Odložení IUI Pronatal Budějovice

Anonymní
29.6.25 16:12

Odložení IUI Pronatal Budějovice

Zdravím všechny řeším situaci po provedení IUI mi vyšel negativní test jak klinika bude postupovat dál? Přemýšlíme o odložení dalšího pokusu z vážných rodinných a pracovních důvodů jak to rozumně vysvětlit na klinice aby nebyl problém s dalším pokusem až se problémy vyřeší?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
30.6.25 14:08
@Anonymní píše: Více
Úplně normálně jim řekni, že na další pokus se ozveš za měsíc, dva atd.. Byla jsem na dvou IUI za sebou a teď sem si přes prázdniny dala „oraz“ normálně jsem jim řekla, že přijdu v září a hotovo :lol: Pro ně jsou to peníze, nevidím žádný důvod proč by měl být nějaký problém
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.6.25 14:36

Vůbec v tom nevidím problém. Nemáš povinnost jít hned na další pokus. Ty jsi klient a ty si určuješ, co z jimi doporučených postupů a kdy se s tvým tělem bude dít. Takže jim úplně normálně řekni, že se ti to v příštím cyklu nehodí a že další pokus hned nechceš a zkusila bys to pak zase až v některém dalším cyklu. Vůbec nic na tom není a vezmou to určitě úplně v pohodě jako normální věc :palec: A až se pak rozmyslíš, že to chceš zase zkusit, tak tě určitě rádi znovu přivítají u dalšího pokusu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.