Odměny na dovolenou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
U nás nemáme, balíček na Vánoce jsme dostali. V bývalé práci jsem měla 13. a 14. plat to bylo fajn.
- Citovat
- Upravit
Tak asi záleží na firmě, smlouvě a systému benefitů. Znám lidi, co za 20 let v pracovním procesu krom závodního stravování neměli lautr žádné benefity. A znám i lidi, co mají 13. a 14. plat/rocní bonus, kafeterií, občerstvení na pracovišti, plně hrazene stravenky, sick-days, příspěvek na penzijní a 40% slevu na firemní výrobky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kde.. někde funguje FKSP, tam jsou příspěvky na dovču i na kulturu a sport..
já ještě zažila i 13. a 14. platy a ty vycházely krásně na červenec a leden, takže to bylo boží, ale ty doby jsou dávno pryč..
kromě fksp jsou u nás kvartální odměny, ale ne vysoké a ne každému stejně…
nějaké úplně plošné „dovolenkové“ v běžných firmách a organizacích není, možná jako benefity u hodně bohatých nadnárodních společností..
takže já dovču objednávám ve firtst - minute a doplácím postupně… (letos to vyšlo na 60litrů, z toho 20 z práce FKSP + útrata ), s covidem to bylo blbé, protože půlku jsem měla rok v cestovce na voucher… švagrová dostává v pololetí na úřadě odměnu 5tis. tak se to dá jako příspěvek na dovču chápat..
jo a z FKSP jsou fajn i příspěvky na dětské tábory.. jedna dcerka nakonec se ještě uvolila, takže dostala ode mne z práce na to 2500
lepší jak drátem do oka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já mam 15 tisíc ročně na dovolenou. Taky pak 13 plat, 29 dnů dovolené (25+4 za dítě), stravenky 120 Kč na den a zaplatili malému ze 70% tábor. Teď co pojedeme na dovču, tak je to krásný apartmán na firemní chatě a prakticky zadarmo. Na týden pro všechny 3 to vyjde ani ne 2000 Kč a strhli mi to z těch peněz na dovolenou. Výběr ubytování má můj zaměstnavatel nespočet a vše 60-100 korun osoba/den…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, já mam 15 tisíc ročně na dovolenou. Taky pak 13 plat, 29 dnů dovolené (25+4 za dítě), stravenky 120 Kč na den a zaplatili malému ze 70% tábor. Teď co pojedeme na dovču, tak je to krásný apartmán na firemní chatě a prakticky zadarmo. Na týden pro všechny 3 to vyjde ani ne 2000 Kč a strhli mi to z těch peněz na dovolenou. Výběr ubytování má můj zaměstnavatel nespočet a vše 60-100 korun osoba/den…
Je, já chci u vás taky pracovat😀
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je, já chci u vás taky pracovat😀
Velké společnosti mají co do sebe
Dřív jsem pracovala pro menší soukromníky a neměla jsem snad nic ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
my teda dovči 30 dní a to fksp + konečně aktuálně aspoň drobný stravenkový paušál,
ale firemní rekreační ubytování je celkem šílené (40let staré chajdy apod.) a 15tis. ročně jsou tak průměrné odměny v ročním součtu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 odměny mám každý měsíc cca 5tis a to k hodně slušnému paušálu. Pracuju v energetice a je to velká firma.
- Citovat
- Upravit
3× ročně slušný bonus, benefit plus, 30 dní dovolené, neomezený home office, příplatek za permanentní home office, v kanclu playstation, masážní křeslo, a tak. Nestěžuju si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
3× ročně slušný bonus, benefit plus, 30 dní dovolené, neomezený home office, příplatek za permanentní home office, v kanclu playstation, masážní křeslo, a tak. Nestěžuju si
Home office by se mi hodil vzhledem k tomu, že se vracím do práce a mám malé děti bez hlídání… Prosím jaký obor?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Velké společnosti mají co do sebeDřív jsem pracovala pro menší soukromníky a neměla jsem snad nic
Já zas u soukromníka dělám a odměny slušný
i když ne až v takovým rozsahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem v práci šest let, odměny před létem byly jednou nebo dvakrát. Před Vánoci bývají pravidelně, ale někdy spíš symbolické.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív jsem pracovala u soukromníka, benefity veškeré žádné. Odměny nebyly, ani na Vánoce, ani nikdy
Teď jsem ve školství a odměny v zimě i v létě, FKSP, stravování a 40 dní dovolené… Paráda ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, jsem 7 let doma s dětmi na rodicaku, před dětmi jsem pracovala a dostávali jsme ve firmě odměny 10000 Kč před dovolenou, dostáváte v dnešní době nějaké odměny na dovolenou? Manžel pracující v jedné firmě nedostávají ani v létě ani na vanoce… Tak bych chtěla vědět, jak je to v jiných firmách.