Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: VíceÚplně normálně jim řekni, že na další pokus se ozveš za měsíc, dva atd.. Byla jsem na dvou IUI za sebou a teď sem si přes prázdniny dala „oraz“ normálně jsem jim řekla, že přijdu v září a hotovo
Vůbec v tom nevidím problém. Nemáš povinnost jít hned na další pokus. Ty jsi klient a ty si určuješ, co z jimi doporučených postupů a kdy se s tvým tělem bude dít. Takže jim úplně normálně řekni, že se ti to v příštím cyklu nehodí a že další pokus hned nechceš a zkusila bys to pak zase až v některém dalším cyklu. Vůbec nic na tom není a vezmou to určitě úplně v pohodě jako normální věc
A až se pak rozmyslíš, že to chceš zase zkusit, tak tě určitě rádi znovu přivítají u dalšího pokusu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Zdravím všechny řeším situaci po provedení IUI mi vyšel negativní test jak klinika bude postupovat dál? Přemýšlíme o odložení dalšího pokusu z vážných rodinných a pracovních důvodů jak to rozumně vysvětlit na klinice aby nebyl problém s dalším pokusem až se problémy vyřeší?