Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@70 jana píše:Četla jsi, co jsem napsal? Citoval jsem zákon a dal jsem ti na něj odkaz.
Maminka chce, abych se já zřekla dědictví.. a jde mi právě o to, aby aspoň něco dostaly holky po mém taťkovi
@eumedon pokud jsem teda pochopila, pokud se vzdám, případně vše druhému dědicovi, tudíž to je mamka a na holky nic nepůjde… chápu to dobře?
@70 jana píše:
@eumedon pokud jsem teda pochopila, pokud se vzdám, případně vše druhému dědicovi, tudíž to je mamka a na holky nic nepůjde… chápu to dobře?
Přesně tak.
@eumedon děkuji.. jsem moudřejší.. tak teď jen odmítnout či nechat…
@70 jana To asi ne, když se dědictví vzdáš ve prospěch matky tak by vše měla dostat ona ![]()
@70 jana píše:
Maminka chce, abych se já zřekla dědictví.. a jde mi právě o to, aby aspoň něco dostaly holky po mém taťkovi
Aha, tak se ho nezříkej, pokud sama nechceš a dej ho dětem ![]()
@70 jana píše:
Přiznám se, že pokud bych se rozhodla zříci dědictví, tak jen pro to, že to já chci. Pokud by na mě někdo tlačil, asi bych se šprajcla.
@arinecka to právě chci!!! Chci můj podíl rozdělit mezi holky
@elen-ka jenže už teď má maminka řeči, že to chci… je to těžké
@70 jana Tak to tak prostě udělej. To že se to tvé matce nelíbí neznamená že to nemůžeš udělat. Máš na to právo a se svým podílem si můžeš udělat co chceš, stejně tak jako ona.