Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@happyend405 tak to je krásný výsledek těch 5 embryek
tam bude určitě nějaké šikovné co se zavrtá
dávali jste je na pgt (genetiku)? Je super, že se mu ten výsledek zlepšil. Hlavně se snaž být v klidu, stres tomu hnízdění moc nepomůže. Zkus aplikaci Mindful IVF, jsou tam meditace speciálně pro ivf, transfer, 14dní čekání na test, akorát teda v angličtině ![]()
Já jsem při 1.ivf měla 12 folikulů, oplodnilo se 6, ale dotáhlo nám to také jen 1, ostatní se zastavily, ale bohužel KET nedopadl.
Podruhé jsme se trefili do anovulačního cyklu, takže se ivf přerušilo, protože by z toho nic nebylo. No a teď jsme si dali rok pauzu, protože nás to dost psychicky zničilo, ale už se do toho pouštíme zase znovu. Z 3.ivf mám hrozný strach, aby bylo vůbec něco k transferu, tak ho pořád oddaluji, takže úplně chápu jak se cítíš
my si to také moc přejeme, ale zatím nám štěstí nepřálo. ![]()
@Ardilera píše:
@happyend405 tak to je krásný výsledek těch 5 embryektam bude určitě nějaké šikovné co se zavrtá
dávali jste je na pgt (genetiku)? Je super, že se mu ten výsledek zlepšil. Hlavně se snaž být v klidu, stres tomu hnízdění moc nepomůže. Zkus aplikaci Mindful IVF, jsou tam meditace speciálně pro ivf, transfer, 14dní čekání na test, akorát teda v angličtině
Já jsem při 1.ivf měla 12 folikulů, oplodnilo se 6, ale dotáhlo nám to také jen 1, ostatní se zastavily, ale bohužel KET nedopadl.
Podruhé jsme se trefili do anovulačního cyklu, takže se ivf přerušilo, protože by z toho nic nebylo. No a teď jsme si dali rok pauzu, protože nás to dost psychicky zničilo, ale už se do toho pouštíme zase znovu. Z 3.ivf mám hrozný strach, aby bylo vůbec něco k transferu, tak ho pořád oddaluji, takže úplně chápu jak se cítíšmy si to také moc přejeme, ale zatím nám štěstí nepřálo.
Držím ti pěsti
chce to sílu
a kde je problém jestli se můžu zeptat? U nás přítel špatný sp teď už teda zlepšený. Snad z toho bude naše malý sluníčko a každodenní radost 😭 🙏 🙏 🙏 ❤️
@happyend405 píše:
Držím ti pěstichce to sílu
a kde je problém jestli se můžu zeptat? U nás přítel špatný sp teď už teda zlepšený. Snad z toho bude naše malý sluníčko a každodenní radost 😭 🙏 🙏 🙏 ❤️
Na genetiku jsme dávali vše kvalitné podle pana embryologa.
@happyend405 to je super, že jich je 5 i po genetice, to tam určitě budou nějací bojovníci.
U nás není žádný zásadní problém, manžel měl špatnou morfologii, ale to se braním vitamínů zpravilo. Já mám akorát na svůj věk nízké AMH, takže bych potřebovala, aby se stihli co nejdříve, ať stihneme 2, i když nakonec budu šťastná jestli se povede alespoň to 1. Tím, že se nám půlka zastavila do 3.dne a druhá do toho 5. tak je na vině asi kvalita vajíček i spermií (aspoň si nemáme co vyčítat
), tak to zkoušíme teď podpořit horou vitamínů aspoň 3 měsíce než se pustíme do dalšího ivf. Ale za celé 4 roky snažení, zatím ani náznak
![]()