Odmítání jídla i UM a průjem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odmítání jídla i UM a průjem
Ahoj maminky, mám problém, malej dneska měl asi třikrát vodnatou stolici a odmítá jídlo i mléko, dá si jen pár lžiček a tím to končí, snažím se do něho dostat aspoň hodně tekutin, ale nevím co dál?
Poraďte, je mu 9 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co zuby? Anebo možná i nějaký bacil… má teplotu? Průjem a nechutenství může mít hodně příčin.
Jak se jinak přes den chová?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam tohle dela syn vzdy, kdyz mu rostou zuby. ![]()
A na to poradim jen pockat az se zoubek proklube a mezitim nabizet jidlo a doufat, ze si vezme.
- Citovat
- Upravit
Maddlen píše:
Co zuby? Anebo možná i nějaký bacil… má teplotu? Průjem a nechutenství může mít hodně příčin.Jak se jinak přes den chová?
Teplotu právě nemá vůbec a myslím, že se chová tak, jako každý den.Jeden zoubek máme venku, ne teda úplně celý, ale venku je, tak nevím, jestli neroste další, ale, když mu rostl ten první, tak problém nebyl žádný,tak teď nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monynka píše:Maddlen píše:Teplotu právě nemá vůbec a myslím, že se chová tak, jako každý den.Jeden zoubek máme venku, ne teda úplně celý, ale venku je, tak nevím, jestli neroste další, ale, když mu rostl ten první, tak problém nebyl žádný,tak teď nevím…
Co zuby? Anebo možná i nějaký bacil… má teplotu? Průjem a nechutenství může mít hodně příčin.Jak se jinak přes den chová?
To nevadí, že u prvního problém neměl, teď to může klidně být. Má oteklou dáseň? Dceři se razily 4 horní zuby současně a skončily jsme kvůli tomu na infekčním s podezřením na nějaký bacil - a průjem a 39 horečky bylo ze zubů, za 2 dny to samo přešlo. Hlídej mu tu teplotu a kdyby nějak změnil chování, byl apatický nebo nějak extémně hodně brečel, či se přidalo zvracení, jela bych na pohotovost. A s tím jídlem - jak píše Scarlet - nabízej a on si vezme, když bude chtít, hlavně aby pil. Až se zub proklube, uvidíš, že se Ti zas nebude moct dojíst.
Bude dobře, neboj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych gel na dásně a tak deset minut po namazání bych nabídla jídlo nebo mléko (teda mléko pokud to s tím průjmem není tak hrozný, jinak bez mlíka). Já občas dám paralenový nebo ibuprofenový čípek (sirup) i když nemá teplotu, ale myslím si, že ho zoubky bolej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dcera byl při prvních zoubcích ok, ted se jí klubou 4 naráz nahoře a je to hrůza. vyvádí jako blázen, byla zvyklá spinkat i usínat sama a ted ji dyndáme klidně do půlnoci než usne a spí s náma. Každé dítě to dává asi nejevo jinak, jsem také za zoubky. chvíli počkej a uvidíš, kdyby se to nezměnilo, šla bych za doktorkou,pro jistotu…
- Citovat
- Upravit
Nam zjistili ze mame infekcni prujem a v lekarne nam dala Enterol . Ale poradila bych se s Dr. a nechala udelat prckovi vytery. A jestli varis prckovy tak mi dneska pani z hygienicke stanice rikala ze se tohle deje z drubeze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit