Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Luboš P píše: Více
Pozná se to tak, ze nejsi ochoten přijmout odmítnutí bez keců, případně resis, zda dotyčný odmítá z dostatečně vážného duvodu.
@Luboš P píše: Více
Záleží co řekne. Kolem Vánoc bylo pozvání a každý pochopil, že nemůžu, když jsem řekla své plány. Zvládla jsem firemní dvě akce, které byly povinné a zrovna mi vyšly do volna, ale takové ta posezení kolem prostě ne. Včera jsme byli u našich, příští týden ségra. Na svátky jsme byli u tchýně. Nej kamarádka měla narozeniny, praneteř a to tam fakt nešlo nacpat. Já měla v prosinci 45 přesčasů, tak to máme každý rok v práci kolem Vánoc.
Nebo v létě pozvání jsou také mimo. To je toho hodně jen v naší rodině a ještě dovolené.
Když je to nějaké významné jubileum apod., tak to beru jako samozřejmost, že se zůčastním, ale pokud jde o různá bezvýznamná setkání nebo párty, tak jen pokud mám náladu. Můj čas je mi příliš vzácný, než abych ho pokaždé trávila tak, jak si zrovna který hostitel vzpomene. Ale s manželem máme celkem rádi společnost, takže neodmítáme zase tak často. Pokud naopak pořádáme něco my, obtelefonuju lidi a pokud se některým nechce, tak to taky v pohodě beru.
Já se samozřejmě neúčastním všech setkání na která jsem pozván, ale ta pozvání mně, na rozdíl od zakladatelky, nevadí.