala báze a makeup si musíš vyzkoušet na konkrétní pleti s konérnímu produkty. já používám třeba bázi od The ordinary a mám tu nějakou od inglotu a kombinuju to s obyčejným makeupem od LÓreal, protože se mi nepodařilo najít něco co by mělo lepší poměr cena/barva co mi sedí/ nezalézání do šupinek, když mám zrovna horší pleť. A ještě do toho makeupu přidávám trošku séra s revasterolem, aby se to lépe zapracovalo. Ale to je tí úplně na nic, protože já mám citlivou a suchou kůži.
pokud ovšem máš podrážděnou pleť, zkusila bych místo klasického makeupu se naučit používat minreální makeup od lily-lolo - je hojivý a nedráždivý a vydrží fakt dlouho, jen je potřeba mít kabuki štětec a trošku se to naučit nanášet.
https://www.lilylolo.cz/…e-up-spf-15/
https://www.youtube.com/watch?…&
zároveň potřebuješ pleť pořádně hydratovat - ale to i před použitím běžné báze a make-upu.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, mám tu rodinu a nepotřebují aby věděla že bude svatba.
Prosím Vás, potřebuji bazy pod makeup, jakou používáte jaká je dobrá? Není vidět? Nechci aby mi na obličeji udělala jakoby mapy jako mi udělala a od avonu. Prosím poradte, přemýšlím že koupím tutu.
Ty se budes na vlastni svatbu licit sama?
Nebo to je jina svatba, kam jdes jako host?
Kazdemu vyhovuje neco jineho. Me treba sedi rozjasnujici baze od Bell. Mela jsem satin bazi od Dermacolu a ta nebyla pro me nic moc
Ale nejde jen o bazi. Musis mit predevsim pro tvoji plet vhodny makeup.
Ten sprej od NYXu je super, tak bys nemusela sáhnout vedle. Ale souhlasím s @Ou, že problémem bude ten makeup.
S tvojí pletí bych se na (svoji) svoji svatbu nelíčila sama, ale zainvestovala do dobré vizážistky, která si s tím poradí,
@Bethuska kdyby nebyli podelany z koronaviru tak bych si nějakou našla
ale na druhou stranu, vyhazovat se mi za něco co zvládnu sama prachy nechce
To pochybuji že to zvládnete, když si nedokážete najít ani make-up nebo bázi pod něj.
Navíc nikdo se nebojí, já si teď vizazistku našla a hned, hodně blbá výmluva..
ale to je čistě vaše věc, jen pochybuji že jste nějaký guru nebo beauty master. ![]()
Já se umím moc hezky namalovat, ale to co ze mě udělala vizážistka se nedá vůbec srovnat. Vlastní děti mě nepoznaly
v dobrém slova smyslu. To, že jsou podělaný strachy není pravda. Jinak mám bázi od Dermacol - růžovou. Popřemýšlej a zainvestuj. Opravdu se to vyplatí
@Anonymní píše:
@Bethuska kdyby nebyli podelany z koronaviru tak bych si nějakou našlaale na druhou stranu, vyhazovat se mi za něco co zvládnu sama prachy nechce
Jsem vizážistka a klientky beru, moje kolegyně z oboru fungují normálně, takže výmluva ![]()
Ať chceš používat jakýkoliv produkt na plet, bázi, makeup, pudr.. musíš vědět, jaky typ pleti máš. My ti tady můžeme dát tisíc tipů, ale když nevíme jakou máš pleť, těžko ti tu dobře poradíme. Zjisti si svůj typ pleti a podle toho výběr produkt a vyzkoušej, ani první vhodný na tvou pleť nemusí být nejlepší, proto je fajn si prostě tyhle věci testovat a zkoušet..
Namaluji se rozhodně líp decentně. To jak v dnešní době malují vizazistky je děs. Chápu že člověk co je zvyklý si každý ráno matlat tunu makeupu je spokojený, ale ja rozhodně ne. Byla jsem před karanténa u 3 a od všech jsem to má hned smyt a teď? Psala jsem tady u nás 2 a obě napsala že kvůli viru neberou
takže neznamená že když vy berete ostatní musí taky. Ale po konzultaci s holkama, se já sama dokážu nalicit o 80% líp než vizazistky. Navíc ano, bázi ani makeup nepoužívám, mě to bylo doporučeno že to je lepší než tobivaci krém který pouzivamnormalne, le jelikož jste tu sežrali salamounovo hovno. Tak se s vámi loučím. Na modrý konik, mi ženský už narozdíl od čas poradily a bez zbytečných komentaru okolo.
je vidět, že to tady spěje do pekel a že normalni ženy se tu najdou jen výjimečně.
Omlouvám se za anonym, mám tu rodinu a nepotřebují aby věděla že bude svatba.
Prosím Vás, potřebuji bazy pod makeup, jakou používáte jaká je dobrá? Není vidět? Nechci aby mi na obličeji udělala jakoby mapy jako mi udělala a od avonu. Prosím poradte, přemýšlím že koupím tutu.